Отзывы покупателей о Портативная колонка JBL Xtreme 4 100W Black (JBLXTREME4BLKEUNA)

Оценка пользователей 4.64/5
  • Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Користуюсь колонками JBL вже не вперше, і ця покупка — вже друга колонка цього бренду в нашій сім’ї. Раніше купував ще одну колонку JBL, а саме JBL Charge 5, тому є з чим порівнювати. І можу сказати, що JBL Xtreme 4 залишила дуже хороші враження та повністю виправдала очікування.
    Колонка виглядає преміально та дуже якісно зібрана. В руках відчувається дорогою річчю: міцний корпус, надійні матеріали, хороша тканина та зручний ремінь для перенесення. Одразу видно, що це техніка не на один рік використання. Особливо сподобалось, що колонка має захист від води та пилу, тому її можна без проблем брати на природу, у поїздки або використовувати вдома без зайвих переживань.
    Щодо звуку — це один із найкращих варіантів серед портативних колонок, які я слухав. Дуже потужний та насичений бас, чисті високі частоти й приємна деталізація навіть на високій гучності. Звук не «хрипить» і не втрачає якості навіть при максимальній гучності. Особливо приємно слухати електронну музику, рок, поп та фільми — колонка реально створює ефект об’ємного звучання. Також сподобалась функція Auracast — звук стає ширшим та більш просторовим.
    Автономність теж на високому рівні. Акумулятора вистачає надовго, навіть при активному використанні та високій гучності. Дуже зручно, що колонку можна заряджати сучасним USB-C блоком живлення великої потужності. При використанні потужної зарядки доступний режим AC Mode, у якому колонка може працювати ще потужніше.
    Підключення до телефону Samsung Galaxy проходить швидко та без проблем. Bluetooth працює стабільно, затримок чи обривів зв’язку не помітив. Фірмовий додаток JBL також зручний — можна оновлювати колонку та налаштовувати звук під себе.
    Окремо хочу відзначити сервіс Rozetka — все приїхало швидко, добре запаковано, без пошкоджень, офіційний товар та гарантія.
    Переваги: • дуже потужний і якісний звук
    • глибокий бас
    • висока гучність без спотворень
    • преміальна збірка
    • хороший акумулятор
    • захист від води та пилу
    • сучасна зарядка USB-C
    • стабільний Bluetooth
    • зручний ремінь для перенесення
    Недоліки: • вага досить велика, але для такого звуку це очікувано
    • хотілося б бачити зарядний кабель USB-C у комплекті
    У цілому покупкою дуже задоволений. JBL вкотре підтвердила, чому є одним із лідерів серед портативної акустики. Якщо потрібна потужна портативна колонка з якісним звуком, автономністю та хорошою збіркою — однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Потужний і якісний звук, глибокий бас, хороший акумулятор
    Недостатки:
    Відсутність UAB-C кабеля і зарядного пристрою
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Звучить нормально, ідеально для невеликих приміщень, заповнює звуком увесь об"єм. В принципі, що очікував те й отримав.

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чесно очікував кращого звучання, перепробуаав навіть різні настройки еквалайзера в додатку, але зрозумів, що її максимально хороше звучання з об'ємним басом це максимум до 60% гучності, якщо давати більше, бас тупо пропадає (не повністю звичайно, певно лишається тикий самий, що був на рівні 60%) і не відчутно, за таку ціну думав буде баламбасити відповідно, але нажаль ні. В ютубі також найшов ролики де про цю проблему говорять, але нажаль вже після того як купив. Повертати не буду, хай вже буде, але на серці печалька...

Достоинства:
    Якість звучання до 60% гучності
    Недостатки:
    Пропадає бас після 60% гучності і ціна
    • Юрій

В мене були різні моделі jbl charge і це правда що бас після 60% гучності не збільшується і відчувається більш пласким ніж обʼємним,тому дійсно варто враховувати цей момент при покупці

• Олег О***

Цікаво як з extreme 5 після 60%

• Олексій І***

Чудова колонка

Достоинства:
    Гарний звук
  • Інна Т***

Колонка-супер!

• Станислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Отличная колонка басы хороши заряд держит день без подзарядки
    Очень доволен

Достоинства:
    Басс батарея
  • Виктория Н***

супер

• Михайло Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Camo

Хороша колонка грає прям дуже добротно

Достоинства:
    Хороший бас і автономність
    Недостатки:
    З недоліку лише те що чомусь не було зарядного в комплекті ,

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Camo

Все вышка! С ремешком одно удовольствие носить с собой

• Віктор О***

Грає трохи краще за чардж 5

Недостатки:
    Дуже дорого за такий звук
    • Микола

Charge по звуку це сміття! Взагалі і близько не однаково звучить, даже не трішки, це зовсім різний звук та деталі, Xtreme 4 це топ по звучанню серед своїх розмірів, Xtreme 3, теж зливає по звуку якщо порівнювати у лоб, кажу як власник усього перерахованного, не вводіть в оману людей, якщо не бачите різницю!

