- AI аналіз відгуків116 відгуків: позитивні — 65%, нейтральні — 10%, негативні — 25%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Руслан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Дитина носить щодня, годинник пережив уже не одне падіння і поки все працює. Сподобалося, що можна телефонувати без смартфона, в годиннику купа функцій які його замінять. Заряджаємо приблизно через день. Для школярів дуже зручна річ.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Blue
Годинник весь час перезавантажується навіть при повному рахунку (40 ГБ). Буду повертати.
Це особливо неприємно, бо це був подарунок дитині на день народження.- Достоинства:
- Великий екран
- Недостатки:
- Перезавантажується вдень і вночі
Вітаємо, Ольга!
Дуже прикро що одразу не звернулись до технічного відділу для консультації.
Радимо звернутись до фахівців технічного відділу за номером у Вашому гарантійному талоні або за посиланням: ссылка
Фахівці нададуть консультацію та допоможуть вирішити дане питання.
- ЛитвинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Тепер дитина завжди на зв'язку, а я спокійна. Дуже корисна функція геозони та визначення місцезнаходження. Акумулятора вистачає на день активного користування, по рекомендаціям продавця налаштували економний режим - тепер заряджаємо раз в два дні.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Буртова І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Брали нещодавно — поки все ок. Заряду вистачає на два дні, зв’язок стабільний. Дитина задоволена.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Обирали між двома брендами, вирішили купити цей і не пошкодували. Сину подобаються, ніби і забавка, а на справді виконує купу корисних функцій. Окремо виділю роботу gps, прям неочікувано добре відрбражає. Звук під час дзвінків хороший, зв'язок стабільний, є голосові повідомлення
- Достоинства:
- просте керування, хороша якість зв'язку, камера, голосові повідомлення.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Доньці сподобався зовнішній вигляд, мені - що завжди на зв’язку. Налаштували швидко, все зрозуміло.
- Достоинства:
- Відеозв'язок, прослушка, є купа функцій для контролю дитини, цікаві ігри та зрозумілий у використанні
Дякуємо за Ваш відгук!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Blue
Не рекомендую цей годинник до покупки. За таку ціну очікували якісний пристрій, але отримали повне розчарування. Заряду батареї вистачає максимум на 10 годин в режимі очікування. Для дитячого годинника це критично мало.
Sim карту годинник не бачить, хоча на телефоні все працює.
Якість матеріалів також не відповідає вартості. Складається враження дешевого пластикового виробу, а не гаджета з такої цінової категорії.
Шкода витрачених грошей. Якби знали про всі ці недоліки заздалегідь, точно обрали б іншу модель.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працюю сім карта, розряджається дуже швидко
Вітаємо, Олег!
Дуже прикро що одразу не звернулись до технічного відділу для отримання детальної консультації та допомоги у вирішенні цього питання.
Звертаємо Вашу увагу, що нормальна робота акумулятора яка заявлена виробником - доба. При економному режимі використання вистачає до трьох днів.
Зверніться, будь ласка, до технічного відділу для допомоги за номером у Вашому гарантійному талоні або за посиланням: ссылка
Сподіваємось на новий відгук та приємні враження від використання нашого бренду!
- Падалка Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Купуючи годинник дитині,нас спіткала якась невдача,годинник прийшов,ми перевірили,вставили сім карту налагодили все що потрібно,і думали все ..Але ..не сталось так як гадалося,на слідуючий день користування годинник сам перезавантажився і просто перестав бачити сім картку.Що я тільки не робила,і рахунок поповнили,бо читала, що в цьому може бути проблема,і діставала сім,вставляла в свій телефон - все працює,інтернет,дзвінки все Повертаю сім в годинник,все по новій,ні дзвінків, ні інтернету нічого....Добре мабуть що купили страховку в розетка,вимушені були повернути годинник,чекаємо відповіді від сервісу,
- Достоинства:
- Гарні,великий екран.
- Недостатки:
- Перестав бачити сім картку на слідуючий день після покупки.
Вітаємо, Катерина!
