- Виталий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
нравится мне эта компания , брал в слепую по отзывам , удивился по звуку 60% играет как бумбокс на 30% ну да нет объёма но есть хороший качественный я бы даже сказал детальный звук , на громкости 30+- хватит слушать фоном музыку в любой комнате ,в офис , магазин , на дачу , работу и природу однозначно нужно брать по работе примерно 12ч на громкости 30-40% этого за глаза и по автономности и громкости . Віремо в Бога хай дасть сил ЗСУ ! Все буде добре чекаємо и віремо в мир , живе Україна
- Достоинства:
- удивился неверил что звук может быть с такой маленькой коробочки
- Недостатки:
- так и не понял
- Плеханова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Red
Крутецький девайс, скажу я вам:))
Сусіди, раджу Вам змінити свій погляд на поведінку після 22.00, бо я підготувалась !!! - ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Red
Колонка просто БОМБА,Берите не пожелеете,она стоит своих денег до копейки.Бас шикарный, объемный звук!Вибрирует как играет)))Заменит большую китайскую колонку с головой!Была китайская у меня Екстрим,выкинул как услышал ету малышку!
- Достоинства:
- Басссс
- Johnny 6***
Цвет шикарный...........
- Камилла З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Red
Какая классная малышка❤️
теперь из сумки не достаю, и на удивление, каждый день ей находится применение
Берите, не задумываясь. В след. раз куплю jbl partybox для более масшабных мероприятий)))))))- Достоинства:
- Компактная, стильная, звук отличный!!!
- ДашаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Задоволені всім: якість, ціна, розміри, вигляд, звучання. Є одна особливість, майте на увазі, колонка дуже вібрує, тому часто може сама "подорожувати" по кімнаті))) після ввімкнення краще підвісити її за спеціальне вушко або ж вона "тікає"))))
- Катя Н***
Ее просто нужно ставить на нижний сторону, а не на заднюю, тогда не убегает)
Задняя сторона в этой колонке не подставка, а защита аккума.
- Вячеслав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже якісний, прозорий, та насичений звук, враховуючи розміри - кажу вам, народ, як звукорежисер. Аналогічні за розміром та ціною спікери дуже далекі від такого звучання.
За практичність та надійність можна не турбуватись - бренд, як завжди, на висоті.
Рекомендую!- Достоинства:
- Ціна. Якість.
- Євген У***
У вас при повному заряджанні індикатор просто відключається, чи червоний колір змінюється на білий?
- Вячеслав В***
Просто відключається.
- Альона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Це розрив бас, звук,розмір все супер. Я довго вибирала, самий головний критерій був це бас, і я попала в саму точку. Всім хто шукає якісну колонку це те що вам потрібно. Раджу всім!!!
- Достоинства:
- Всім любителям музики буде до душі цей маленький девайс
- Недостатки:
- Буває не з першого разу підключається
- Дмитрий И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Этот отзыв для тех, кто плохо разбирается в колонках и покупает подобный гаджет впервые, как я. Мне почему-то показалось, что эта колонка работает автономно, без телефона. Что в нее можно закачать песни и ходить слушать, как маленький магнитофон. Так вот это не так. В устройстве нет карты памяти, колонка работает в связке с телефоном. Максимум, что у вас получится, оставить телефон в одной комнате, а колонку слушать в другой. Учитывайте этот момент при покупке, если вам нужно автономное устройство для музыки с картой памяти — это не ваш вариант. А так по качеству вопросов нет, все шикарно.
- Достоинства:
- Все работает отлично
- Ніко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Squad
Чесно кажучи,я не дуже часто залишаю відгуки,але в цей раз буде не дуже чесно по відношенню до цьої крихітки. Цього маленького монстра треба брати всім хто хоче компактну колонку з хорошим звуком та басами.
- Достоинства:
- Звук,баси,якість матеріалів,захист від води IP67
- Недостатки:
- ????
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Ця колонка мене щасливого, зробила ше щасливішим. Якість звуку, практичність на висоті. Спочатку вибирав між нею і clip 4. Взяв Go3. Потужності більше ніж достатньо, вистачає з головою. Ціна на 1 тис дешевше.
- Достоинства:
- Чистий звук, гарний стильний дизайн, компактність. Шкодую, що не купив раніше.
- игорь л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Покупал на подарок крестнице. Поразила очень чистым и сильным звуком, как для такой малышки. Аккумулятор держит отлично. Если нормальный источник звука, то даже на большой громкости работает без искажений. Ребенок остался очень доволен. Многие скажут что за эти деньги можно купить мощнее и больше. Но не нужно забывать о том, что это jbl, а он никогда дешёвым не был. И всегда звучит на свои деньги.
- Достоинства:
- Отличный звук
- Недостатки:
- Надеюсь что не будет
- Маркіян П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Мій відгук про колонку - 5 зірочок!