• Павел Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Непагана колонка. Хотів брати Charge 5, але тут повноцінний стерео звук, що само собою стало остаточним при виборі. Грає непагано як для свого розміру. Розкривається від 30% гучності /- якщо нижче, то баси практично зникають. Думав блогери видумують, але це правда. Ціна кусається. Еквалайзером звук можна підправити. Але тільки з телефону. Ноутбук, або пк за замовчанням працює. В цілому придбанням задоволений. Як на мій слух (бо він відрізняється у людей) колонка грає просто рівно. Де там хто чув супер баси я не знаю. Баси звичайні. Мабуть то і на краще для правильного звуку.

Достоинства:
    З'ємний акб, гарна автономність, збірка. Розмір ще не велетеньський.
    Недостатки:
    Ціна кусається, баси зникають на малій гучності. Трохи можна підправити еквалайзером. В такому розмірі одна з найкрашіх.
  • Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Была у меня экстрим 2,я скажу,что играют они почти одинаково,только эта стоит в два раза больше.

Достоинства:
    Час роботи
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Колонка дуже якісна. Раніше у мене була Flip 6, і я очікував, що Xtreme 4 матиме більш значну різницю в гучності.

Достоинства:
    Гарні баси, невеликі розміри.
    Недостатки:
    Гучність. Малувато різниці між нею та Flip 6, яка майже втричі дешевша, але по гучності навіть не 2. Моя субʼєктивна оцінка.
    • Смык Д***

Без образ але між фліп 6 та чардж5,6 суттєва різниця, а тут екстрім на 100 ват

• Андрей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Работает отлично . Правда первая зарядка , что то долго. Посмотрим дальше. Через приложение соединяется с FLIP 6. Качество JBL чувствуется..

Достоинства:
    Оригинал. Качество . Звук
  • Віталій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Camo

Хто говорить про те що вона чуть чуть грає за чарджа 5 не смішіть...це зовсім інший клас бас музики...

Достоинства:
    Автономність,звук
    Недостатки:
    Тайп с не закритий...
    • Іван Б***

Тайп с не пропускає воду, пісок вимивається або чиститься

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Camo

Чудова колонка, до неї користувався Jbl Xtreme 3, чесно кажучи різниця по якості звуку мінімальна, звук у Xtreme 3 в деяких піснях навіть кращий, у Xtreme 4 потужніший акумулятор, але і на 3 вистачало слухати колонку цілий день ще й лишався заряд, не вірте блогерам що Басс став набагато потужнішим, різниця мінімальна, хто має Xtreme 3 не раджу міняти бо прироста великого по звуку ви не почуєте

Достоинства:
    Потужний акумулятор, можна об'єднувати колонки минулого покоління
  • Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Колонка ойойойой какая она басистая звук четкий бедные соседи

Достоинства:
    Звук прокачали лучше
    Недостатки:
    Цена кусает за локоть но качество и звук превосходно
  • Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Camo

Ідею придбати акустичну систему підкинув чоловік. Я доволі скептично віднеслась до цієї покупки, бо у нас маленька дитина, гучно слухати музику зараз недоречно, тому вважала її зайвою. Але він все таки мене вмовив! І знаєте що я вам скажу? Як ми жили без неї раніше?! Дуже класний звук, вона доволі легка, її зручно поставити будь де - на балконі, на вікні, у машині, в гаражі. Ми беремо її всюди куди можна і вона створює приємну атмосферу. Вона не важка, в комплекті іде зручний ремінь, тому переносити її проблем немає. Однозначно рекомендую для всіх цінителів музики та класного вайбу)1

Достоинства:
    Дизайн, звук, мобільність
    Недостатки:
    Мабуть ціна
  • Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Дякуємо за швидкість, якість.

Достоинства:
    Маленька але дуже потужна
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Это моя первая портативная колонка, выбором очень доволен! Звук, бас, качество - все на высоте. На максимум громкости даже не пробовал включить, так как уже на середине было больно слушать (в хорошем смысле слова).

Приложение довольно скудное, но для простых обывателей больше и не надо.
    Хотелось бы иметь возможность подключить ее к умному дому, но не нашел такого решения.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хто там дає поради по поводу додатка Portable, будь ласка не надривайтесь, я все це знаю, і вмію користатися цими додатками, і колонок jbl в мене багато. Мій комент саме про мій досвід. Система Auracast не законектилась з partyboost так як це повинно бути. В моєму випадку, вона взагалі не законектилась. Додаток всі колонки бачить, і начебто збирає в групу, але звуку не видає. Окремо все грає. І справа не оновленні ПО (все оновлено). А в тому, що ці танці з бубнами нікому не потрібні. В мене все працює на патібуст натисканням однією кнопкою. І якщо, щоб запустити конект різних поколінь колонок, потрібно стільки часу, то я віддам перевагу колонкам одного покоління, аби все працювало рівно. Якщо є компетентний представник компанії jbl, хто може прокоментувати буду рад, готов даже підїхати до вашого офісу, але ділетанські поради, типу скачай додаток, або онови ПО, ітд, будь ласка не пішіть.

