- AI аналіз відгуків150 відгуків: приблизно 66% позитивні, 17% нейтральні, 17% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже хороші та зручні навушники!
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошие наушники. 2 с половиной года и работают как и вначале. Подушечки только теряются
- Достоинства:
- Живучие. JBL
- Недостатки:
- Иногда врубаются в кейсе, но надо нормально законектить контакты
- Кісільовська М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Сину сподобалися
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники хороші. Зручна, акуратна форма самих навушників. Заряд тримають добре. Тільки відкритий кейс не дуже зручно, навіть з чохлом.
- Тамара Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
мееех
- Недостатки:
- перестали работать на вторую неделю пользования вообще не стоят, завтра буду возвращать.
- ігор ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дякую
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Для такої ціни навушники жахливі! Я користуюсь ними вже 3 місяці і в мене завжди проблеми з підключенням лівого навушника, він ніколи не вмикається з першого разу. Вчора я зарядила їх на повну, як я думала, сьогодні вранці лівий навушник був тільки на 60% заряджений. Він розрядився за ніч просто лежачи на моїй тумбочці?! Я не думаю, що це так вони повинні функціонувати. Тому для мене це розчарування і дискомфорт при кожному прослуховуванні.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Жора К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
сподіваюся на швидку чуйність продавця і вживуть якихось правильних заходів. поки не раджу до покупки. адже саме вам можуть теж покласти просто навушники з проводом забувши про головне)
- Достоинства:
- їх немає. тому що немає повної комплектації
- Недостатки:
- не поклали амбушури. як користуватися навушниками коли буквально немає можливості їх вставити у вухо?
- Олександр Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороші навушники
- Полина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не памʼятаю скільки пройшло з моменту покупки, але менше 5 місяців точно. Звук класний але сьогодні вони сіли і ніяк не реагують на різні проводи для зарядки ( беру до уваги і оригінал який шов у комплекті) поставила зараз на зарядку, можливо щось поміняється..але якщо ні, то дуже сумно було витратити такі гроші для мене, що б послухати музику лише місяця 4..
- Достоинства:
- Звук, програма до навушників , зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Не реагують на зарядку менше ніж через 4 місяці використання.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Для тих хто думає брати чи ні. Однозначно брати. Користуюсь рік після купівлі. Звук відмінний. Тримає батарею. Фірмова програма має систему пошуку навушника (я перевіряв вдома, а менший син з такими ж навушниками, губив навушник в траві на вулиці, знайшов). Сьогодні трапилось нещастя, мив вікно на 4 поверсі і навушник випав з вуха, пішов, забрав, працює ок.
- Достоинства:
- Якість, міцність, супровід у вигляді програми, ціна
- Недостатки:
- Не виявив за рік користування
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники топ!!! Дуже круто сидять у вухах і дуже зручні. Бас те що треба. Тому хто шукає собі навушники топові то це вони!
- Валентин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники чудові, користуюсь два місяці, зауважень не було. Брав зі знижкою, то за таку ціну це взагалі супер варіант. Навіть не зважаючи на те що шумодаву нема, навушники добре сидять у вухах, тому навколишнє середовище і так буває не чути. З вух не випадають, з кейсу також. Заряд тримають довго. Звук так само чудовий.
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купляли сину навушники,дитина задоволена,каже,гарні.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ще не виявлено
- Анатолий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушникі хороші,дякую.
- Олексій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отличные наушники.Хороший звук.Удобное расположение в ухе.если слушать по одному,хватает пары на весь день.
- Достоинства:
- Долго держат заряд.Удобное расположение в ухе.Хороший звук.
- Недостатки:
- У кейса нет крышки.Отдельно нужно приобретать чехол.
- Глеб К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Работают уже два года.
- Достоинства:
- Работают уже два года.
- Недостатки:
- нет.
- Іван Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники за свою ціну гуд. А так можна було і краще зробити.
