Отзывы покупателей о Пиджак классический женский JJXX 12206828 XL Салатовый (5715309999683)
- Кіра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Салатовый
Я замовляла цей піджак виключно тому, що мені сподобався колір. Прийшов абсолютно інший. Це свідома брехня? Колір такий жахливий, що за власним бажанням цей піджак ніхто б не купив...
- Достоинства:
- Якість більш-менш
- Недостатки:
- Жахливий колір
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Виктория Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Салатовый
Цвет не салатовый оказался а оливковый , но очень красивый, стильный
- Достоинства:
- Комфорт
- Недостатки:
- Валентина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Салатовый
Super.
- Наталя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Салатовый
Колір зовсім не той що на фото. Поки що не вигадала до чого він мені підійде, але лишила. Продавець має замінити фото, бо це обман
- Аліна Г***
Може маєте фото? Дякую
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Салатовый
На фото інший піджак,чи колір не той, не знаю чому не замінити фото і назву кольору. Бо піджак нормальний, гарний. Колір не тьмяний, а як камінь хризоліт в біжутерії.
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Салатовый
Вислали піджак жахливого лягушачого кольору, аналогічно як на фото у попередньому відгуку
- Жанна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Салатовый
Вислали не той колір
- Достоинства:
- Швидко
- Недостатки:
- Неуважність