- AI аналіз відгуків110 відгуків: позитивнийВиберіть, щоб дізнатися більше
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Рекомендую, отличные наушники и не дорого!
- Достоинства:
- Звук супер, аккум отличный
- Любов П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Підходить
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Товаром задоволена. Підходять як для Android, так і iOS (iPhone). На смартфоні ще й видно заряд навушників, що дуже зручно. Заряд тримають добре.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороші універсальні компактні вуха за свою ціну, якщо розуміти що купуєш. Чи є за ці гроші кращі навушники в плані якості збірки, матеріалів, басу, правильності звуку? Звісно є, але ці виграють за рахунок малого розміру, тривалості роботи, чіткого яскравого деталізованого звуку і формфактора - все те що мені було потрібно для перегляду фільмів, іноді послухати музику і поговорити по телефону. Музику я до речі люблю, просто не люблю її слухати в навушниках, мені подобається щоб звук відчувався в грудях і всім тілом.
Розмір - в моїх вухах вони практично ховаються і можна лежачи на боці дивитись фільм, навушник при цьому не намагається проштрикнути мозок.
Звук - бас тут слабкий, принаймні для моїх розбалуваних вух, його можна дотягнути еквалайзером і/або басбустом до приємного рівня і навалити якісь продіджі чи типу того, але це якщо в плеєрі є такі налаштування, бо ці вуха до фірмового додатка не підключаються. Щодо чіткості і деталізації, то звук шикарний, відмінно чути діалоги в фільмах, в звичних піснях чуються нові деталі і звуки, чудово чути співрозмовника. Через це чисто для музики я б обирав інші навушники, але як універсальний варік для всього - ці вуха те, що мені треба.
Мікрофон - не знаю, принаймні співрозмовники не гакають і не шокають, тому мабуть чують мене непогано.
Матеріали - дешевий пластик, неякісний дубовий провід, який пам'ятає положення з коробки і не вирівнюється, через що у вухах виглядає не гарно, як вермішель з мівіни.- Достоинства:
- Яскравий деталізований звук, хоча басу трохи бракує. Малий розмір. Комфорт. Автономність. Висять на проводі і не губляться. Мультипоінт
- Недостатки:
- Слабкий бас. Нема підтримки фірмового додатка. Дешеві матеріали
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
З хорошего - велика як для мене тривалість роботи, загальне враження про зборку, звук (з врахуванням, що мені ведмідь всі вуха відтоптав), можливість підключатися до 2 девайсів одночасно. Але є два моменти, за що зірку знімаю: мікрофон на тій стороні, що постійно притуляється до тіла, та слабкі магніти, зчеплення відбувається тільки, якщо притулити навушники дуже конкретними сторонами. Я навіть думала повернути, але останнім аргументом "за" була наявність швидкої можливості зміни гучності через фізичні кнопки. Я так розчарована тим, що сучасні блютуз гарнітури перестали випускати з нормальною качелькою гучності, що вирішила примиритися з невеличкими мінусами.
- Достоинства:
- ємність акумулятора, можливість підключатися до 2 девайсів одночасно, регулювання гучності прямо з навушників
- Недостатки:
- розташування мікрофона, магніти, які треба "ловити"
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На роботі топ.
- Достоинства:
- Зручні на роботі
- Іван Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники дуже зручні у використанні . Зручно те що не потрібно ховати їх в коробочку . У мене вони на шиї увесь день. Без проблем підключаються до телефону. Гарний звук. Зручно регулювати гучність . Заряду вистачає на два три дні. Відмінно!
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Беру вже вдруге. Оригінал, рекомендації!
- Достоинства:
- Оригінал, звук, ціна
- Недостатки:
- Не виявив.
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Працюють чудово, без нарікань
- Достоинства:
- Якість, батарея
- Недостатки:
- Не іиявив
- Виктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
незрозуміло який навушник до якого уха. Дуже часто випадають. Вже ї амбашюри придбав "піна" - не допомогає. Ношу пульт керуання справа. Може хтось підскаже?