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Норм навушники. Гучні. Через застосунок можна налаштувати еквалайзер.
- Достоинства:
- Якість звуку норм, гучні.
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не рекомендую
- Достоинства:
- Компактно
- Недостатки:
- Нe JBL
- Мацайтис И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наушники рекомендую . Звук и качество супер .
- Достоинства:
- Звук .
- Недостатки:
- Может быть цена
- Исмира И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Один наушник не роботоет
- Олексій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Пользуюсь наушниками этого бренда уже долгое время...не потеряй предыдущую пару,не покупал бы эту...когда выбирал новые,прочитал кучу комментариев,и если быть серьезным,не понимаю почему люди из хейтят... уверен проблема не в наушниках,а в телефонах.Пользуюсь больше трёх лет,ни единого нарекания!!! Рекомендую.
- Достоинства:
- Удобные...Отлично сидят в ухе...Малый(компактный)размер...долгое время автономности,без учёта кейса.
- Недостатки:
- Единственный,кейс не имеет крышки.
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Відмінно якість звучання просто чудові
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
все чудово
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наушники неплохие за свою цену. Качество звука лучше, чем у моих старых Baseus Encok WM01, но не сказать, что прям сильно хорошее. Автономность нормальная, сидят удобно.
Кейс многим не нравится из-за отсутствия крышки, но меня всё устраивает: выглядит интересно, да и шанс выпадения наушников почти нулевой, так как стоят сильные магниты.
Из минусов - звукоизоляция, точнее её практически полное отсутствие. За эту цену, конечно, неприятно, но терпимо. Также бывает тяжело доставать наушники из кейса, особенно на морозе.
Есть режим, который позволяет слушать музыку и при этом слышать окружающие звуки, считаю это хорошим плюсом. В целом наушниками доволен, 8/10, брать можно.- Достоинства:
- Качество,автономность,бренд.
- Недостатки:
- Звукоизоляция.
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
через місяць навушники почали тримати заряд вдвічі меньше, і постійно доводиться від'єднувати їх від пристрою і конектити знову, бо звук випереджає відео
- Достоинства:
- більш менш нормально тримає заряд
- Недостатки:
- не співпадає звук і відео
Представник постачальникаРекомендуємо скинути навушники до заводських налаштувань, оновити ПЗ та перепідключити їх до пристрою. Також спробуйте в застосунку JBL Headphones увімкнути функцію Smart Audio & Video — вона допомагає синхронізувати звук із відео. Якщо проблема не зникне, для перевірки навушників зверніться до сервісного центру «Розетки». Більш детальна інформація про гарантійне обслуговування — за посиланням: help.rozetka.com.ua/p/45-kudy-zvernutysya-za-harantijnym-obsluhovuvannyam.
- Катерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дякую
- Достоинства:
- Все супер
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отличные наушники за свою цену
- Достоинства:
- Долговечность. Использую каждый почти 3 года, аккумулятор как в первый день держит заряд, звучание не изменилось.
- Недостатки:
- Пачкается футляр, т.к. нет крышки. Перестал работать микрофон (но за такую цену и время эксплуатации это норма, как по мне, он прожил даже больше ожидуемого).
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Оригінал, навушники просто супер, чистота звуку і баси на висоті, єдине це треба дивитися який з 3х типів накладок до вуха вам підходить краще тому що при тих які не підходять до вуха звісно буде неправильна посадка у вухо і не так гарно чутно/шумоізольовано.
- Достоинства:
- Оригінал, 3 типа (попарно) накладки для вуха, звук бомба, немає затримок музики або звуку через блютуз.
- В'ячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудові навушники. Легкі в підключенні.
- Наталья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Очень понравились
- Руслан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все супер
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарні навушники, чистий звук, заряду навушників хватає на 1.5-2 годин безперервної роботи
- Недостатки:
- Не має захисного футляру зверху - потрапляє пил на навушники
- М. Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Cool