- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користувався попереду AirPods 2 в них вже не тримали батарейки. Вирішив перейти на JBL за свої кошти топ. Користуюсь с ПК то все гуд. С телефону як намене тихі. У вухі трошки не звично після AirPods але діло часу. Палстик антитач купа функцій с для телефону є ще додаток з налаштуваннями. Задоволений на 5/5
- Недостатки:
- с телефону тихі
- Таня С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Користуюсь тиждень, нічого поганого не можу сказати, звук хороший, зарядку тримає довго, швидко заряджається.
- АндреОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Бюджетність у всьому. Але звук не поганий. Мікрофон норм.
- Достоинства:
- Красивий колір та дизайн. Зручно кладуться в кейс і зручно беруться з нього. Не ковзають з під пальців при дімтаванні як ейрподси.
- Недостатки:
- Через пів року лівий навушник почав у кейсі на контактах відходити і доводиться поправляти щоб заряджався. З правого навушника відвалився металевий гриль звуковода. Спасибі що не у вухо
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
поки політ нормальний
- Достоинства:
- хороший звук, глибокий бас (у порівнянні серед навушників вкладишів), довго батарея тримає, підключаються до двох пристроїв одночасно
- Недостатки:
- у попередній версії з часом проявлялися проблеми зі зарядкою у кейсі. навушник не ставав на зарядку і не відключався від телефона будучи в кейсі
- Наталя З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Наушники хорошие и звук, и внешне, и при этом AirPods однозначно лучше во всем
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Все гаразд
- Ірина
а чому тоді оцінка 3?
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Купив, користуюся декілька днів. Але думаю повертати.
По замовчуванню працюють як пищалки, потрібно ставити додаток та налаштовувати. Але гучність всеодно та якість звуку -, але і навушники дешеві.
Мікрофон - , чути як говорю але тільки в приміщенні нормально чути, на вулиці треба підвищити голос щоб почули.
Головний мінус час від часу пропадає звук телефон на столі лежить, я за столом сиджу і пропадає звук це для мене шок, бо попередні wave 300 tws такого не було. А ще один навушник може працювати а інший в тиші це теж якась діч- Достоинства:
- Дешеві, довго тримають
- Недостатки:
- Пропадає звук, гучність , якість, мікрофон
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Бомба
- Достоинства:
- Все
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Не рабочие пришли. Сделал возврат. Очень жаль. Остался разочарован как постоянный клиент. Тем более покупал на день рождения.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Працюють в автономному режимі довго, заряджаються швидко, але чорний колір непомітний, важко шукати. Не знайшов чохол на них.
- Руслан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошие
- Артем Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Наушники супер. Покупаю уже вторую пару
- Достоинства:
- Качество звука
- АндреОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Маю можливість порівняти з більш старішою моделлю навушників такого форм-фактору від JBL. Так от старіша модель була погана у всьому. А в цій схоже виправили всі ті помилки. Залишилось перевірити наскільки довго ця нова модель живе. Бо та стара версія прожила лише рік.
- Достоинства:
- Зручно діставати з кейсу. Дуже гарний двоколірний дизайн. Матовий пластик, не слизькі.
- Недостатки:
- Бюджетний пластик.
- Андре
Відвалилася решіточка звуководу правого навушника а лівий час від часу почав не заряджатися в кейсі. Доводиться йорзатт ним по контактах щоб почалась зарядка
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Просто хорошие навушники, в ухе сидят хорошо, звук приличный (низкие и высокие присутствуют)
- Достоинства:
- Хороший звук
- Недостатки:
- Не найдено
- АндреОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Тільки но купив, тому не знаю ще щодо довговічності - але як для перших двох тижнів використання дуже достойні і зручні вкладиші
- Достоинства:
- Якість звуку, сенсорне управління та виклик асистента, положення в зарядному кейсі
- Недостатки:
- Трошки мало потужності звуку - могло би бути і більше
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Супер, користувався Flex 1 довгий час, перейшов на Flex 2, дуже багато плюсів і переваг додалось. Рекомендую саме Flex 2
- Достоинства:
- Дана нова версія (Flex 2) має безліч переваг
- Дмитро Т***
Ви помітили якісь зміни як вони сидять в вушах в порівнянні з першою версією?