- Достоинства:
- акумулятор
- Недостатки:
- форма самого навушника
- Лілія
Подивіться на місце кріплення дротів зі сторони амбушур. Або просто запам'ятайте, що кнопки мають бути з правої сторони шиї
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Нормальные наушники, акамулятор держит долго.
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користуюсь більше півроку жодних нарікань все чудово і вистачає зарядки на довго
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Очень нравится быстро заражаются и хватает почти на сутки если слушать музыку не очень долго
- Достоинства:
- Быстрая зарядка 2 часа
- Віталій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
нормальні навушники, заряд тримають
- Достоинства:
- сину подобаються
- Недостатки:
- через пів року пропав лівий навушник, розібрав, перепаяв, пропрацював ще пів року
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Товар рекомендую. Дуже чистий звук, немає спотворення звуку, зроблено якісно. Рекомендую
- Достоинства:
- Якисний звук, прості в вживанні.
- Назарій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже класні навушники, мені на цілий день вистарчає
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники купувала більше для дзвінків і з цією задачею вони справляються чудово.
Коли розмовляю з кимось по телефону і при цьому на вулиці шумно, співрозмовник зайвих звуків не чує.
Щодо прослуховування музики, то тут десь 4/5. Звучання доволі якісне для такої ціни. - Сюрприз А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Використовував поки що 10 місяців.
За свою ціну дуже солідні навушники, звук йде добре, залежно від налаштування гучності може бути достатньо тихенький для втомлених вух, а може бути і такий гучний що чутно людині яка сидить за два стільця від мене, хороший спектр вибору. Передають звук дуже добре, слухаю в них музику дуже часто, і всі оці малі деталі передаються дуже добре. Заряджаються трошки іррегулярно якщо від пауер банки, але заряд тримають достойно, з восьмидесяти до двадцяти відсотків заряду їм зайняло десь годин 5-6 активної експлуатації.
Дріт дуже допомагає з запобіганням втрати на вулиці, бо можна причепити за булавку/пришиту петільку/оригінальну петільку з розміром та брендом футболки/сорочки, і не боятись що злетить на качелях. Також є маленькі магнітики в самих навушниках, які доволі надійно захищають від втрати якщо обидва навушники не у вухах але довкола шиї. (А ще клацають прикольно)
Достатньо водостійкі щоб не боятись в них бути під дощем, але я б рекомендував якось захистити ті частини де крапля може бацнутись, (тобто носити з капюшоном, можливо закрити мікрофон шматочком ізолетни на час дощу)- Достоинства:
- Хороший звук, солідно тримають заряд при використанні, достатньо водостійкі для дощу, комфортний матеріал отих штук які у вуха вставляються, складно втратити.
- Недостатки:
- Трохи тяжко чистити від вушної сірки, якщо ваші вуха її часто виділяють.
- Олександр П***
Чи виключаються вони у Вас ,якщо не користуватися приблизно 40 хв?
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купила такі ж самі,як були до цього,бо нажаль попередні загубила. Завжди купую лише JBL.
- Достоинства:
- Легкі та надійні
- Недостатки:
- Поки немає)
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Кращий вибір у такому форм-факторі. Загубив такі, придбав дорожчі Sony, був неприємно здивований якістю і знову придбав такі.
- Достоинства:
- Непоганий звук, потужна батарея, охайне виконання, зручні у використанні
- Недостатки:
- Шнур у комплекті без шини даних. Втім, він для цього й не призначений.
- Светлана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Покупала маме ,удобные и с хорошим звучанием.Читала некоторые отзывы,мол тихие они,но по отзывам мамы в них отличный звук
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все пришло швидко ,чоловіку сподобвся подарунок
- Достоинства:
- Продавця рекомендували за швидкість і за вид товару
- Марія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Зручно
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудові навушники. Гарний вибір для пробіжок / занять спортом на відкритому повітрі - низька ймовірність, що один з них вислизне з вуха і загубиться, оскільки вони надійно зчеплені між собою. Також зручно вішати на шию, коли не використовуються - не потрібно шукати якісь коробочки і класти в кишеню / в сумку.
