Отзывы покупателей о Саундбар JBL Cinema SB550 (JBLSB550BLKEP)
- AI аналіз відгуків38 відгуків: позитивний: 85%, нейтральний: 7%, негативний: 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це щось неймовірне!!!
Не знаю, як я жив без нього!?
Ціна-якість топ! - Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Були в шоці від звуку. Телека, коли вимкнули саундбар.
Саунд дає звук чистий та насичений, бас норм.- Достоинства:
- Звучання відмінне! Рекомендую до покупки
- Недостатки:
- Не знайшов
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший товар який я в пошуку відкрив і одразу придбав. Для квартири саме то! Звук класний, простий та приємний функціонал і плюс коробка, яка тепер як будиночок для кота.
Супер покупка, я задоволений.- Достоинства:
- Звʼязок з ТВ і між собою, звук, керування, підключення, дизайн, кріплення на стіну, пульт.
- Недостатки:
- Поки не знаю.
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую вам,всё дуже гарно,як е світло сусіди в шоці!!!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обирав по відгукам. Не шкодую зовсім, залишився задоволеним.
- Влад Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це мій перший саундбар, тому не можу порівняти по якості звуку з іншими, але порівняно з базовим звуком телевізора - дуже відчувається різниця. Легко підключається і синхронізується, ніяких нарікань чи глюків у роботі, звук став на порядки краще, ніж було без нього, цілком задоволений покупкою.
Блютуз з'єднання з сабом WiFi в мене не глушить і без саба звук був би зовсім не таким крутим, так що рекомендую саме моделі з ним.- Достоинства:
- Чудовий звук, простий в експлуатації
- Недостатки:
- Не помітив
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пропал конект колнки с сабом ?!!!!
- Гліб П***
Так, рідко, але трапляється. В такому випадку треба або затиснути кнопку на сабі до моменту миготіння і підключення, або буває, що треба живлення витягнути, почекати поки виключиться і потім вставити - підключиться 100%
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Достатньо порівняти звук "без" та "з". Одна з кращих покупок за останній час.
- Достоинства:
- Суцільні
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав те на що сподівався. Гучності вистачає, якість непогана. З телевізором конект (HDMI) пройшов без проблем, з телефоном по блютузу теж все ОК. Сабвуфер дуже потужний.
- Достоинства:
- Низькі частоти, зручність підключення.
- Недостатки:
- Ціна.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалася система ,як для своїх характеристик ,ціна/якість .вибирав між серією самсунг та цим -
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Трішки не вистачає налаштуваня
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер!!!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий саундбар! Все легко налаштовується та підключається. Баси на сабвуфері дуже якісні.
- Достоинства:
- Бренд, простота підключення та налаштування.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже непоганий саундбар,якісний чіткий звук , приємний на вигляд окрім пульта керування на ньому ще є сенсорні кнопки, що також приємний додаток ,рекомендую для купівлі.
- Достоинства:
- Простий в використанні,приємний на вигляд ,якісний звук
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Гліб П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хочете, щоб ваші сусіди відчували, що видивитесь блокбастер?)
Будь ласка, саундабр JBL створений саме для Вас.
Сабвбуфер відпрацьовує на 100%. Думаю вартий десь 70% ціни цього комплеткту. Все працює від мережі. Підключення по bluetooth, який діє миттєво до будь-яких пристроїв. Так само і сабвбуфер.
На пульті є кілька режимів роботи: Voice, Music, Movie. Кожен так чи інакше впливає на звук. Мені більше всього подобається Movie, навіть для музики. В цілому, користуватись пультом достатньо зручно. Батарейки в комплекті.
Є 5 ступенів регулювання басів, кожен для себе знайде ідеальний варіант. Проте якісь пісні вимагають підняти, якісь понизити. Фільми дивлюсь на 3.
У порівнянні із звуком телевізора, звісно, фаворит. Як тільки підключається сабвбуфер, ви починаєте саме відчувати кожен звук.
Обирав між Samsung HW-C450 2.1-Channel 300W. JBL має змогу підключатись по HDMI (провід іде в комплекті). Bluetooth працює без затримок. До телефона теж підключається миттєво. Можна прикріпити на стіну.
Отже. Саундбар не обов'язкова річ у житті, і доки ви його не купити, не зрозумієте, чи варто воно того, чи ні. Це новий доствід у відчутті звуку, навіть від простого перегляду відео на YouTube.