- Андрій
В вухах сидять ідентично як версія Flex 1
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Все чудово, брала на подарунок
- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники працюють відмінно. І справді, вони тихі, але для мене такої гучності більш ніж достатньо. Щоб почути потрібно іноді на половину ползунка гучності дотягнути. Я їх брав, бо більше буду ними користуватися вдома, на роботі або на вулиці в тихих місцях(на роботі). В них я слухаю музику(50%), книги(25%) голосові(15%) та дивлюся відоси в Ютубчику(10%). На них можна переключати музику, регулювати гучність, все як нам треба, через самі навушники, натискаючи на них.
Окремо відмічу, що тут є застосунок для цих навушників. На 2-й день користування я чомусь чув голосно в правому вусі, а в лівому погано чулося (ні, я не став глухим). В застосунки я натиснув одну кнопочку "Балансування гучності" і вони працювали так, як зазвичай. Не забувайте завантажувати застосунок, бо я вже задумувався віддавати їх назад.
Забирав замовлення у відділені Розетки, зі мною перевірила(на що я і маю право) працівник Розетки, відкрили коробку, яка має бути повністью запакована виробником і заклеєна наліпками прозорими на навушниках, підключали футляр до зарядки(в застосунку перевірив, показувало 40%), підключався до блютуза, все перевірив, як слід, за що Розетці кремий респект. Задоволений цієї покупкою, не пожалів грошей на ці навушники.
У комплекті: навушники в футлярі, помаранчевий провід для зарядки, інструкція- Достоинства:
- Застосунок, всі функції бездротових навушників
- Недостатки:
- Тиха гучність(для кого як)
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Прийшов несправний товар . Оформив повернення .Батарея в навушників не сприймає зарядку, та прийшла повністю розряджена, Може вам пощастить більше мені не дуже В даному випадку!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Звук подобається. Швидко підключаються. Подобається, що можна користуватись одночасно на два телефон.
Але це не навушники для розмов на вулиці, часто не чують з того боку розмови - Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якщо коротко то навушники мають коштувати максимум 1000 гривен.
Користувався ними приблизно 2–3 місяці. Звук, підключення, автономність — Топ. Але від навушників за такі гроші не очікував що будуть такі банальні і тупі проблеми, сітка забилась, якби сильно не стежив за гігієною, а при спробі чистки випала...
Так я міг здати на гарантійне обслуговування але по-перше це довго, а по-друге вона всеодно знову через 2-3 місяці заб'ється, і знову віддавати по гарантії? Ну камон, це ж брєд. Що ж я маю на виході, по гарантії я вже не зможу їх полагодити через механічне втручання хоча офіційно можна їх чистити xD
Залишається тільки зняти сітку з другого навушника і насолоджуватись музикою поки знову не заб'ються але вже з кінцями, і купляти інші навушники.- Достоинства:
- Звук, автономність, підключення.
- Недостатки:
- Чистка неможлива без сервісу...
Представник постачальникаВиробник надає поради, як правильно чистити навушники, в цьому відео: youtu.be/1FCKSIoeGjk (воно англійською, але у налаштуваннях доступні субтитри на зручній вам мові).
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Приїхали швидко. Обирала довго серед усього різноманіття представленого на ринку. Маю досвід використання jbl, завжди подобався звук, але не в цих вушках..... так я розумію що вони не вакуумні і що звукоізоляції в них взагалі не має але розчарував саме звук. Грають норм але тихо. Моя попередня китайська іграшка за 2$ значно гучніша ніж ці. На мою думку ціна не виправдана.
Подобається дизайн, зручність, добре чути і мене і мені при розмові по телефону, гарно тримають заряд.
Але гучності звуку не достатньо. Повернути не вийшло, тк при розпаковці порвалась захисна плівка на самих вушках. Подарувала їх і замовила собі інші- Достоинства:
- Зручність посадки у вусі, дизайн, тримання заряду.
- Недостатки:
- Дуже слабка гучність звуку і відсутність звукоїзоляції
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Цікаво чому від замовлення до відправки пройшов цілий тиждень але прийшли і вже добре. Навішниками цілком задоволений залишилось перевірити як себе покажуть на морозі
- Достоинства:
- Поки в пошуку
- Недостатки:
- До товару немає але до доставки маю декілька питань
- Єва В***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купую другу пару підряд, бо вже другий раз за місяць потріскався корпус навушника. Це нормально взагалі? Минула версія не тріснула, а ця вже двічі потріскалась.
