Отзывы покупателей о Саундбар JBL Cinema SB510 (JBLSB510BLKEP)
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовиляв на ROZETKA
Почитав комкети і трошки засумнівався. Али після підключення сумніви пропали.
Працює класно - звук об'ємний та чіткий, баси також на рівні (поставив на мінімум бо сусідам дуже чути). Не знаю як щодо музики, але переглядати фільми одне задовлення, звук як в кінотеатрі. Порівнював із штатним звуком телевізора - різниця просто космос.
Також писали що втрачається зв'язок з телевізором - через блютуз не пробував, але через HDMI шнур все працює чітко, жодних зауважень.- Достоинства:
- Компактний розмір, об'ємний звук, бас
- Недостатки:
- Поки що не виявив
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після неоднозначних відгуків були сумніви при покупці. Але ми в захваті! Звук від перегляду фільмів як в кінотеатрі, чіткий, обʼємний, баси відчуваються. Покупка, яка дійсно принесла враження та ємоції. Щиро рекомендую.
- Достоинства:
- Якість звуку, ціна
- Недостатки:
- Не придбали раніше
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
стандартный звук JBL , басов много , не хватает чуть средних частот.
- Достоинства:
- бас при компактном размере
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ожидал от JBL намного большего и лучшего. Звук очень плохой, как из бочки. Басы рипят. Заявленных 200 ватт не существует (громкости нет). Максимум 40-50 и то, уже саундбар хрипит. Может конечно просто попался брак или не повезло.... Сдал обратно в Розетку.
- Достоинства:
- Вроде JBL.
- Недостатки:
- Не громкий. Рипит. Хрипит. Звук из бочки.
- ОлександрПродавец: Rozetka
Купив собі як колонки для ПК. Звука вистачає на гучності біля 25-30% відсотків, баси чудові. Думаю за таку ціну- це найкраще рішення. А я на ПК і фільми дивлюся і граю, і звісно як без музики. Все дуже чудово.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Хотілось би бачити трохи менші розміри, але і так норм.
- Сергей Ш***Продавец: Rozetka
купил и вернул. бас отвратительный, кастрюля какая-то.
- Андрій В***
Я вже повертати не буду, на кухні буде жити ))) Щоб почути по Блютуз з телефона якісь високі частоти, виставив на еквалайзері телефона майже все на максимум.... Після чого сів в машину і підключив телефон до магнітом, то чуть не оглох від різких високих частот. А на цій акустиці і цього було замало. В мене є JBL charge essential 2, так це небо порівняно з цим сміттям....
- Александрович Е***
Согласен 100%
- Андрій В***Продавец: Rozetka
Не раджу !!!
Як я думав, що JBL поганим не буває, але не в цьому випадку. Високих частот взагалі нема, ну як нема, таке як за стіною. Баси дають вібрацію по корпусі, аж противно слухати, збавив на 1-2 позицію з п'яти. Хіба що під монітор на відстані 1 м. підійде. Для прослуховування музики не то пальто. Відео обов'язково зніму та виложу в соц мережі, щоб не напоролись ну таку каку .... Норм якщо слухати на кухні 9 кв. м.- Достоинства:
- Швидке з'єднання по Блютуз. На цьому всі ілюзії закінчились.
- Недостатки:
- Звук як з бочки, глухий, не чіткий. Нема кришталевого звучання, три режими звуку, найкращий Myvie тобто фільм. Щастя, що баси можна забавити, бо потім дребежить вся колонка що аж противно слухати.
- Владислав К***
Де можна знайти відео?
Представник постачальникаПрикро, що ви стикнулись із проблемами із JBL Cinema SB510.
Щоб ми могли допомогти вам із вирішенням, просимо уточнити кілька деталей: як саме ви встановили саундбар, як під'єднували його до телевізора, яка саме модель телевізора. За можливістю надайте фото встановлення та під'єднання. Це допоможе швидше визначити можливу причину.
Але вже зараз можемо порадити наступне.
Якщо ви встановили саундбар на не дуже надійну, стійку поверхню, можуть виникати небажані вібрації на корпусі. Спробуйте розмістити його на більш жорстку поверхню або змонтувати його на стіні.
Щодо під'єднання до телевізора: переконайтесь, що ви використовуєте на телевізорі роз'єм HDMI ARC та відповідний HDMI-кабель. Радимо протестувати підключення через оптичний вхід. А якщо є можливість — протестувати саундбар із іншим телевізором.
Також зверніть увагу на те, що JBL Cinema SB510 був розроблений насамперед для покращення звуку телевізора — чіткість діалогів, насиченість спецефектів. Це не Hi-Fi-система для аудіофілів, а лише відмінне рішення для домашніх мультимедійних розваг.
Якщо жодна з порад не допоможе, радимо звернутись до сервісного центру «Розетки» (більш детальна інформація про гарантійне обслуговування: help.rozetka.com.ua/p/45-kudy-zvernutysya-za-harantijnym-obsluhovuvannyam)