Побачив таку у кума в гостях, з якісним звуком і потужним басом, дуже сподобалась, замовив собі таку ж саму. Дуже гарна якість, відмінно підключається через блютуз, без жодних лагів. При її розмірах - це просто знахідка.- Достоинства:
- Розмір, вага, звук, якість матеріалів.
- Недостатки:
- Не знайшов поки.
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
До цього в мене була колонка JBL Charge 3, але я був вимушений змінити її на Go 3, отже до того як колонка прийшла я думав що це простенька річ для одної кімнати, але мене дуже здивувало те наскільки вона гучно грає, якщо зрівнювати з Charge 3 то якщо чесно я й різниці сильно не відчув,просто на вулиці її не так далеко чути, але для невеликих компаній, або поїздок на велосипеді підійде, якщо у вас маленька домівля то можна робити дискотеки, найбільшу різницю я відчув на так званих “Bass Test”, от в цьому go програє charge тому що мінімальна частота динаміка менша, через це і басу менше, але в нормальних піснях басу достатньо, заряджається доречі за півтори години, а так це найкраща колонка за ці гроші, всім рекомендую, не пожалієте, і не слухайте блогерів які кажуть що її недостатньо.І багато хто запитує про заряд акумулятора, коли колонка розряджена світиться червоний світлодіод, коли ставиш на зарядку він блимає, і при повному заряді гасне.
- Достоинства:
- Гучність,Ціна,Розміри,Вага,Красивий дизайн,Компанія JBL дуже надійна в мене 5 пристроїв від цієї компанії і всі працюють без поломок.
- Недостатки:
- Єдиний недолік напевно це те що компанія JBL зробили дуже круту колонку
- Микола І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Red
Колонка просто відпад
JBL то є бренд , перевірений часом .
Надзвичайно задоволений покупкою !- Достоинства:
- Глибокий та насичений звук
Лаконічний дизайн
Якісна збірка
Ціна - Недостатки:
- Не виявлено. сподіваюся, їх і не буде .
- Дарья Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Red
Купила колонку, чтобы включать аудиозаписи в классе. Звук громкий и четкий. Дети прекрасно слышат информацию)
- Достоинства:
- Качественный звук
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Чуваки це топ, такий крутий звук для таких розмірів. Є басссссссссс
- Достоинства:
- Звук і розмір
- РиОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка просто класс. Служит уже больше трех месяцев. Не писала отзыв специально, чтобы проверить все ли с ней в порядке. Единственный минус - может танцевать по некоторым поверхностям))) но на музыку и биты это не влияет.
- Достоинства:
- Все шикарно.
- Недостатки:
- Безудержные танцы )
- TheLakerHackПродавец: Rozetka. Цвет: Red
Крутая
- Достоинства:
- Тест на воду https://youtu.be/ZD4x3jJ8muI
- Недостатки:
- Не выявил
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Файна маленька колоночка. Добре сидить в руці, можна підвісити за петлю, або просто поставити будь де - вона не буде їздити по поверхні під час програвання музики.
Звук глибокий і чистий, баси дуже добре відчутні. Слухати через неї музику приємно, і не хочеться виключати.
Заряджається легко і швидко.- Достоинства:
- Глибокий і чистий звук, зарядка через USB-C
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Не можу коментувати - мене поглинула музика
- Достоинства:
- Шикарний звук і дизайн за консервативний цінник
- Недостатки:
- Відсутність 3,5mm роз'єму (у GO2 був)
- Илья К***
Наоборот хочу купить только из-за Type-C ))
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Якісне звучання, дуууже гарний колір. Маленька, зручно брати з собою.
- Достоинства:
- Компактна, гарне звучання
- Дятлов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Squad
Стоит своих денег
- Достоинства:
- Отличная колонка,для своих размеров громкая,басс приятный
- Недостатки:
- не нашёл за почти год использывания
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Хорошее чистое звучание. Однозначно стоит своих денег. Достаточная громкость. Идеальный размер.
- Достоинства:
- Звук
- Микола Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Squad
На свої кошти то не погана річ! Для перегляду фільмів на смартфоні саме то що треба а для вечірок потрібно щось потужніше.
- Достоинства:
- Дизайн просто бомба, брав камуфляж.
- Недостатки:
- Невистачає рідної зарядки яка б відповідала потребам самої системи. Другий недолік це те що не створює пари з іншими колонками цієї серії.
- Микола Б***
Забув про третій і самий головний недолік упомянути це відсутнісь індикатору заряду,у сина в дешевих китайських навушниках іто показує на смартфоні процент а jbl вирішило не заморачуватися. Береш з собою і не знаєш скільки заряду і коли вирубиться.
- Анастасія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Red
Мала колонку попереднього покоління JBL GO 2.
Ця на покоління вища, мені подобається, з'єднання з пристроями швидке і легке, гарно тримає заряд, звук на максимумі дуууже голосний. І дуже приємний дизайн, плюс завдяки гачку зручно вішати її на природі.