- Илья К***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якість звуку гарна, але дуже тихі все навколо чути, якщо хочете слухати тільки музику то я б не брав такі
- Достоинства:
- Недостатки:
- Гучність
- Сергій С***
Відключіть функцію Ambient і перестанете чути всяке довкола. Але і автомобілі теж не почуєте, тому уважніше :)
- Василь К***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Сутки попрацювали нормально. Потім один навушник почав вимикатися при зміні гучності, натискаєш на паузу , тоді вмикаєш знов трек , то працює.
- Богдан Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Довго тримає заряд, якість мікрофонів гарна,
Звук також хороший, рекомендую. - Володимир В***Продавец: Rozetka. Цвет: White
Нічого особливого.
- Достоинства:
- Автономність. Якість звуку.
- Недостатки:
- Тихенькі як для любителів голосного відтворення. Сітки не дуже надійні. Кейс не досить міцний.
- Виктор Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купив ці навушники й дуже розчарований. Звук тихий, навіть на максимальній гучності — слухати некомфортно. Але це ще не все: правий навушник постійно відключається, особливо коли зменшуєш гучність. Це просто абсурд.
За такі гроші навушники НЕ МАЮТЬ так працювати. Складається враження, що це дешева підробка, а не нормальний продукт. Користуватися неможливо — суцільні нерви.
Не рекомендую нікому. Грошей своїх вони точно не варті- Достоинства:
- Заряд
- Недостатки:
- Звук
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Остап В***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
наушники дуже погані чесно звук не поганий але вуха дуже ужасно болять після використання 2-3 годин це дуже роздражає тихий доволі звук бас хороший ну не рекомендую
- Достоинства:
- звук, бас
- Недостатки:
- болять вуха
Представник постачальникаДякуємо за відгук! У лінійці JBL Wave є різні форм-фактори — Flex, Beam і Buds, тож можна підібрати модель, що краще підходить саме вам за формою вуха й комфортом. Можливо, інша модель із серії буде зручнішою для тривалого прослуховування.
- РусланПродавец: Rozetka. Цвет: Black
Купував в іншому магазині. Залишу відгук, бо щось "зникають" із каталогу попередні моделі з відгуками, де купа коментарів щодо сервісного обслуговування.
Якщо коротко, то не раджу цей бренд через політику сервісного обслуговування. Якщо вам не пощастить і матимете несправність, то сервіс "не помітить ознак несправності".
Одразу як купив, подивився як все ж таки правильно чистити ці навушники, через те, що попередні подібні до wave flex чистив періодично спиртом і з часом сіточки просто повипадали. "Моя помилка", подумав я, так не можна ці навушники чистити. Але знайшов на одному з офіц. сайтів інфо, що можна спиртом. Посміявся.
Подзвонив у сервіс, попитати як правильно чистити навушники, відповідь "Так ви нормально їх і не почистите, тільки сервіс." А як тоді ж підтримувати пристрій у нормальному стані? "Так без сервісу нормально не почистите, і взагалі клей може роз'їдати сіркою, тому і сітки у вас відпадають". Розумієте рівень гаджета? Їх не можна використовувати мабуть у вухах.
І все ж після 3 міс користування wave flex почали відпадати сітки, одну взагалі загубив, при чому намагався обережно протирати сухими серветками, щоби не пошкодити клей, не допомогло. Здав у сервіс, зазначив проблему. Повернули з відповіддю "Не дотримано експлуатаційних норм, брудний канал, почистили через лояльність до клієнта". Сітку приклеїли, забруднивши клеєм. Але не вказали, що сітка випала чомусь. На моє запитання "як же взагалі можливо почистити і чим", відповіді немає.
Повернув вдруге, знову повернули "не помітивши проблем". Фото додаю якими чистими мені повернули з сервісу.- Достоинства:
- Нормально конектяться, зручне перемикання за допомогою дотику
- Недостатки:
- Якість навушників, і якість обслуговування сервісного центру
- Александр Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: White
При перегляді чи прослуховуванні відео чи музики якщо приходить дзвінок по GSM, навушники через раз відвалюються, а якщо на вайбер дзвінок, то стовідсотково відвалюються
- Павліченко О***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: White
Чудові навушники, користувався попередньою версією 4 роки, нова версія має потужніший бас, краща робота мікрофонів при дзвінках. Автономність відповідає опису
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец SIMCO
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: My Smart Trade Hub. Цвет: Black
- Валерий В***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black
Все чудово!!!!
- Продавец SIMCO
Щиро дякуємо за ваш відгук!