Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Набор для ухода за волосами Joko Blend Keratin Therapy Спрей-термозащита 200 мл + Флюид Кератиновый шелк 50 мл (4823109408975)

Код :  419452584
Оценка пользователей 4.47/5
  • Крістіна Д***

Волосы как солома после этого набора

Дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро чути, що набір не виправдали ваших очікувань. Сухість волосся може виникати через різні фактори, в тому числі частоту використання термоприладів, попередній догляд та вихідний стан волосся. Засоби в наборі розроблені для захисту волосся від впливу високих температур і забезпечення додаткового догляду, живлення та розгладження. До складу спрею в наборі входять амінокислоти, які проникають у структуру волосся і заповнюють тріщини, роблячи його більш сильним та еластичним, а також гідролізат кератину та екстракт ламінарії, які запобігають подальшим пошкодженням, зберігають вологу, зміцнюють та живлять волосся, роблячи його більш здоровим і блискучим. До складу флюїду входить мигдальна олія, яка живить і зволожує волосся, роблячи його м'яким і блискучим. Рекомендуємо наносити засоби на попередньо очищене волосся, можна використати шампунь та бальзам для сухого і пошкодженого волосся від Joko Blend для досягнення максимального ефекту. Якщо у вас виникнуть додаткові питання щодо продукту, будемо раді допомогти!

• Анастасія Д***

Я в ярості!! Набір від цього продавця виявився неповним!!! Розвели!!!
    Брала на подарунок і одразу не розпакувала бо було запаяне целофаном - щоб не порушувати цілісність подарунка.
    Виявилось в наявності лише флакон з термозахистом, а флюїда нема. Не рекомендую!

Знижка була 30% за набір! І до всього, по термінам придатності срок вже був наполовину протермінований.

Недостатки:
    Обманули! За ціною повного набору наповнення не усе!

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що склалася така ситуація. Ми серйозно ставимося до якості нашої продукції, комплектації та упаковки, і такі ситуації не повинні траплятися, тому зверніться будь ласка до нашої служби підтримки для найшвидшого вирішення питання. Також зауважимо, що реалізація товару відбувається у межах встановленого терміну придатності, що дозволяє покупцям використовувати засіб без втрати його заявлених характеристик. Ми розуміємо, що для деяких клієнтів важливо отримати продукцію з максимально можливим терміном зберігання, і завжди рекомендуємо уточнювати цю інформацію перед покупкою. Якщо Ви маєте додаткові запитання або побажання, будь ласка, звертайтеся до нашої служби підтримки.

• Анастасія Д***

Купувала зі знижкою 30%. Продавця не рекомендую. Засоби виготовлено на початку 2024 року. Термін придатності флюїда лишився лише на рік (половину свого ефективного терміну засіб простояв у коробці).

Достоинства:
    Сам товар ще не випробувала
    Недостатки:
    Термін придатності з двох років лишився рік ефективного користування.

Дякуємо за ваш відгук! Продукція Joko Blend виготовляється відповідно до високих стандартів якості, і термін придатності зазначає період, протягом якого засіб гарантовано зберігає свої властивості.
      Реалізація товару відбувається у межах встановленого терміну придатності, що дозволяє покупцям використовувати засіб без втрати його заявлених характеристик. Ми розуміємо, що для деяких клієнтів важливо отримати продукцію з максимально можливим терміном зберігання, і завжди рекомендуємо уточнювати цю інформацію перед покупкою. Якщо у вас виникнуть питання щодо продукту або його використання, будемо раді допомогти! Сподіваємося, що засоби в наборі вам сподобаються!

• Максим

Брав дружині на подарунок, сподобалась упаковка, а всередині ще мішечок, вона була в захваті! Користується щодня тепер)

Достоинства:
    Вдалий подарунок, задоволена дружина)
  • Марина Б***

Флюїд дуже сподобався волосся виглядає блискуче. Термоспрей гарно справляється із своєю задачею, захищає

• Софія

Термозахист і флюїд то любов,цей набір став чудовим доповненням до моєї рутини догляду за волоссям. Я рекомендую його всім, хто хоче покращити стан свого волосся та захистити його від негативного впливу укладок.