Створіть маленький кінотеатр вдома і будьте щасливі)- Достоинства:
- Якість матеріалів, якість звуку, швидкість підключення Bluetooth
- Павло Ц***
Скажіть будь ласка, як звучить музика? Розглядаю цей варіант як прослуховування музики/перегляд фільмів 50/50 і тому цікаво як він себе покаже в музиці....
- Николай Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Потрапив на брак Bluetooth модуля, який не виявляєтся одразу при включенні. Через 5-8 хвилин саундбар втрачає стабільний зв'язок з будь-яким типом пристрою (телефон, ноутбук, планшет, смарт-тв приставка) з будь-якими версіями Bluetooth (4.0, 5.1, 5.0, 5.2). Грішив на роутер який поруч але ні. Повернув. Чекаю на повернення коштів і думаю чи варто брати знову бо вже втратив день на пошук проблеми і 700 грн на доставці туди-назад
- Достоинства:
- Гарний потужний звук
- Недостатки:
- Брак Bluetooth модуля
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це також мій перший саундбар. Все приїхало запаковано, все ок. Розпакував, підключив через eARC. Працює.
Керування одним пультом від тєлєка - гарно. Але зміна гучності +- йде з затримкою десь 0.3 - 0.5 сек. Ну або звикати або я нз. Може воно і норм для такого підключення. Хто шарить, підкажіть.
По звуку поки особо сказати нічого, це треба багато переслухати. Для кімнати в 20кв - з головою.
Ще, здається, малувато ВЧ. Хоча ВЧ динаміки є. Короче, ще треба слухати.
А ось проблем з WIFI взагалі не помітив. Все працює.
Сподобався окремий басс. ЗАховав його за диваном і гуд.
Також прикольно шо можна його коннектити по Блютуз - вмикати окремо (ТВ він сам не вмикає) і прослуховувати музику. При ввімкнені ТВ - автоматично перемикається на ТВ.
Короче, классний.- Недостатки:
- Затримка при керуванню гучності через ТВ
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мій перший саундбар, тому порівняти ні з чим, звучання пристойне якщо джерело відповідне. Коли в натана дрейка прилетів снаряд рпг, то я аж трохи злякався, сабвуфер в таких моментах рішає, але якщо дивитись якісь кіна, то апарат просто не розкривається. Саундбар зв'язується з сабвуфером автоматично через блютуз, мабуть на частоті 2.4ггц через що, вай фай на тій частоті ловити не буде
- Достоинства:
- Звучання, легкість підключення і зручність користування, вмикається автоматично з тв за умови наявності відповідного порту hdmi (якось він там називається)
- Недостатки:
- Пс5 яка стояла біля саундбара взагалі вайфай не ловила, якщо у вас старий роутер га 2.4ггц, то буде поганий нет
- Сергій С***
На роутері треба змінювати канали, доки не буде конфлікту. На Mikrotik є сканування вільних каналів, а на більш звичайному, наприклад TP-Link тільки перебирання каналів вручну.
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пристойний обьемний звук,гарні баси і чіткість. Брав саме для поліпшення звучання плаского ТВ звуку.
- Достоинства:
- Звук. Дизайн.
- Недостатки:
- Поки немає
- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої кошти апарат добрий.Дуже гарно грае.Особливо через налаштовану приставку.Звук не ймовірно гарний.Я в захваті.Жалкую що раніше не придбав їого.
- Достоинства:
- Гарно виглядить і гарно вписався в інтер'єр.
- Недостатки:
- Нема.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вартий уваги
- Достоинства:
- Співвідношення ціна/якість
- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Саундбар хорошої якості та відмінним звуком за свої кошти.
Переваги: Звук- Достоинства:
- Одні переваги
- Вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший вариант за свои деньги в плане звука . Звучит достойно и бас тоже хорош. Всё отлично можно брать)))
- Достоинства:
- Не плохой звук
- Недостатки:
- Не понятно для чего присутствует USB порт при подключении флешки ноль реакции.
- Артур х***
для сервизных нужд порт USB предназначен.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Саундбар хорошої якості та відмінним звуком за свої кошти.
- Достоинства:
- Звук
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Саундбар шикарный, звучит приятно, и высокие и низкие, настраивается легко. Вобщем довольна!
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По звучанню все добре, але саундбар створює великі перешкоди для WiFi. В нас роутер стоїть в іншій кімнаті, коли саундбар вимкнений швидкість інтернету 20-30 МБ/с , коли увімкнули падає до 0.5-1 МБ/с. Ще проблему не вирішили, будемо переносити роутер ближче.
