Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Пилинг-скатка для лица Joko Blend с Aha-кислотами и Витамином С 100 мл (4823109408166)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Таня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Я купую повторно. Беру для висвітлення пігментації. М'яко пілінгує. Шкіра омолоджується. Пори звужуються, вирівнюється тон. Мені подобається ефект.
    Спробувала підлітку наносити від чорних точок. Гарно видаляє себум і звужує пори. І не подразнює шкіру. Задоволена

• Дарина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Пілінг-скатка — ідеальне оновлення для шкіри!
    Делікатно відлущує, освіжає та вирівнює тон обличчя. Після використання шкіра гладенька, м'яка та сяюча. Легкий у застосуванні та без подразнень.

• Valeria
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Використовую як перед фарбуванням брів так і на все обличчя, добре скатує ороговілу шкіру. Обличчя після неї гладеньке та має гарний рівний колір

• Дарія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Купую вдруге. Прям дуже задоволена. Мʼяко очищує і не стягує. Рекомендую.

Достоинства:
    Мʼяке очищення
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Користуюсь косметикою Joko Blend постійно,побачила новинку та звісно замовила. Користувалась пілінгом кілька разів і маю позитивне враження, дуже гарно очищує шкіру,вирівнює тон шкіри та після вона дуже ніжна на дотик. Буду користуватися надалі та доповню відгук згодом

• Віталій

Норм

• Вероника Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

зручно користуватися, приємна гладка шкіра після використання, вистачило на 5 місяців, замовила ще пляшечку

Достоинства:
    чудовий пілінг
  • Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Засіб дуже сподобався, шкіра після нього мʼяка та приємна на дотик. Гарно та делікатно очищує та не сушить шкіру. Рекомендую!

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Маю чутливу шкіру, тому мені не підходять пілінги з абразивними частинками. Вирішила спробувати пілінг-скатку від Joko Blend і це саме те, що я довго шукала. Забезпечує м'яке длікатне очищення. Після шкіра наче сяє, вирівнюється тон. Дуже задоволена

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Дуже приємний м'який пілінг. Шкіра після нього гладенька, помітно вирівнявся тон обличчя, добре відщелущує. Сподобалось, що в складі є вітамін С.

Достоинства:
    М'яка, НЕ агресивна дія. Підходить для чутливої шкіри
  • Дарина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Пілінг працює! Дуже мʼяко очищує. Ніякого дертя шкіри як зі скрабами. Плюс зовсім не стягує. Після використання обличчя бархатисте і зволожене.

• Кристина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Після тривалого використання, впевнилася, що буду замовляти ще!

• Кристина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Чудовий пілінг! Зі своїм завданням впорався краще, аніж моя ензимна пудра! Буду замовляти знов і знов! Чиста та мʼяка, на дотик, шкіра гарантована!

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Класний засіб, має ніжну, гедеподібну текстуру, яка легко наноситься і м'яко масажує шкіру. Гарно видаляє всі ороговілі клітини і забруднення. Тон шкіри покращився і по відчуттям шкіра стала дуже гладенькою

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Дуже сподобався цей пілінг. Він надзвичайно ніжний але в той час ефективно відлущує відмерлі клітини. Після використання шкіра дуже ніжна та мʼяка. Дуже економний у використанні.

Достоинства:
    Класна дія, економний
  • Румянцева Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Класний засіб. Очіщує та катує мʼяко, після використання немає відчуття стягнутості. Шкіра дуже приємна та дотик та бархатиста. Дякую сайту за швидку та безкоштовну доставку.

Достоинства:
    Мʼяко очищує і не стягує
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Нічого особливого, якось занадто делікатно очищає, краще використати ензимну пудру.

Достоинства:
    Приємний запах
    Недостатки:
    Слабко очищає

Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом! Розуміємо, що ефект від продуктів може різнитися в залежності від типу шкіри та особистих уподобань. Пілінг-скатка від Joko Blend розроблена для м'якого очищення, що ідеально підходить для шкіри, яка може потребувати більш делікатного підходу. Також хочемо зазначити, що пілінг-скатка містить потужні активні компоненти: гліколеву та молочну кислоти, вітамін С та екстракт ламінарії, які делікатно та ефективно очищають епідерміс, зменшують лущення й активізують процеси відновлення.
      Дійсно, якщо ж ви шукаєте інтенсивніший спосіб очищення, то ензимна пудра може бути гарним варіантом. Нам важливо, щоб ви знайшли продукт, який ідеально вам підходить, і ми завжди раді допомогти у виборі. Звертайтеся, якщо матимете додаткові питання!

• Адріанна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Даний пілінг-скатка мені не підійшов. Дуже сушить шкіру, хоча тип шкіри нормальний.

Достоинства:
    Не виявила
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Взагалі це якийсь гель, явно не скатка.

Тетяна, засіб дійсно представлений у вигляді гелю. Невелику кількість скатки потрібно нанести на суху очищену шкіру обличчя, масажувати інтенсивними круговими рухами декілька хвилин, поки засіб не почне скатуватись. Далі змити водою. Бажаємо вам приємного користування!

• Вера М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Вообще не скатывает.Я ее и встряхивала и перемешивала.Жидкое что-то вытекает и ничего,кроме как "помазала лицо какой-то жидкостью и смыла",не происходит.Выкинутые деньги

Достоинства:
    Недостатки:
    все

Дякуємо за ваш відгук про Пілінг-скатку для обличчя Joko Blend з AHA-кислотами та Вітаміном С. Нам шкода, що продукт не виправдав ваших очікувань!
      Цей пілінг-скатка створений на основі AHA-кислот та Вітаміну С, які м'яко відлущують ороговілі клітини шкіри, покращують її текстуру та надають сяйва. На відміну від механічних пілінгів, цей засіб працює делікатно, не викликаючи надмірного тертя, а ефект "скатування" може залежати від стану шкіри та техніки використання.
      Для досягнення найкращого результату радимо наносити засіб на суху, попередньо очищену шкіру, легкими рухами масажувати обличчя, після чого змити теплою водою. При регулярному використанні має накопичувальний ефект, що сприяє більш ефективному догляду за шкірою.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Якщо виникнуть додаткові питання або потрібна допомога з вибором продукту, будемо раді вам допомогти!