Пробувала вперше і дуже тішуся результатам, засіб по відчуттям холодить добре, відчувається шкіра в тонусі і пружною, буду пробувати ще!
Обгортання класний і ефективний засіб!Після кількох процедур помітно покращилась текстура шкіри і стала більш пружною і гладкою. Також помітила, що набряки зменшуються після використання.
Купувала одразу весь антицпелюлітний комплекс. Еффект ВАУ!
Це мій не перший антицелюлітний набор і я дуже задоволена результатом, мабуть тому що використовую саме комплексом. Шкіра помітно підтягнулась та стала пружнішою вже після 3го використання. Буду тестувати 2 місяці.
Дівчата , це шок! Мінус по обʼєму вже після першого використання! Шкіра підтягнута , пружна . Навіть не сподівалась на такий результат. Чому я раніше це не спробувала ? користуюсь разом з штанами для парникового ефекту
Вже місяць поєдную тренування та обгортання і хочу сказати, що результат просто вау!!! В мене такі підтягнуті ніжки, зникли сліди целюліту. Тому дуже раджу дівчатам, які хочуть більш підтягнуте тіло. Але ж усі розуміють що окрім цього потрібен ще спорт. І тоді результат буде х2!
Дуже сподобались обгортання у використанні, приємний холод відчутний, який під кінець починає припікати. Але ще тому, що я використовувала штани для додаткового ефекту. Тепер купую сироватку!)
Антіцеллюлітна лінійка Joko Blend допомогає мені підтримувати форму, користуюсь всією лінійкою і дуже задоволена результатом
дуже сподобалось обгортання з цими бинтами. маю схильність до целюліту, а бинти допомагають тримати тіло в тонусі. після використання 10 процедур прояви целюліту значно зменшились, що не може не радувати! однозначну буду замовляти ще!
Можу рекомендувати обгортання. З своєю функцією справляється чудово. Після декількох використань вже помітні результати. Рекомендую поверх бинта намотувати плівку, бо бинт добре просочений і сироватка трохи підтікає. Однозначно буду користуватись далі для досягнення бажаного ефекта