З недоліків хотілося мати індикатор заряду, щоб розуміти пора вже заряджати колонку чи ще ні.- Достоинства:
- Гучна, класний звук, гарно тримає заряд, легко конектиться з пристроями
- Недостатки:
- Невистачає індикатору заряду
- Евгений Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Шикарная колонка! Пользуемся активно, заряда хватает часов на 6-7.
Звук отличный, включается быстро.
Из минусов:
Нет AUX.
Автоматическое выключение через 10 минут простоя, если не используется.
Ну и могли бы поставить аккумулятор 18650.- Достоинства:
- Хороший звук, качественно сделана. Type-C.
- Недостатки:
- Нет AUX.
Автоматическое выключение через 10 минут простоя, если не используется.
- Дмитрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Red
Села за 3 часа на максималке.
Но ощущение в комнате 5х8 бомбезные.
И дома и на работе имеет место, по сравнению с JBL GO 2 - чистота лучше, басс сильнее на 30%. Громкость достаточная, без избытка.- Достоинства:
- Чистота звука, компактность, дизайн, басс,
- Недостатки:
- Аккумулятор
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Squad
Хто сумнівається - не сумнівайтесь, по всіх параметрах це найкраща колонка.
Якісний звук, зручний розмір, досить велика автономність, захищеність від вологи - чого ще бажати.- Достоинства:
- Якісний звук, розмір
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Далеко не перша компактна колонка, якість збірки перевершила сподівання, тактичні відчуття клас, перший час не хотілось з рук випускати :) компактна, поміщаеться в любу сумку, завжди під рукою, якість звуку теж на рівні, на фото ще 2 колонки мої (всі робочі) соундкор був фаворитом свого часу, але на жаль акум здох через 2 роки десь :( працює але розряджається дуже швидко, так що тепер через кабель просто як домашня, а от Оптіма безсмертна - їй більше 6 років, і плавала і падала і переїзжав, їй все байдуже досі працює на всі 100% і по звуку і по акуму (поняття не маю як вони це зробили) але трохи велика як на кожен день тому і захотів заміну для здохшого саундкору, і тут акція і JBL (давно косився але якось не доходили руки) звук як у Оптіми точно не тихіше, але ніби як більш м'який (хоча розмір і менший) є петелька і захист, і накінець то в моїй колонці tape C, а не застарілі мікро юсб, тримає години 5 на середній гучності точно, більше поки не перевіряв. Із мінусів не вистачає мікрофона на попередніх колонках був, дуже зручно коли зтось подзвонив спокійно відповідав по колонці, тут на жаль, ну і не можна переключити на попередній трек, тільки тихіше, голосніше, пауза і наступний трек. Невже так тяжко для такого бренду було зробити такі дві дрібниці, не знаю. А так колонка бомба, поки одні позитивні враження перекривають ці 2 мінуси.
- Достоинства:
- Маленька, компактна, голосна, захищена
- Недостатки:
- Не має мікрофона, не можна переключити на попередній трек
- Ярослав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Squad
Маленька, зручна, хороший звук. Навіть низькі частоти присутні, не так щоб супер, але вони є. Як для такого розміру то дуже добре. Так як є китайська підробка під jbl charge 3, то ця в 3 рази менша, а звук в рази кращий. На вигляд і дотик приємна, якісно все зроблено
- Достоинства:
- Звук, якість
- Недостатки:
- Нема можливості програвання з карти
- Антон О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Red
За своїм призначенням просто ідеальна. Дизайн бомба!
- Достоинства:
- Чудовий звук, компактна, швидко підключається.
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Бомбезна колонка. До цього мав jbl go 1, ця її прям сильно перевищує за якістю, хоча вартісь майже така сама.
Дуже зручна в використанні, має тайп-с зарядку, доволі швидко заряджаеться и довго тримає заряд.- Достоинства:
- Баси, гарний звук, компактна, сучасна зарядка, зручна конструкція, ціна
- Недостатки:
- не знайшов
- Артем Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Компактна, на перший погляд здалося, що звук буде не гучний і не виразний, виявилось навпаки, за ці гроші по гучності і якості звуку порівнюється з тронсмартами, або якимись колонками більшими за розмірами
- Достоинства:
- Гарний і гучний звук
- Елизавета Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Red
Отличная колонка по звучанию: чистый звук, отменные басы, не боится воды. Покупала на подарок) в последствии возьму себе лично. Идеальная вещица для различных мероприятий, а также хороший усилитель звука, если "барахлит" ноут
- Николай К***
... Как подключает к ноуту? К aser побывали подключить не получается
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Squad
Колонка супер. Приємна на дотик та на вигляд. Звук топ як для такого розміру. Грає дуже голосно. Я слухаю десь на 25-30%, якщо вона зі мною в кімнаті. Ніякий роз'ємів, крім для заряду, немає. Мені вони й не потрібні.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Повністю виконує свої функції