Дуже прикро що одразу не звернулись до технічного відділу для консультації.
Фахівці нададуть консультацію та допоможуть вирішити дане питання.
- Киричок Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Син швидко розібрався сам. Дзвінки проходять добре, звук нормальний. Для школи саме те.
Дякуємо за Ваш відгук!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Обирали між кількома моделями, зупинились на цьому — і не пожалкували. Годинник виглядає сучасно, екран великий і яскравий, сенсор реагує добре. Дитина користується без проблем.
- Достоинства:
- багатофункціональний, є контроль та прослуховування
Дякуємо за Ваш відгук!
- Святослав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: White
Купували цей годинник для школяра. Найбільше сподобалась можливість швидко зв'язатися через відеодзвінок та подивитися місцезнаходження. Приємним бонусом стали ліхтарик, камера та голосові повідомлення. Заряджаємо десь раз на день-два залежно від активності використання. Загалом годинник залишив позитивне враження від функціоналу
Дякуємо за Ваш відгук!
- Аліса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: White
Очень мало держат заряд
Вітаємо, Аліса!
Зіткнутися зі швидким розрядженням пристрою можна саме через відсутність, або нестачу трафіку, який девайс намагається використовувати за своїми можливостями.
Зверніть увагу, що розумний годинник з GPS працює з 4G інтернетом, та враховуючи функціональність моделі потребує щоденного трафіку від 100Мб.
Контролюйте баланс та трафік інтернету сім карти яка встановлена в годинник для повної, тривалої та коректної роботи.
Для детальної консультації також можна звернутись до технічного відділу за номером у Вашому гарантійному талоні або за посиланням: ссылка
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Зв'язок з дитиною є, відстеження показує. Заявлені функції працюють, задоволені
Дякуємо за Ваш відгук!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Дитина пів року носить годинник, роботою задоволені.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Антон В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Годинник приємно здивував функціоналом. Є і відеодзвінки, і GPS, і навіть ліхтарик та аудіоплеєр. Налаштували через застосунок без проблем. Для батьків дуже корисна річ
Дякуємо за Ваш відгук!
- Гайда Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Red
Після рекомендацій технічного фахівця замінити сім карту все працює, задоволені, користуємось далі
- Достоинства:
- простий у використанні для дитини і дає контроль для батьків - це головне
Дякуємо за Ваш відгук!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Red
Повністю замінив дитині телефон, лишились задоволені. Прослуховування, віддалене відеоспостереження, мапа з відображенням місцезнаходження - це тільки початок, корисних та цікавих функцій багато.
Дитина може сама загрузити собі музику, підключити навушники (тільки блютуз), можна ще відео чи фотки робити. Звичайно це не телефон, екран відповідає своїй категорії, але дитині цього вистачає з головою. Як перший гаджет до школи - чудова альтернатива.- Представник постачальника
Дякуємо за Ваш відгук!
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Red
Часы то вроде бы и ничего по качеству и функционалу, но бесконечные перезагрузки испортили все восприятие, ребенок сидит на уроке и тут на весь класс играет мелодия перезагрузки часов, и не надо мне писать мол пополни счет, я допустим не пополняю счет ребенку, он просто скидывает гудок, а я перезваниваю, с такими ценами на тарифы как говорится всем не напополняешься... А тут такое ощущение что принудительно заставляют пополнять, как будто бы компания Jetix cотрудничает с мобильными операторами! Я пробовал отключать все что только может потреблять интернет, ничего не помогло, этот КОСТЫЛЬ вшит в систему, ничего друго как сотрудничество не лезет на ум, знал бы не покупал.
- Достоинства:
- красивые, функциональные
- Недостатки:
- Бесконечные перезагрузки
Вітаємо, В’ячеславе!
Ви придбали дитячий смарт-годинник для зв’язку з максимальним набором функцій контролю, які працюють через мобільний інтернет. Для повноцінного користування пристроєм необхідно встановити SIM-карту з активним тарифним планом і достатнім обсягом інтернет-трафіку.
Годинник розрахований як повноцінна альтернатива телефону для дитини — з можливістю зв’язку та контролю.
