- Олексій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ну вот прям хороший звук! До этого были Edifier R1280dbs
- Достоинства:
- Качество материалов, звук!
- Недостатки:
- При включении издают звук! Для чего? я не понял!
- Владислав В***
Чим ви їх качаєте ? Вони оруть (саме оруть) тільки з блютуз-під'єднання. Ні тюльпанами ні через балансний вхід через аудіобокс пресонус - гучніть мінімальна. Раз в 5 тихіше, ніж на такому самому рівні грає інша акустика (JBL 305 Mackie CR-3). Таке враження, що їх тре з пульта тільки качати, і то ну зовсім невпевнений. На тій гучности, на якій працювали і зміг послухати - по звуку з дешевми Mackie CR-3 не можна рівняти в принципі.
- Владислав В***
Боюсь, що ці колонки навіть свен переграє. А чим Ви їх качаєте ? Від стандартних виходів компа та наружної звукової карти грають дуже тихо. (Підключав як тюльпанами так і балансним, оруть тільки через блютуз, але жахливо)
- Олексій А***
Та ну! Шось не то у вас! Я гучність вище ніж на 13:00 ніколи не викручува! Зараз використовую fiio k5 pro
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінні колоночки. Досить непогано себе показали. Рекомендую в кого обмаль місця.
- Достоинства:
- Компактні та хороший звук
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підключив по кабелю до вінілового програвача, все дуже гарно. В планах придбати окремий стіл для них та вінілу, та обовʼязково підставки під колонки. Підключав також по блютуз, ніяких проблем чи затримок, перешкод.
- Достоинства:
- Виглядають естетично
- Недостатки:
- Потрібно шукати десь підставки під них, форма не квадрат
- Олександр Н***Продавец: Rozetka
Звук сподобався. Користування інтерфейсами зручне - стартують відразу як мікшерні (не треба нічого перемикати). Як монітори ближнього поля при зведенні ідеальні за розміром та ціною. Для прослуховування музики теж згодяться. Деталізація на рівні. Баса вистачає
Лайфхак для тих, кому заважає гучний звук вмикання: в OUT IN має бути дріт або заглушка при вмиканні і звука не буде - Мар'ян С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- АлександрПродавец: Rozetka
Отличные мобильные «мониторчики» без конкурентов в ценовом диапазоне(с учётом скидки). Как и во всём есть недостатки, но возможности их перекрывают. Главное понимать целевую нишу продукта - работа со звуком.
ps не стоит ждать глубоких НЧ, не тот размер динамика
pps не нужно сравнивать с мультимедийными колонками аля эдики(2700 …) разное предназначение.- Достоинства:
- Встроенный микшер! Интерфейсы. Звук(с учётом размеров). Режим ожидания. Полная совместимость с наушниками))) Размер. Качество сборки.
- Недостатки:
- Звук при включении не отключается - позорище! Маркий пластик. Для подключения чувствительных ием нужен переходник с дополнительным сопротивлением.
ps JBL жадины, никак не интегрируют в свои продукты aptx
- Євген Г***
Что такое ием?
Представник постачальникаIn-ear monitors (внутрішньоканальні навушники).
- Владислав В***
Купил и разочарованый полностью. Коммент выше. Маки 3е их просто в одни ворота и без шансов. Чем их качать - так и не понял. Все играют - на картах 30-70% стандартно, на мониторах на "21", процентов так на 80-85, до конца никогда не выкручиваю. А тут всё в пол и звука нет.
- Довгань В***Продавец: Rozetka
До переваг цих колонок я би відніс:
- Компактний розмір.
- Дуже гарний соковитий звук, особливо як для розміру.
- Наявність Bluetooth.
Однак ці колонки мають певні недоліки:
- Коли колонки стояли на столі, звук мені не подобався взагалі. Коли я додав підставки, щоби колонки знаходились приблизно на рівні вух, звук став значно краще.
- Повний потенціал колонок розкривається на гучностях від 30% і вище. Оскільки я люблю слухати музику тихо (менше 30% гучності), то я здебільшого не чув повної якості колонок.
- Хоча звук гарний і соковитий, мені здається, що розподіл частот має V-образну форму (тобто низькі та високі завищені), через що для моїх вух звук здається дещо різким.
І спеціально для тих, хто обирає між JBL 104 BT та іншими колонками. Після року використання JBL 104 BT, я вирішив спробувати PreSonus Eris 4.5 BT.
При тій же висоті, PreSonus Eris 4.5 BT трошки ширші (16 см) і трохи глибші (17.5 см).
І ось мої враження щодо Eris 4.5 BT:
- більш рівний, збалансований звук, не такий різкий;
- мені здалося, що тут потужність і об'єм низьких досягаються за рахунок більшого корпусу, тоді як JBL досягав цього радше електронікою;
- звук з підставок (на рівні вух) мені не дуже сподобався - а коли я поставив Eris 4.5 BT прямо на стіл, звучання стало набагато краще.
Так що майте на увазі ці особливості.
Мені більше сподобалися Eris 4.5 BT.- Достоинства:
- Компактні, соковитий звук, наявність Bluetooth
- Недостатки:
- Див. повний коментар
- Владислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
1. При увімнені видають жахливий звук. Якщо хтось спить в сусідній кімнаті - не робіть цього. Не відключається.
2. Підключав тюльпанами з комп'ютера і балансним з карти аудіобокс. Всі ручки в пол. Звук ну може відсотків на 40. Принаймі JBL 305 і Macke cr-3 ручки на 80%, а на карті максимум 50-60% і вже вистачає для слова "гучно".
3. Підключив через блютуз. З'явилась гучність ! Якість жахлива (треки перевірені, в безпроводних навушниках грає без нарікань Yello Wab Dirty Loops Kebu Joe Cocker 2011). На гучності , де ті самі маленькі і вдвічі дешевші Макі почувають себе більш, ніж комфортно - на цих почав дико і грубо спрацьовувати компресор.
4. З JBL 305 рівняти навіть вже й не думав, тому що на середній гучнсті Макі обіграли їх в одні ворота. Дуже "металевий" звук, неприродні верха, верхня середина сильно задрана, низу практично нема.
Повертаю товар, але чим все ж його тре по входу качати ? З пульта хіба через main ? Не думаю.... Фото - щоб не думали, що брешу. Жаль.- Достоинства:
- Загальний вигляд
- Недостатки:
- Все інше
- Владислав В***
Дякую Розетці. Товар повернув, гроші повернули швидко, пару днів. Приємно, коли магазин вчасно регаує і повертає за постачальника гроші