Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Наушники JBL Quantum 100X Console (JBLQ100XBLKGRN)

Оценка пользователей 4.05/5
на основе 21 отзыв
  • Юрій В***

Звісно мій відгук не буде якістним. Головне не смійтесь....придбав до приставки пс4 в свої майже 50 років, нажаль до цього , відео ігри та весь цей геймінг пройшов мимо мене. Ігри , які встиг в них пройти зовсім небагато. Але спробую їх порівняти з тим , що є в домі.
    1.sordin до програча платівок....то безуміє неконтрольоване.....
    2.koss до прогавача з усілком , то репне кабіна
    3. Marshal до програвача cd дисків в плеері, якому достобіса років.
    4. Sony до програвача касет , то того ви не знаєте зовсім
    Короче не одне з цих виробів не донесло до мене того балансу . До речі дуже зручно , коли жінка з темряви не відриває тобі кабіну, лише виймає мікрофон і каже &%₴#@&%@#% іди спать. Якщо допоміг , хоч одному великовозростному геймеру, подяки не треба.

Достоинства:
    Не дорого
    Недостатки:
    Не виявив
    • Ярослава Б***

Ви підняли мені настрій! Дякую)

Дякуємо за відгук )

• Апокова В***

Гарні навушники, сину сподобались. Рекомендую!

Достоинства:
    Якість
    Звук
    Зовній вигляд
    Недостатки:
    Єдине, купували перехідник на комп,ютер окремо) для гри.
  • Дмитрий Г***

Хорошее качество наушников по доступной цене. Рекомендую!

Достоинства:
    Качество, цена
  • Яна

Сину дуже сподобались

• Настя К***

Навушники суперські.
    Якість звуку на висоті, дуже гучні.
    Син в захваті. За таку ціну дуже якісний товар.
    Мікрофон добре що виймається. Якість розмови теж гарна.
    Кабель довгий, вистачає навіть лежати дитині біля комп'ютера

Достоинства:
    Звук
    Розмір
    Кабель
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Иван П***

За свою ціну непогані,але й не топ.
    Є кращі, але й ціна відповідна.

• Золтан М***

Чудові,поки працює на ура !!!

Достоинства:
    Якість, об'ємний звук!
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Дмитро К***

Все супер) якісно і швидко

• Юрій В***

Брали під ps4 задоволені, на вуха не тисне, чіткій звук добре діле між спікером та фоном, грати одне задоволення, для музики посередній, але не для того воно роблено. Рекомендую.

Достоинства:
    Не дорого
    Недостатки:
    Не виявив
  • Микола Г***

Непогані навушники, добре сидять, нормальний мікрофон, класно виглядають, звук теж не поганий, але дуже чутно іншим звук з навушників, коли сидиш в них тоді звук тихіше і треба робити тихіше, а якщо знімешь то взагалі все добре чутно.

Достоинства:
    Гарний звук
    Недостатки:
    Інші чують звук з навушників, а коли знімаєшь взагалі як на колонках
    • Павел

Да, такая же..., но уже купил

• Павел Л***

Всё работает, звук очень средний,думаю гривен за 400-500 можно было взять тоже самое!!!,а может и лучше!!!
    Через пол часа работы нпчинают болеть уши,и начинаешь их по всей башке смещать туда сюда, чтоб убрать дискомфорт,как то так...
    Не учёл ,что один штекер, тепер нужен переходник двойник уши-мткрофон,т.к. на корпусе раздельно мик и уши...
    Шнур клроткий, тоже купил удлинитель)))
    Вобщем купил кота в мешке, сам виноват, походу прийдётся гдето в магазине искать, чтоб померять можно было,послушать....