- Достоинства:
- Хороше звучання,
- Недостатки:
- Створення перешкод WiFi
- Дмитро Ш***
Спробуйте в налаштуваннях раутера змінити канал зв’язку. В мене була схожа ситуація, два раутера, обидва TP-Linkи, гризлись між собою, якщо один вимкнути, другий починає нормально працювати. Квартира маленька, тому суттєво віддалити один від другого не вийшло.
Представник постачальникаСаундбар JBL Cinema SB550 використовує бездротове з'єднання для підключення сабвуфера, що може створювати перешкоди в діапазоні 5 ГГц, який також використовується для Wi-Fi. Щоб зменшити інтерференцію, рекомендуємо: 1. Спробуйте змінити канал вашого Wi-Fi-роутера на нижчий (наприклад, 36–48), оскільки саундбар може використовувати верхні канали діапазону 5 ГГц. 2. Розмістіть роутер і саундбар на максимально можливій відстані один від одного, щоб зменшити взаємний вплив сигналів. 3. Якщо можливо, підключіть ваші пристрої до мережі Wi-Fi в діапазоні 2.4 ГГц, що менш вразливий до перешкод від саундбара. 4. Підключіть пристрої до мережі через кабель Ethernet, це може повністю усунути проблему інтерференції.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не було раніше досвіду користування саундбаром, але товар якісний, звучить пристойно, сподіваюсь при перегляді фільмів зарекомендує себе Dolby
- Віталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За ці гроші топчик, чисто, потужно, достатньо налаштувань.
- Юрій Л***
Доброго дня. Я також купив такий Sound бар. По звучанню все добре але він в мене створює перешкоди для Wi-Fi. Тільки його вмикаєш швидкість домашнього інтернету падає до 1 мегабіт в секунду. Хочу дізнатися чи у вас таких проблем не створює?
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволений товаром повністю, якість ТОП за свої кошти.
В кімнаті 20 кв метрів - вистачає (вище 50% гучності ще не вмикав).
Працює в парі з телевізором Philips (по HDMI).
Однозначно рекомендую.- Достоинства:
- Топ за свої кошти.
- Недостатки:
- По не знайшов
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий звук. Легко підключився через блютуз
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Едуард В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий саудбар за такі гроші
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже достайна річ,грає впевнено, і сабік теж не відстає. Бубонить достойно.
- Достоинства:
- Гучний,басовитий,добре зроблений. Впевнений гравець.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Судя по официальной документации, тут есть цифровой оптический вход, а не цифровой коаксиальный вход. Будьте внимательны при выборе.
Представник постачальникаДякуємо за уважність! Днями виправимо в характеристиках на оптичний вхід.
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це божествено
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Абсолютно задоволений.
Гарне й чисте звучання. Конект з сабвувером по блутуз без зайвих рухів, прив'язка пройшла автоматично. Не читайте коменти на ютубі, що саундбар перешкоджаю сигналу вайфай, цей саундбар не використовує бездротову мережу.- Достоинства:
- Гарний звук, легке підключення.
- Дмитро Ш***
Вибачте, а як же він без дротів синхронізується з головним пристроєм без використання радіочастот? МДХО, якшо падіння сигналу WiFi має пряму залежність від вмикання/вимикання бара, то винен бар.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В ютубі є коментарі, що даний саундбар збиває налаштування wifi,і ще казна-що витворяє з мережею. То все маячня, цьому саундбару wifi мережа непотрібна. Тепер до самого пристрою: миттєво зв'язується з блутуз сабвуфером, звук чистий і насичений, маю дає глибини. Недоліків за декілька днів використання не знайшов. Зверніть увагу: щоб працювали всі 3.1 канали потрібно медіа, яке має 5.1 звукову доріжку. Фільми і музику зі стерео звуком (2 канали) буде відтворювати відповідно, але і стерео вистачає.
Звуком і пристроєм задоволений.- Олег З***
Скажіть, а блютуз - це зв'язок з сабвуфером чи також і підключення наприклад до телефону для програвання з телефону музики? Бо цікавить можливість програвання музики з телефону.
- Святослав З***
Можно с телефона
- Лєщов О***
Відкрию вам великий секрет wi fi і bluetooth це радіо сигнал, і вони з легкістю можуть перешкоджати оди одному