Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Спрей-термозахист Joko Blend 200 мл (4823109408180)

Оценка пользователей 4.7/5
  • Тетяна Г***

Спрей чудово захищає

Достоинства:
    Гарний продукт,все сподобалось
  • Мустафаєва В***

Трохи розчарована цим спреєм. Більше не придбаю. Запах специфічний, але швидко вивітрюється. При розпилюванні підтікає, руки мокрі(

Недостатки:
    Запах, підтікає розпилювач при нанесенні

Дякуємо Вам за відгук! Нам прикро, що використання спрею-термозахисту Joko Blend не повністю Вас задовольнило. Цей засіб розроблений для дбайливого догляду за волоссям під час термоукладки, він створює захисну мікроплівку, яка зменшує шкідливий вплив високих температур і запобігає ламкості волосся. До складу входять зволожувальні компоненти, які сприяють збереженню природної гладкості та блиску. Звертаємо увагу, що сприйняття аромату може залежати від індивідуальних особливостей. Щодо підтікаючого розпилювача, зверніться будь ласка до нашої служби підтримки для швидкого вирішення цього питання. Якщо Ви маєте додаткові запитання або побажання, будемо раді допомогти!

• Світлана

Захищає при сушінні феном, полегшує розчісування мокрого волосся, має приємний запах. Волосся після сушіння гладеньке і блискуче

Достоинства:
    Захист від пересушування, запах
  • Тетяна Ш***

Дякую

Достоинства:
    Дякую
  • Тетяна

Після кількох застосувань можу відзначити, що волосся стало більш гладким і менше електризується. Спеціально використовую його перед укладкою, і він дійсно захищає від тепла.
    Рекомендую всім, хто хоче зберегти здоров'я свого волосся!

Достоинства:
    Захист
  • Ліля

Часто користуюся феном і плойкою, спрей дійсно захищає волосся від високих температур, стан волосся покращився

• Валерія

Мій улюблений термозахист. Вже третя баночка.

• Вікторія

Гарний термозахист. Користуючись ним вже півроку, результатом дуже задоволена. Не обтяжує, не жирнить. Волосся має здоровий вигляд.

• Дудар В***

Не рекомендую. Спрей робить волосся сухим і ламким. Мені категорично не підійшов. Ще й кришка на пляшці не тримається

Достоинства:
    Не знайшла

Вікторія, вітаємо. Дуже шкода, що термозахист не підійшов вам. Ми вдячні вам за відгук, для нас дуже важливий зворотній зв`язок. Вибір засобів для волосся дійсно є дуже індивідуальним та один і той же засіб може викликати різний результат, в залежності від стану та особливостей волосся та роботи всього організму вцілому. Ми впевнені, що спрей активно захищає волосся від негативного впливу високих температур та агресивних факторів навколишнього середовища. Засіб містить комплекс амінокислот, кератин та екстракт ламінарії у формулі засобу сприяють відновленню пошкоджених ділянок волосся і розгладжують його поверхню. Для отримання бажаного результату дуже важливо дотримуватись декількох правил. Термозахист можна наносити як на мокре волосся перед сушінням феном, так і на сухе перед укладкою термоприладами. Розпилювати його слід на відстані 20-30 см. Так засіб рівномірно ляже на волосся, не буде його склеювати й обтяжувати. Якщо у вас залишились питання або пропозиції - просимо звернутись для наших менеджерів для детальної консультації.

• Светлана С***

Не змогла спробувати. Прийшов зі зламаним пульверизатором, вірніше зовсім без нього.

• Марина С***

Класний термозахист. Купила, прочитавши відгуки. Волосся в мене-курчаве і пористе. Після нанесення спрея-волосся м'яке, не сухе, але і не гливке, як після інших термозахистів. Покупка вдала. РЕКОМЕНДУЮ.

Достоинства:
    Гарний аромат. Волосся не жирнить, не обтяжує.
    Недостатки:
    Немає.
  • Марина М***

Люблю продукцію джоко бленд і термозахист не вийняток. Класно справляється зі своєю задачею, захищає волосся та зволожує його, прибираючи пухнастість

• Тетяна

Подобається цей термозахист тим, що покращує розчісування волосся та полегшує процес укладки. Волосся після використання та сушки виглядає більш доглянутим та мʼяким)

• Вікторія

придбала термозахист по рекомендації подруги і не прогадала) волосячко дуже легко розчісується, після сушки мʼяке і непересушене

• Анастасія

Спрей дуже полегшує розчісування, не обтяжує волосся, дуже зручно наносити. Зі своєю функцією термозахисту справляється на відмінно!

Достоинства:
    це скарб
    Недостатки:
    відсутні
  • Яна П***

Якісний продукт.
    У мене пушиться волосся, особливо після сушки феном. Цей спрей робить його більш гладеньким і не таким пухнастим. Як почала користуватись, помітила, що волосся стало більш зволоженим, легше розчісується.

Достоинства:
    Склад, працює, зручне паковання
  • Румянцева Д***

З цим спреєм волосся не пухнасте, гладеньке та не пересушене. Користуюсь і феном і утюжком - то цей термозахист спасіння для мого волосся.

Достоинства:
    Шовковисте не пересушене волосся
  • Вік Т***

Мені подобається цей термозахист. Волосся не важке, не має сухості , а має блиск, легко розчисується. А ще це український виробник

• ВікТорія

Дуже сподобався цей термозахист. Майже закінчився але другу бутилочку вже замовила.

• Ольга С***

Спрей чудово захищає волосся післе фену, гарне доглянуте волосся після використання. Рекомендую

• Ольга С***

Користуюсь вже більше місяцю, мені дуже подобається, після використання волосся виглядає доглянутим, і гарно розчесується. І його вистачить на довго.

• Катерина К***

Після нанесення та укладки волосся - все чудово. Волосся не пушиться, блискуче та мʼяке. Запах не різкий, приємний. Але з цим засобом швидше жирніє голова

Достоинства:
    Запах
    Недостатки:
    Волосся швидше жирніє
  • Анастасія

Засобом задоволена.
    Дійсно полегшує розчісування, зручний флакон

• Валерія

Гарний термозахист, без різкого запаху, легко розпилюється. Дуже зручний флакон, гарно тримати в руці при натисканні на спрей

Достоинства:
    Не має липкості. Після вкладання феном волосся не пересушене, як буває від інших засобів, коли вони працюють як плівка.
  • Юлія

Користуюсь кілька тижнів,дуже подобається. Має приємний аромат,волосся блискуче та не обтяжене,полегшує розчісування

• Дарина Ч***

Термозахист, котрий не обтяжує волосся, має приємний аромат. Та моє волосся має неймовірний блиск після нього. Мій продукт на 100%.

Достоинства:
    Приємний аромат, не обтяжує волосся
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Карина Г***

Я вражена цим спреєм! Миттєвий вау ефект гарантовано!

Одразу після миття голови, на вологе волосся я розпилила спрей по довжині і прочісала його. На дотик волосся неймовірно шовковисте, полегшене розчісування й вкладання, що найголовне, після спрею волосся без сухості.

Я дуже задоволена результатом від використання

Достоинства:
    Магічний спрей для волосся!