Звертаємо увагу, що періодичні перезавантаження пристрою можуть виникати через відсутність або нестачу інтернет-трафіку, який гаджет активно використовує відповідно до свого функціоналу.
Також зверніть увагу, що розумний годинник із GPS працює через 4G-інтернет і, з огляду на свої можливості, потребує приблизно від 100 МБ трафіку щодня.
Рекомендуємо контролювати баланс і обсяг інтернет-трафіку SIM-карти, встановленої в годиннику, для його стабільної та коректної роботи. - Вячеслав К***
Сдал назад и забыл как страшный сон, по такой цене доложить еще 2 тысячи и неплохой телефон получается.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: White
Добрий день!
Нещодавно придбав дитячий смарт-годинник Jetix DF100 Pro. Зіткнувся з проблемою: під час дзвінків дуже тихо працює розмовний динамік. Співрозмовника ледве чути навіть у тихій кімнаті, а в шумному середовищі розібрати слова взагалі неможливо.
Усі захисні транспортувальні плівки з корпусу зняті. Гучність під час активної розмови (на екрані виклику) та в системних налаштуваннях годинника виставлена на максимум. VoLTE увімкнено, перезавантаження не допомогло.
Підкажіть, будь ласка, чи є якесь додаткове програмне налаштування або інженерне меню для посилення звуку, чи це апаратний брак і мені потрібно відправити годинник на діагностику або заміну?- Достоинства:
- Вібро. Універсальний ремінець.
- Недостатки:
- Тихо чути співрозмовника
Вітаємо, Роман! Дякуємо за Ваш відгук.
Для отримання детальної консультації та оперативної допомоги у вирішенні цього питання зверніться, будь ласка, до технічного відділу за номером у Вашому гарантійному талоні або за посиланням: ссылка - Роман
Зі мною оперативно зв'язалася служба технічної підтримки та допомогла повністю вирішити цю проблему. Дуже вдячний за швидку реакцію, професіоналізм та якісний сервіс! Годинник рекомендую!
- Анна С***
підкажіть , будь ласка, що Вам порадили ? бо в нас така сама біда, взагалі не чутно ні дитині нас , ні ми її не чуємо , коли телефонуємо
- Хорсун В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Користуємось годинником коли дитина ходить до школи. Працює добре, дзвонить, показує місцезнаходження, раджу.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Лілія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Замовили на подарунок, батьки вже налаштували та затестили основні функції. Племінниці також сподобався годинник, як перший гаджет цілком виправдовує очікування.
- Достоинства:
- функції для контролю через додаток на смартфоні батьків
- Недостатки:
- не виявлено
Дякуємо за Ваш відгук!
- ШітіковОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Зручно що дитина на зв’язку без телефону. При розмові чути добре, може швидко зателефонувати затиснувши сос кнопку. Дистанційно можна контролювати, прослухати, побачити та стежити за пересуванням.
Дякуємо за Ваш відгук!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Задоволені! Годинник працює добре, функцій море, наче міні-смартфон.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: White
Это уже третьи наши часы. Пользуемся уже год. Довольны, как за свои деньги- абсолютно устраивают. Сначала очень быстро разряжались, буквально за день. Потом поняли,что это из-за того,что никогда не выключали Wi-fi. Начали выключать, когда он не нужен,и теперь дня 3 точно держат. Из минусов - если плохой Инет,не всегда точно показывает местоположение. Но думаю, так у всех часов.
- Достоинства:
- Функции, дизайн, соотношение цена/качество
- Недостатки:
- При плохой связи не всегда точное местоположение устройства
Дякуємо за Ваш відгук!
- Дар'я Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Безкоштовний додаток, є українська мова. Класно, що можна просто дзвонити, а ще і по відео бачити дитину. Якість звуку непогана
- Достоинства:
- ігри, музика, фото. Інтерфейс зрозумілий навіть малим
Дякуємо за Ваш відгук!
- Кіра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Чудовий годинник для дитини - легко налаштувала, дитині подобається. GPS працює здебільшого чітко, відеодзвінки — великий плюс
Дякуємо за Ваш відгук!
