Отзывы покупателей о Портативная колонка JBL Authentics 500 270W Black (JBLAUTH500BLKEP)

Оценка пользователей 4.5/5
  • АнПо
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Вчора забрав. Налаштування легке. Звучання добре. На 25% вже басить, на 50% як на концерті.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, мощний саунд
  • Лілія С***

ВСЕ на найпотужнішому рівні

• Владислав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Колонка має дуже якісний, соковитий звук!
    Що рок, що класика все звучить дуже приємно. Солідні низи, середніх малувато, високі норм, в програмі JBL ONE є еквалайзер, можна все налаштувати як зручно (але пресет один, якщо хочеться щось поміняти треба все вручну крутити, бо пресетів немає).
    До цього була JBL Charge 5- небо і земля!
    YouTube music та Chromecast працюють на ура, швидко, без лагів, 256kb/s AAC.
    TuneIn працює теж прекрасно.
    На самій колонці є кнопка можна налаштувати під будь яку програму , і швидко запустити її без телефону, у мене TuneIn.
    Колонка потужна більше 50% ще не вмикав!
    50%- Ти вже на концерті чи в клубі!
    Через блютуз підключив до телека- тепер як в кінотеатрі, але без об'ємного звуку!
    Дивно чому на колонці такого класу немає оптичного входу або HDMI входу!?
    Вигляд у колонки крутий та солідний, тут 5 з 5ти!
    Flac треки звучать просто супер, як вживу.
    Я не меломан, але музику дуже люблю- тому для мене ця колонка це найкращий вибір на зараз по совокупності якості щвуку, дизайну та програмних можливостей!

Достоинства:
    Якість звуку, дизайн, потужна!
    Круто звучить і круто виглядає!
    Недостатки:
    Відсутні оптичний та HDMI вхід, ціна, відсутність пресетів еквалайзера, неможливість підключити USB флешку!
    Гарантія 1 рік- для JBL такого рівня це просто СМІШНО!!!
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не писатиму багато. Використовую кілька тижнів. Колонка хороша, зі своїми мінусами. Як і вказують у великій кількості оглядів, при дефолтному еквалайзері тут не вистачає середини (але це можна відкоригувати). Баси насичені і їх багато. Еквалайзер налаштовується в додатку. Наче все просто, але не можливо зберігати пресети. Маєте 1 налаштування еквалайзеру і все.

Дуже потужна. До 50% ніколи не викручував (максимум 35-40%), бо вже й не дуже комфортно знаходитись в одній кімнаті з колонкою (живу в багатоповерхівці). Але взяв як то кажуть - на перспективу + інколи сусідам-слонам зверху потрібно нагадувати про себе :)

Гібридний регулятор звуку (фізична кнопка але звук регулюється програмно) має виражені кроки і неможливо підлаштувати гучність точно.

Слухаю музику через Spotify (Spotify Connect). Проблем не було.

З додаткових мінусів, це неможливість використовувати USB для прослуховування музики (зараз не дуже релевантно, але ж для USA вони таку опцію зробили). + не можливо зареєструвати покупку на їхньому сайті, пишуть що для нашого ринку тимчасово не можливо. А бабосики тягнути з нашого ринку значить можна.

В загальному, колонка норм. Якщо є гроші і можливість послухати перед покупкою - рекомендую (чи подивитись на молодші моделі в лінійці).

Достоинства:
    Якісне звучання, дизайн. Потужна.
    Недостатки:
    Програмне забезпечення, політика компанії. Регулювання гучності не плавне. Гарантія тільки 1 рік - позорисько.
    • Олександр

Після одного випадка я б дуже НЕ РЕКОМЕНДУВАВ цю колонку. Хтось з сусідів придбав телевізор і почав постійно конектитись по блютуз до моєї колонки (колонка подає спеціальний сигнал).... хоча моя колонка і не була в режимі "спарювання". І якимось чудом їм вдалось підключитись.

Тепер сусід може по блютуз контролювати мою колонку. І немає ЖОДНОЇ опції ані в додатку ані на колонці, заборонити блютуз (я юзаю тільки wifi) ані скинути список спарених пристроїв. Хард резет не допомагає. Це просто жах наскільки виробник протупив в плані додати простий світчер або опцію для керування блютуз підключеннями на цій "смарт" колонці. Звернувся до тех підтримки харман... чекаю на відповідь.

• Михайло П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Сьогодні таку купив мій знайомий.Очікував від звуку більшого,собі планував таку купити.Бас є ,а от середини ,високих і об'єму немає.Той же Edifier r2850 звучить набагато краще.Одним словом цей jbl переоцінений.

Достоинства:
    За таку ціну немає
    Недостатки:
    Якість звуку

Звучання завжди індивідуальне і залежить від особистих уподобань. JBL Authentics 500 підтримує налаштування через застосунок JBL One App, який саме й створений для того, щоб кожен міг підлаштувати звук під себе — підкреслити середні чи високі частоти та додати об’єму. Якщо вам подобається характер Edifier R2850DB, радимо також звернути увагу на акустику серії JBL Stage, яка пропонує інший підхід до звучання і може краще відповідати вашим очікуванням.