Отзывы покупателей о Кислотный пилинг для кожи головы Joko Blend 100 мл (4823109410299)
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пілінг хороший.
- АльбінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращий пілінг, яким я користувалась. Дійсно має класний себорегулюючий ефект, волосся залишається чистим і свіжим довше. Має гарний поживний і зволожувальний ефект. Щирі рекомендації
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався, неймовірний ефект після першого використання обовʼязково замовлю ще раз
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий пілінг. В мене жирна шкіра голови та дуже сухі кінці. Використовую 1-2 рази на тиждень. Волосся розсипчасте після використання, присутній об'єм. На наступний день шкіра голови меньш жирна.
- OlenaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто супер! легко розподіляється на шкірі, гарно очищує, з ним волосся залишиється чистим довше
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Раз на тиждень раніше використовувала скраб для шкіри голови, але цей пілінг відкриття для мене. Тут не потрібно вимивати часточки, а ефект такий же.
Рекомендую, будете задоволені.- Достоинства:
- Кислотний
- Недостатки:
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вперше купила пілінг. Для мене це прям засіб відкриття, не так часто мию волосся і голову тепер, бо пілінг гарно очищує і подовжує відчуття свіжості волосся. Користуватися дуже легко
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручно, не треба вимивати частинки скрабу з волосся. Просто наносиш та чекаєш і одразу відчуваєш свіжість після миття. І голова чиста набагато довше!
- Достоинства:
- Класно очищує шкіру голови
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пілінг такий купувала вперше, але мені сподобалося відчуття, шкіра наче дуже чиста, а ще не так швидко брудниться. Наносити і розподіляти виявилось легше ніж я очікувала!
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пілінг дуже сподобався. Волосся довго залишається об'ємним і не швидко жерніє. При цьому не пересушує. Має приємний запах, зручний дозатор і гарну консистенцію.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це вау! Дуже приємний аромат
За рахунок зручного довгого носика легко наносити засіб, і тим самим економно його використовувати
Саме цей пілінг мені дуже підійшов, волосся довше залишається свіжим, обʼємним - ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому гарний пілінг: фізично не одразу відчуваєш його в процесі; але після миття голови дійсно видно ефект. В мене не має обʼєму зазвичай, після того як волосся сохне природним шляхом (з феном якби я стараюсь його робити), а тут після пілінгу одразу був обʼємчик.
- Достоинства:
- Дарує обʼєм прикореневий
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В мене дуже густе волосся, вистачило на 3 рази, ефекту не побачила взагалі
Представник постачальникаЯно, дякуємо за ваш відгук і що поділилися своїми враженнями! Нам шкода, що продукт не виправдав ваших очікувань.
Кислотний пілінг для шкіри голови розроблений для м’якого очищення та поліпшення стану шкіри голови. Ефект може бути менш помітним після кількох використань, особливо якщо волосся густе, а шкіра голови потребує більш тривалого догляду.
Рекомендуємо наступне:
- Регулярність: Використовувати пілінг 1-2 рази на тиждень для досягнення максимального результату.
- Нанесення: Зверніть увагу, що продукт потрібно ретельно розподіляти безпосередньо по шкірі голови, можливо, розділяючи волосся на проділи.
Якщо у вас залишилися запитання або ви хотіли б отримати додаткові рекомендації щодо догляду, наша служба підтримки з радістю вам допоможе.
Дякуємо, що обираєте Joko Blend!