- Тарасов О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Купували сину на свято, носить не знімаючи. Каже, що зручно і як у дорослих. А мені подобається що завжди можу подзвонити, побачити де він, а ще і підслухати
Дякуємо за Ваш відгук!
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Стабільність роботи цього годинника це катастрофа. 3 рази через техпідтримку поновлювали реєстрації і все рівно через деякий час помилка - годинник не в мережі.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нестабільність роботи
Вітаємо, Олександр!
Звертаємо Вашу увагу на важливість правильно встановити регіон Європа та Океанія.
Для детальної консультації та допомоги у вирішенні цього питання зверніться, будь ласка, до технічного відділу за номером у Вашому гарантійному талоні або за посиланням: ссылка - Чонка А***
Хочу купити для дитини українська сімкарта підтримується можна встановити регіон Україна ? Бо купили за кордоном і там немає регіона України і потрібно було німецьку сімку а там тільки через контракт тому хочемо щоби працював годинник на українській сімкарті
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Це був найкращий подарунок. Радості — море! Дзвонить, фотографує, навіть ліхтарик є. Тепер годинник — улюблена річ.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Станіслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Годинник якраз для школи. Не громіздкий, екран великий, меню зрозуміле. Основні функції працюють добре, покупкою задоволені
Дякуємо за Ваш відгук!
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Годинник нам сподобався. Красивий колір, великий дисплей і виглядає сучасно - донька із задоволенням носить і показує його друзям. Працює GPS, зв’язок, можна побачити де вона зараз через додаток. Дуже сподобалося, що можна не лише дзвонити, а й надсилати голосові повідомлення.
- Достоинства:
- магазин з різними додатками, можливість контролю, сучасний дизайн
- Недостатки:
- не виявлено
Дякуємо за Ваш відгук!
- Рімма К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Пришли не справки, не працюють , повернення не приймають.
- Достоинства:
- Поганого
- Недостатки:
- Не процюють
Вітаємо!
Звертаємо Вашу увагу, що під час транспортування та зберігання товару на складі годинник може повністю розрядитись.
Будь ласка, поставьте годинник на заряд від блоку живлення 1А 5V або від ноутбуку/комп'ютера.
Для більш детальної консультації можна звернутись до технічного відділу за номером у Вашому гарантійному талоні або за посиланням: ссылка
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Годинник не просто для дзвінків - тут є камера, плеєр, ліхтарик, історія викликів і різноманітні додатки. Дитина використовує їх кожного дня, і я не переживаю, де вона зараз. Працює щонайменше півтора дня, для нас це круто
Дякуємо за Ваш відгук!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Дитині подобаються анімовані заставки та ігри, а мені можливість обмежувати геозони і дивитися місцезнаходження, інколи використовую ще прослуховування.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Хочу повернути гроші.
Часами не задоволена.
Не показує точне місце знаходження і годинник тримає зарядку 1-3 дні як пишеться в характеристиці
А усього 12ть годин.
За такі гроші я могла придбати три годинника купити з нормальною витримкою батарей
Там де не має повідомлень про заряд я кожного дня іх після зарядку заряджаю знову- Представник постачальника
Вітаємо, Марина!
Дуже прикро що одразу не звернулись до технічного відділу для консультації по роботі годинника.
В даній моделі є три способи відстеження розташування дитини, важливо розуміти як саме вони працюють:
GPS - працює по супутнику та показує точне місцеположення якщо годинник знаходиться на відкритій місцевості
LBS - працює по вишкам оператора. Може мати похибку в залежності від якості покриття сім карти та дальності найближчої вишки оператора
Wi-Fi - даний режим для більш точної геолокації у разі відсутності можливості визначення по GPS та при наявності поруч мережі Wi-Fi.
Для більш детальної консультації можна звернутись до технічного відділу за номером у Вашому гарантійному талоні.ссылка
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Дитині годинник подобається, щодо питань звертались в підтримку - нам допомогли. Можу цілком порадити цю модель