Іншою перевагою є тривалість роботи без підзарядки (до 16 год.), особливо для людей, які звикли слухати музику по багато годин на добу, або багато годин перебувають в дорозі.
При цьому гарна якість звуку.
Вже вдруге купую саме такі навушники - попередні прожили 4 роки, що для моєї інтенсивності користування - дуже тривалий період. До того ж, підтвердження їх фізичної "витривалості"- Достоинства:
- Гарний звук, зручно носяться (не губляться через те, що з'єднані між собою і зручно вішати на шию, коли не задіяні), прекрасна тривалість роботи без підзарядки
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купую такі не перший раз (попередні загубив). На мій погляд чудове поєднання ціни - якості, зручний форм фактор.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Круті
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користуюсь 2 роки. Якісний продукт. Враження дуже позитивне.
- Достоинства:
- Форм фактор, практичність, довго тримають заряд, якість.
- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Ціна якість!!! Все добре…
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Очень доволен. Прекрасно работают с двумя устройствами. Хороший звук слушаю музыку.
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На жаль, пропрацювали лише рік, хоча були зручні
- Достоинства:
- зручні у використанні
- Недостатки:
- рівно через рік зламались
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якщо чесно, мені не сподобався звук.
- Достоинства:
- JBL
- Недостатки:
- Звук так собі
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарні навушники. І як гарнітура нормальні. Аби відсотків на 15-20 були гучніші, та трохи басу більше, то ціни б їм не було! Хоча для середньостатистичного користувача їх буде більше ніж достатньо.
- Достоинства:
- Довго тримають заряд.
- Недостатки:
- Немає.
- Олександр П***
Коли використовуєте як гарнітуру,чи виключаються вони у Вас через 40 хв?
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Раніше користувався подібними навушниками, повністю був задоволений.
Зараз отримав дуже неякісний товар. Є з чим порівняти.
Суттєві недоліки у цього прадавця:
1) кабель дуже жорсткий, "дерев'яний";
2) часто виникають проблеми зв'язку зі смартфоном чи компом;
3) під час прослуховування часто трапляються затримки та провали звуку- Достоинства:
- ?
- Недостатки:
- Враження, що товар скопіюваний, але дуууже неякісно...
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Вячеслав Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Можна брати
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Працюють круто
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Придбав, для перегляду фільмів і прослуховування подкастів ввечері, і щоб кабель не плутався. Хотів саме таку конструкцію на шнурку, бо tws принципово не користуюся. Зацікавило те, що це відома компанія, кабель виглядає надійно і ціна дуже приваблива. І до того ж багато позитивних відгуків, як ви, певно, вже помітили. Так от за ці гроші навушники справді пристойні. Кабель міцний, уся конструкція виглядає надійно. Легко підключаються до смартфона або планшета. Зручно керувати функціями play, stop, next, previous і регулювати гучність за допомогою кнопок на правій ''панелі''. Звук загалом хороший для кіно, геймінгу і басовитої музики. Симфонічний оркестр я б не став слухати на цій моделі. Все ж таки її призначення - це заняття спортом під супровід драйвових треків. Але для своєї ціни звук справді хороший. І загалом відчутних мінусів не знайшов.
Цікавий факт: коли підключаю навушники до смартфона, то він доволі відчутно гріється. Проблема лише в режимі Bluetooth. З провідними моделями такого не спостерігається. Дивно. Можливо, це проблема смартфона - Moto G32, - чи це загалом і не проблема, і так буває завжди під час використання саме Bluetooth-навушинів. Поки що не розібрався з цим питанням.
Але самим вухам JBL можу поставити 5 балів за співвідношення ціна-якість.- Достоинства:
- Якісні матеріали, надійний кабель, доволі непоганий звук за свою ціну
- Недостатки:
- З огляду на ціну немає
- Антон
Смартфон нагрівається справді досить відчутно. Проблему вирішити не вдалося. Оскільки новий телефон я не готовий поки що купувати, то повернувся до провідної моделі Soundmagic, і почуваюся цілком задоволеним. Навушники JBL просто лежать в комоді, чекають кращих часів. Та й загалом, bluetooth-моделі - сильно на любителя. Якось так.