• Максим П***

То Ви мабуть і є той самий дилентант, який навіть не подивився інформацію на сайтах про те що нове покоління колонок, йде з ауракаст, яке не працює з патібуст натисканням однієї кнопки, а працює лише через додаток!
      І це не танці з бубнами, хочете підключати одним натисканням, підключайте колонки лише одного покоління, в додатку є функція Party Together, зайдіть і подивіться перелік підтримуваних колонок, якщо звісно Ви не дилетант і зможете це зробити)

• Денис С***

Здасться, в відгуку було зроблено достатньо опису, і написано прямо що коннектилося (не коннектилося) через додадок. Якщо ви читаєте неуважно, то можете ще раз спробувати. Якщо потрібна суперечка заради суперечки, то можете залишити свій відгук, і розписати як тобі подобається ця колонка, як ти іх конектиш та інше.

Денисе, Auracast та PartyBoost — це різні технології, не сумісні між собою. (До речі, остання — це фірмова технологія JBL.) Тому за допомогою Auracast можна об'єднати тільки Auracast-сумісні пристрої, а допомогою PartyBoost — тільки PartyBoost-сумісні. І робиться це по-різному: Auracast через кнопку на корпусі колонки, PartyBoost — через додаток. В останньому розділі опису продукту саме так й написано. Радимо також переглянути корисне відео з налаштувать від JBL (англійською): youtu.be/omxvt6GGVX0.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Я чекав саме на цю модель, купив на Розетці, але виявилось що вона не конектиться з party boost. Пробував синхронизувати з jbl xtreme 3 та jbl Charge 5, нажаль нічого не вийшло, повернув обратно. Але якість звука, як і в попередніх моделях на висоті.

• Максим П***

Все працює, просто треба взяти колонку старого покоління, скачати додаток JBL Portable, і підключивши колонку через цей додаток, на неї прийде оновлення, втсановлюєте його (хвилин 15) і потім через цей же додаток додаєте xtreme 4)
      Сам купив нещодавно і спочатку також був у розпачі, але через цей додаток ви можете підключати безліч колонок у паті буст

• Денис С***

Дякую кэп, але порада з додатком розрахована на того, хто ці колонки вперше бачить. Вочевидь, якщо в мене вже ціла колекція цих колонок, то я маю рацію як вони конектяться, обновлюються і обслуговуються, згідно з коментарем Можно було і здагадатися.

• Максим П***

Пишучи що "нічого не працює, нічого не підключається" Ви вводите в оману таких же потенційних покупців, які будуть думати, що дійсно, нічого не працює, то му я і написав розгорнуту відповідть як підключити два різні покоління

• Евгений К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Четкая колонка,хорошее звучание,небольшую комнату или пикничек раскачает,для своих размеров топчик,кайфую от нее,плюс посмотреть кинчик через телефон при блекауте реально круто мини кинотеатр)

Достоинства:
    Бас, звучание,небольшой размер,держит заряд четыре рабочих дня спокойно на 60 громкости
    Недостатки:
    На громкости больше 80% бас режетс,нет ни шнура ни зарядке в комплекте
  • Крижановский А***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Отличная колонка для прослушивания музыки. Заряд держит довольно долго.
    Мне нравится что их можно подключить несколько, а именно больше 2 для создания объемного звука.

• Руслан Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Ненадійний продавець, товар бракований. Затягує вирішення питання.

• Евгений К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Играет довольно не плохо,бас хороший до 80 процентов потом каша,ожидал что будет громче мощнее,для небольших помещений подойдёт слушаю на 70 процентах максимум,так чтоб прям валит нет такого,если нужна хорошая портативная сравнительно небольшая колонка самое то,если размер для вас не важен возьмите Бумбокс 3 явно эмоций больше будет

Достоинства:
    Портативность, дизайн,хорошая батарея
    Недостатки:
    Нет короткой ручки в комплекте и зарядного
    • Юрій Д***

Где ты собрался слушать большие басы? Я екстрим 4 на огороде слушаю мне хватает а ьы за соседей не забывай!

• Олександр С***

Чудова колонка.

• Микита
    Продавец: Rozetka. Цвет: Camo

Купуйте та кайфуйте

Достоинства:
    Якість 10/10
    Недостатки:
    Важка
  • Олександр Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Колонка грає гірше як виглядає. Маю charge 5 вона грає веселіше не половину гучності.

• Євгеній

Як система стерео і більшої потужності і класу може грати гірше однополосного бюджетного пристрою. Якась маячня