- Іван А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
вийшли з ладу за 3 місяці...провалився контакт зарядки навушника...тому один навушник не заряджається...ще з мінусів це малий термін автономної роботи навушників...приблизно 3-4години,за такіий цінник з китаю можна взяти в рази кращі,з плюсів ,наявність донглу
- Достоинства:
- наявність донглу
- Недостатки:
- якість виконання,зламались за декілька місяців не активного використання.. ціна
Представник постачальникаНам прикро, що у вас виникла така ситуація з навушниками. JBL Quantum TWS Air мають офіційну гарантію, більш детальну інформацію про гарантійне обслуговування можна отримати за посиланням: help.rozetka.com.ua/p/45-kudy-zvernutysya-za-harantijnym-obsluhovuvannyam
Щодо автономної роботи: у середньому навушники забезпечують до 4 годин роботи з активним підключенням через донгл — це нормальний показник для компактних геймерських TWS-моделей, орієнтованих на мінімальну затримку звуку.
- Денис Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличные наушники!
- Достоинства:
- Качество звука и дизайн
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Навушники супер, звук, мікрофони, все чую, мене чують і я всіх чую і все з музикою класно))
- Достоинства:
- Звучання та мікрофон
- Недостатки:
- Не знайшов
- Віталій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Навушники добре працюють, вже майже місяць. Притензій немає, тільки невеличкий люфт на контейнері, але то не критично. Широкий функціонал кнопок на навушниках, наприклад: можна як просто перебирати пісні (попередня, наступна), так і перемикатися між пристроями (використовуючи лише навушники). Радіоканал немає затримок у сигналі (або є, але я не відчув). Зарядки мені вистачає з головою. Дальність дії: з одного краю дому в іншому я можу слухати без втрати сигналу 13м (дім 8м на 11м). Ще не дуже добре тримається навушник, це специфіка моїх вух, тож до цього не придираюсь. А так, все задовольняє
- Достоинства:
- Гнучке налаштування параметрів, велика дистанція роботи, хороший звук, немає затримки по радіоканалу
- Сергей К***
А як з оновленням ? Читав відгуки кажуть після оновленя ПО гірше працюють
- Віталій Ч***
Не знаю, не оновлював
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
в цілому задоволений
- Достоинства:
- чудовий звук
баси
додаток - Недостатки:
- не завжди заряджає коли кладу в кейс
- Анастасия У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відправка була більше тижня. Продавець не виходив на звʼязок, хоч товар і був оплачений відразу.
Навушники хороші, але рекомендую купувати в іншому місці, бо чекати дуже довго - Анастасия У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Навушники хороші
- Недостатки:
- Товар відправляли більше тижня
- Родіон Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний звук але є одне "але" навушники ГЕЙМЕРСЬКІ але звук в іграх відстає та не працює правий навушник якщо підключаєтесь по радіозв'язку, що можна зробити?
- Достоинства:
- Гарний звук
- Недостатки:
- Затримка звуку в іграх
Не працює правий навушник на радіозв'язку
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наушники не плохие. Сложилось впечатление что после обновления прошивки появились небольшие косяки в работе. Нет второй пары без обновления чтоб сравнить.Они не критичные, скорей бесячие)
- Достоинства:
- Работают с Ps5 и Ps4, правда нужен адаптер с usb на type c. Через блютуз с андроид 13 работают на 5 балов.
- Недостатки:
- Не работают как на фото с подключением к контролеру. При подключении к консоли звук в минимальном значении на самих наушниках, нужно поднимать тапая по наушнику. Думаю дело в обновлении прошивки.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взагалі в цих навушниках все добре, окрім їх форми. Вони мають дуже коротку ніжку амбушури(взагалі не мають), тобто по факту амбушур стирчить з кульки навушника. Така посадка не є комфортною(можливо не для всіх). Довелось повернути.
- Достоинства:
- Функціональні навушники з непоганим звуком
- Недостатки:
- Погана посадка
- Володимир Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мікрофони погано ловлять звук.
- Горбаченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пишу 3 отзыв , я заказал ещё одни наушники ,работают четко но нельзя обновление ставить ,когда приходит , так норм
- Достоинства:
- Звук управление
- Недостатки:
- Нельзя обновлять
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові навушники, але є мінуси, не завжди навушники заряджаються
- Достоинства:
- Гарні
- Недостатки:
- Не завжди заряджаються
- Мельниченко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вот уже почти 2 месяца как пользуюсь и честно сказать проблем достаточно. Один наушник иногда может как-то не так упасть в кейс и просто не будет заряжаться, нужно перепроверять постоянно. Второе что очень странно работает микрофон, моментами просто слышно как из подвала, причину я так и не нашёл, так как подключал и к плойке через адаптер, общался там и была такая проблема, пробовал с телефона на мобильном интернете и на вайфае и было все тоже самое, просто не случайный момент тебя слышно как из подвала и надо подключаться заново. На счёт дизайна моя субъективная точка зрения думаю даже не будет иметь смысла описывать в полной мере, мне не понравились сами пушинки так как не понятно как их вставлять в ухо, так как они круглые. Несмотря на все это, звук конечно главное достоинство, он прекрасный, глубокие басы, регулировать можно как хочешь, есть разные режими работы, но на этом все из плюсов
- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Зарядка
Микрофон
Эргономика
- АнатолійПродавец: Rozetka
Замовив навушники, одразу оплатив, прийшов забирати на точку видачі, відповідно почав перевіряти. У результаті мені прислали поюзані навушники, коробка була вже відкрита, по вигляду вона вся затерта і дуже стара. Всі упаковки відкриті, нема ніяких пломб, ніяких захисних плівок. Самі навушники і кейс дуже добре відтерли, але видно на них всю ворсу і ТД. Гроші повернули, прийшли назад на карту прямо у магазині.
- АндрейПродавец: Rozetka
Приобрёл наушники для двух целей: использование для музыки с телефоном и использование вместо игровых наушников играю на пк. Сравнивать вкладыши и полноразмерные смысла нет, но наушники за свои деньги по звуку и функционалу лучше аирподсов (по собственному опыту). Качество микрофона как для вкладышей гораздо лучше чем на наушниках дорогих брендов (синхайзер, самсунг, эпл)
Хоть покупал не на розетке, но всем советую к покупке.- Достоинства:
- Качество звука, наличие донгла, скорость зарядки, обновление по от производителя
- Недостатки:
- Максимальный порог громкости мог бы быть выше