• Вікторія

Класний набір на подарунок. Мені сподобався і дизайн і наповнення, бо сама користуюся цим брендом. Набір подарувала сестрі. Вона теж задоволена.

• Наталья П***

Неймовірно гарне та стильне пакування. Красива коробка та всередині продукція запакована у якісний мішечок. Дуже презентабельно виглядає та і засоби якісні, судячи зі складу. Рекомендую на подарунок!

Достоинства:
    красиве пакування, якісні засоби
  • Яна

Флюїд в наборі підкорив, волосся стало дуже красиве і блискуче. Термозахистом іноді користуюсь як спреем, теж помʼякшує волоссячко. Загалом набір
    прекрасний, і на подарунок підійде, і для себе. Дуже якісний мішечок в комплекті.

• Катерина

Користувалась таким термозахистом і мені він чудово підходить, однозначно лайк. Вирішила купити на подарунок цей набір, виглядає презентабельно, мені подобається

• Оля

Термозахист чудовий обожнюю його, має приємний аромат. Флюїд дуже сподобався, волосся після нього шовковисте. Має стильне пакування. Гарна ідея для подарунку.

• Марія

Вау який він нереальний в житті якщо чесно, не сподівалась на таку гарну якість упакування. Але це справді новий рівень для укр брендів, якби я не знала, що це наша країна виробляє, ніколи б і не подумала. Все продумано до деталей, дуже класно та стильно виглядає.

Достоинства:
    Дуже гарне упакування, класні засоби
  • Вікторія

Вибирала такий набір на подарунок. По опису там все в гарному мішечку. Пакування прийшло ціле. Термозахист такий в мене є , тому сміливо можу рекомендувати цей бренд.

• Юлія

Вже брала такий термозахист та дуже задоволена їм.Цього разу вирішила взяти набір.Дуже сподобався флюїд,волосся після нього гладке,шовковисте та має гарний блиск,не обтяжує. Завдяки термозахисту значно поліпшився стан волосся.

• Марія П***

Була дуже здивована якістю продукції! Купувала подрузі на подарунок, але після того як почула відгук подруги вирішила замовити і собі! Супер стильне пакування, всередині баночки у лляному мішечку, термозахист та флюїд дуже класної якості, гарний склад, ефективно працює та допомагає зберегти здоровʼя волоссю.

Достоинства:
    афігенний варіант на подарунок!
  • Марина Б***

Термозахист сподобався, флюїд теж , волосся шовковисте та уходжене, гарний бренд

Достоинства:
    Гарний набір
  • Дарина Ч***

Крем-спрей для волосся 17 в 1 вражає своєю унікальністю та ефективністю. Мені надає зволоження, захист від пошкоджень, зміцнення волокон, зменшення ламкості. Його використання дає мені ефектне та здорове волосся з мінімальними зусиллями.

Достоинства:
    дієвий засіб
    Недостатки:
    не виявила
    • Дарина Ч***

ой, переплутала, також замовляла разом з набором крем спрей)
      набір неймовірний, ще бонусом йде бавовняний мішечок, який можна використовувати як косметичку. Термозахист захищає волосся, а флюїд надає блиску.

• Мері

Ідеальний набір на подарунок для подруги я вже знайома з термозахистом від джоко, тому впевнено придбала цей бокс. Виглядає ну дуже стильно. А в середині засоби лежать в мʼякому мішечку, що ще більше додає цінності.

Достоинства:
    Класний набір за адекватну ціну мішечок для зберігання та перевезення продуктів.
    Недостатки:
    Недоліків немає.
  • Олександра

Дуже задоволена набором! Брала собі, люблю цей бренд, але по факту можна брати і на подарунок, бо запаковано дуже гарно.

Достоинства:
    Якість