Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Парфюмированный гель для душа Joko Blend Spicy Vetiver 250 мл (4823109410343)

Оценка пользователей 4.89/5
  • Аліна

Це просто кращий аромат і гель для душу, який у мене був. Щира рекомендація. Візьмете раз і він стане вашим улюбленим

• Дарʼя

Це найкращий гель для душу! Він добре піниться і не сушить шкіру. А навпаки шкіра дуже зволожена та бархатиста. А цей запах! Це щось неймовірне! Гель - бомба!

Достоинства:
    Зволожує
  • Алла А***

Люблю використовувати парфюмовані гелі і лосьйони. Вони залишають на шкірі приємний не різкий аромат. Дуже сподобались ці засоби від Joko Blend. Гель гарно піниться, вимиваючи шкіру і не пересушуючи її.

• Альбина

Улюблений гель для душу. Дуже гарно зволожує шкіру, має неймовірний парфумований запах. Після використання відчувається свіжість на тілі та зникло відчуття сухості.

Недостатки:
    Не помітила
  • Таня М***

Дуже сподобався гель. Такий приємний свіжий запах, довго тримається. Шкіра в нормальному стані після нього , не суха.

• Кристина Г***

Замовила всю лінійку цих гелів та лосьйонів, бо дуже полюбляю дівчачі доглядові штучки. Що можу сказати, що гелі чудові! Гарно піняться, гарно пахнуть, не сушать шкіру і мають гарне пакування

• Юля Ш***

Дуже сподобався гель. Взяла його вперше, гарно пінниця, легко змивається, а запах просто супер

• Ольга Б***

Аромат дешевий,схожий на зелений чай ліптон)ветівера тут немає)сам гель звичайний,піниться непогано

Ольга, вітаємо! Ми вдячні за зворотній зв‘язок. Дуже прикро, що аромат не прийшовся вам до душі. Усі аромати парфумованої лінійки - це унікальні підібрані композиції нашими спеціалістами, які виготовляються у Швейцарії. Аромат Spicy Vetiver має середні ноти: зелений чай, троянда та бензоїн. Базові ноти цього аромату деревні у поєднанні з пачулі та ветивером. Хочеться зауважити, що сприйняття ароматів є індивідуальною особливістю кожної людини. Рекомендуємо спробувати інші види гелів для душу з парфумованої лінійки. Дуже сподіваємось, що вони вам сподобаються та будуть дарувати гарний настрій!

• Тетяна

Гель має приємну текстуру, яка легко піниться та добре очищає шкіру. Після використання шкіра не тільки чиста, але й зволожена, м’яка на дотик. Вишукана парфумована композиція залишається на шкірі досить довго, але він не надто інтенсивний – делікатний та ненав'язливий, що робить його ідеальним для щоденного використання.

Достоинства:
    Приємний аромат
    Недостатки:
  • Вікторія П***

Гель для душу приємно пахне, гарне змивається, не сушить шкіру.

Достоинства:
    Добре змивається
  • Марина

Цікавий запах, дуже сподобався
    Свіжий такий
    І гель не сушить шкіру

• Валерія К***

Гель добре піниться, економно витрачається, має приємний аромат рекомендую

• Аня

для любителей ветиверу - це знахідка, однозначно рекомендую

• Марина

Дуже рада, що взяла цей гель
    Аромат приємний, свіжий, але з нотками спайсі
    І аромат залишається на тілі після використання

• Юліана

Дуже класний гель. Класно пахне і довго тримається. 4/5 годин можна не переживати за запах. Не пересушує шкіру

• Тетяна

Купувала гель лосьйон дуже сподобалась ця серія, запах класний

• Оля

Чудовий гель для душу, використовую спільно з лосьйоном для тіла з циєї ж лінійки

• Наталія Г***

Гель чудовий, брала на подарунок оразом з лосьйоном. Приємний запах і красиві тюбіки. Задоволена покупкою.

Достоинства:
    Гель фантастичний. Зволожує, живить , має приємну запашку
  • Марія
    Продавец: Rozetka

Гель супер, запах неймовірний)

• Марія Н***
    Продавец: Rozetka

Супер ніжний гель, класно піниться, аромат легкий та приємний створює відчуття свіжості на весь день, дуже сподобався