- Дід М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобалась, купив би ще раз, та все є :)
- Достоинства:
- Нічого не підгорає
- Недостатки:
- Кришка окремо
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество на высшем уровне.Цена себя оправдывает.Сковороды этой фирмы беру не первый раз.
Удобная, нагрев равномерный,есть индикатор,ручка не нагревается, дно ровное,ничего не прилипает, легко мыть- Достоинства:
- Можно мыть в посудомойке, подходит для всех видов плит
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сковорідка просто чудовий товар, рівномірно
- Достоинства:
- Сковорідка просто чудовий товар, рівномірно прогрівається по всій поверхні.
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сковорода гарна, якісна, відчувається в руці. Єдине, що засмутило, то доставка на точку видачі була без жодного пакування, при отриманні була вся в пилюці і розводах, спочатку думала, що то подряпини
- Достоинства:
- якість супер
- Недостатки:
- поки не виявила
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий товар, рівномірно прогрівається по всій поверхні.
- Віталій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розетка вкотре підкреслила свою репутацію. Товар якісний, оформлення зручне, доставка швидка.
- Достоинства:
- Товар відповідає опису
- Недостатки:
- Не знайдено
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заради справедливості напишу ще відгук про сам товар. Сковорідка дуже подобається, якісне покриття, не пригорає, все виходить дуже смачним і з красивою скоринкою.
- Достоинства:
- Важка, ручка не нагрівається, легко доглядати, якісне покриття, є індикатор нагріву.
- Недостатки:
- Не виявила
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поки що нічого не можу сказати про сковорідку, бо через жахливий сервіс не впевнена в її оригінальності. Доставка із затримкою в кілька днів без жодного повідомлення чи попередження. Але це квіточки в порівнянні з тим, в якому вигляді мені прийшов товар. В уже використаній до цього коробці від іншого товару, що разів в 5 перевищує розміри мого, напханій всіляким мотлохом: папером, плівкою, пакетами. Мабуть, на новій пошті хтось перед цим залишив коробку, чому б не взяти? Але так як сковорідка була в самому низу, а мотлох – зверху, то так розумію, що це не через поспіх чи неуважність, а його мені поклали спеціально як бонус до покупки. Неприємний шок. Бажання користуватися сервісом надалі немає.
- Недостатки:
- Жахливий сервіс
Представник брендуДоброго дня, Анна.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги швидко відповісти Вам.
Нам щиро шкода, що сталася така неприємна ситуація з Вашим замовленням.
Для розв'язання питання щодо доставлення товару у неналежному пакуванні, Ви можете звернутися до чат-бота інтернет-магазина Rozetka у розділі "Зв’язатися з нами".
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це перша сковорода з нержавіючої сталі. Виглядає шикарно і чудово доповнює набір каструль. Дно міцне, підходить для індукції.
- Достоинства:
- Підходить для індукції
- Недостатки:
- Жодних
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовлення доставили дуже швидко. Кришку купуватиму окремо. Дякую Розетці за гарний сервіс. Все як завжди на висоті!
- Достоинства:
- Швидка доставка
- ЮляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна сковорода у всіх сенсах цього слова. Якісно зроблена, міцно зафіксована ручка, покриття теж хороше. Готувати на такій одне задоволення.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не помітила
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
5 хороша якість.
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ожидал большего, честно говоря.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тяжелая Сковорода, крепеж ручки желает лучшего.
Представник брендуДоброго дня, Володимир.
Дякуємо за Вашу думку.
Вага сковороди Tefal Jamie Oliver Home(E3030656) – 1,2 кг. Так, вона дещо важча ніж інші сковороди, оскільки виготовлена з нержавіючої сталі та має посилене дно з технологією Thermo-Fusion, що забезпечує рівномірне нагрівання для більш ефективного приготування їжі та сумісна з усіма видами варильних поверхонь.
Сковорода має ручку з литої нержавіючої сталі із заклепувальним кріпленням. Якщо є необхідність Ви можете самостійно зафіксувати кріплення, за допомогою спеціальної викрутки.
Сподіваємося, надалі користування сковородою буде приносити лише позитивні враження.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена покупкою, готувати насолода. Сковорода зроблена з якісної нержавійки. Моя індукційна плита відразу її побачила. Задоволена, хочу ще парочку таких, меншого діаметру.
- Достоинства:
- Тефаль - це якість!
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це любов
- Достоинства:
- Обожнюю Tefal
- Недостатки:
- Таке не можливо
- Наташа Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сковорідка, на якій смажити одне задоволення. Котлети, картопля все виходить смачне із золотистою скоринкою. Мінімум олії. Мити дуже легко.
- Достоинства:
- Якість, стиль
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сковорода зручна та надійна. Покриття міцне, готувати у ній досить легко та швидко. Їжа просмажується добре, не пригоряє. Хто ще вагається, рекомендую.
- Достоинства:
- Надійне покриття, зручно готувати