Достоинства:
    Работают)))
    Недостатки:
    Им цена 500грн максимум!!!
    • Олег

Я тоже так думал)Скачай приложение jbl quantum engine выбери эти уши и поставь обьемный звук и басс и прозреешь)Странно что здесь нигде не написано что для них есть приложение отдельное чтобы это включить ибо по умолчанию звук плохой, я даже драйвера для звуковой обновлял и думал что уши мусор

• Денис

Для музики зовсім не підходять. Брав для роботи, і тут все норм. Пограти в них теж нормально...

• Данііл

Гарні навушники, вже довго працюють, нормально переносять переїзди та чутливий мікрофон, хоча з часом стає трохи слабшим

Достоинства:
    Зручні,
  • Дмитро Ф***

Бюджетні навушники, звук хороший але мікрофон через деякий час випадає постійно з гнізда.

Достоинства:
    Непоганий звук
    Недостатки:
    Випадає мікрофон через деякий час
  • Олена Л***

Не працює мікрофон на ПК.

Достоинства:
    На телефоні працює, все добре
    Недостатки:
    Через перехідник не працює мікрофон
    • Евгений П***

У меня тоже и не знаю как на ПК настроить его

• Тетяна І***

Самі навушники норм, якби не жахливе але - шнур майже одразу покрутився, погнувся і стає ще гірше - це укорочує його , дуже незручно .скільки навушників мали і маємо , ще такого не було

Достоинства:
    Звук нормальнмй
    Недостатки:
    Шнур дуже неякісний
  • Макс Н***
    Продавец: Rozetka

Що робити якщо не підключаються ні навушники(звук)ні мікрофон,можна сказати я комусь подарував гроші,значать було дуже добре але потім я просто включив пк і вони перестали працювати зовсім!

Недостатки:
    Не підключаються

Розуміємо, як це дратує. У такій ситуації радимо перевірити прості речі: щільність підключення 3,5 мм штекера, правильний вибір пристрою введення/виведення звуку в налаштуваннях Windows, а також чи не вимкнений мікрофон у системі. Також варто оновити або перевстановити аудіодрайвери й, за можливості, перевірити навушники на іншому пристрої.

Якщо звук і мікрофон не працюють ніде — це може бути несправність. Радимо звернутись із цим питанням до сервісного центру «Розетки». Більш детальна інформація про гарантійне обслуговування — за посиланням: help.rozetka.com.ua/p/45-kudy-zvernutysya-za-harantijnym-obsluhovuvannyam

• Інна Ш***

Нажаль короткий дріт і ніхто не попередив, що потрібен ще солітери (бо працює або навушники, або мікрофон)

• Олександр К***

Доброго дня. Не працює мікрофон

• Евгений П***

Он работает , только на ПК не получается настроить либо микр либо уши по другому никак (( перепробовал кучу всего , и прогу реалтек и windows sound..

Перевірте, чи мікрофон щільно підключений до навушників.
      Увімкніть мікрофон на пульті (повзунок не має бути в положенні mute).
      Перевірте налаштування звуку в системі (вибраний правильний пристрій вводу).
      Протестуйте на іншому пристрої.
      Якщо проблема лишається,зверніться до продавця за місцем придбання товару для перевірки або ремонту по гарантії.

• Дмитро П***

Покупал на замену своим Hator Hellraizer.
    Не понравилось как они звучат. Звук как из бочки, еще и часть звуков просто глухие и тихие. Придется оформлять возврат, в них просто не приятно играть и музыку слушать.

Достоинства:
    Хороший микрофон, кабель в оплетке, сьёмный микрофон
    Недостатки:
    Звук очень искаженный и глухой, часть частот просто занижена. Эквалайзер чуть-чуть помогает но не сильно
  • Алина З***

Перестав працювати мікрофон .... постійно пропадаю... мене не чують... Що мені робити??

Зверніться з цією проблемою до продавця.Якщо ж проблему не буде вирішено, напишіть, будь ласка, про це на електронну адресу [email protected]. Спробуємо розібратись. І не забудьте залишити номер телефону для зворотного зв'язку.