Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Пылесос без мешка JIMMY BX7 Pro с УФ-лампой для мягкой мебели (6946499310975)

• Виктория М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Дуже давно мріяла про цей пристрій. Він повністю оправдав мої очікування. Дуже потужний в роботі і реально чистить меблі, подушки, матраци.

Достоинства:
    Якісний виріб. Якісні матеріали. Дуже радує гарантія на 24 місяці. Є запасний фільтр в комплекті. Шнур від мережі відʼєднується від пристрою - це дуже зручно при зберіганні.
    Недостатки:
    Поки не побачила
    • Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Я только попробывала им пропылесосить не большой участок дивана и не ожидала увидеть так сразу результат, мелкая пыль на дне стакана. Пылесос удобен в работе, он не сильно тяжелый, не очень громкий и довольно компактный. Я считаю, что приобрела хорошего помощника в уборке по дому, теперь в моем доме воздух и мягкая мебель станут еще чище.

• Представник бренду

Оксана, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

Користуйтесь із задоволенням!

• Надія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Всі меблі і матраци тепер дійсно чисті та безпечні для сна після покупки цього пилососа. Підвищена температура до 60 градусів і УФ-стерилізація ефективно знищили всі бактерії

Достоинства:
    Потужний, хороша фільтрація
    • Представник бренду

Надія, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Найбільше мені сподобалась технологія УФ-стерилізації - це порятунок для наших меблів, особливо з наявністю домашніх тварин. Також, він дуже зручний для прибирання, легко справляється з пилом навіть у важкодоступних місцях, наприклад, в матрацах та на оббивці.

Достоинства:
    Потужний, УФ система
    Недостатки:
    Зараз усе подобається
    • Представник бренду

Артем, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

Користуйтесь із задоволенням!

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Супер! Використовували тільки один раз,але вражені як він працює,і яку наводить чістоту у хаті ...на домашньому господарстві є і миючий пилосос і звичайний, і постійно прибирається ... цей стільки бруду назбирав і створив рівень наночистоти.

Достоинства:
    Всі його функції,це переваги.
    Недостатки:
    Поки не помітила
    • Представник бренду

Вікторія, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.