Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Парфюмированный баттер для тела Joko Blend Oud Rosewood 200 мл (4823109410466)

Нет в наличии

5/5
  • Світлана

Чудовий баттер. Приємна ніжна консистенція і аромат нішевих парфумів, досить довго тримається на шкірі

• Віка

Дуже класний баттер як і всі парфумовані засоби з цієї лінійки від Joko Blend, має густу консистенцію, добре зволожує та пом'якшує шкіру, усуває сухість та добре поглинається не залишаючи слідів, має цікавий аромат як від нішевих парфумів, рекомендую.

• Аліна

Обожнюю продукти з нішевими ароматами, особливо, коли вони мають класний склад та добре зволожують мою суху шкіру

• Ольга

Маю дуже суху шкіру, тому вирішила спробувати баттер для тіла. Залишилася задоволеною. Добре живить та зволожує шкіру. Має цікавий свіжий аромат.

• Юля Ш***

Чудовий баттер! Зимою під джинсами душе сухі ноги тому він мене виручає, зволожує дуже швидко і ти відчуваєш комфорт. Забула сказати що запах просто абалдєнний

• Аня

Нереальний нішевий аромат, текстура для сухої шкіри ідеальна)

• Пастушенко Э***

Це любов з першого дотику просто ! Круто й швидко зволожує шкіру , запах нереальний !

• Анна

Аромат цього баттеру неперевершений! Довго тримається на шкірі і не заважає моїм парфумам) Шкіра зволожена і дуже ніжна на дотик)

• Олександра

Крутий баттер, текстура просто шикарна, має неймовірний аромат. Після використання шкіра м'яка та ніжна

• Ірина

Люблю такі продукти, запах космічний, результат видно одразу. Пахне так, що хочеться з’їсти. Зволоження видно одразу, як тільки батер торкається тіла одразу починає танути, немов би поглинатися у шкіру. Після нанесення шкіра виглядає зволожено та доглянуто, аромат тримається доволі довго. Саме цей батер став моїм новим фаворитом)

Достоинства:
    Пахне, зволожує, довго тримається аромат
  • Ірина

Баттер просто супер, після нього шкіра така мʼяка та ніжна, а запах просто вау, давно собі шукала засіб для зволоження шкіри та можу сказати цей засіб топ за свої гроші

Достоинства:
    Добре зволожує, класний запах
  • Анастасія

Це мій перший баттер і так вийшло, що я потрапила у ціль з першого разу! Маю гель для душу від цього бренду і скажу, що аромати, які використовує виробник - це ніби ноти досконалості, зібрані у різних флаконах. Використовувала його декілька годин тому - а моя шкіра досі має неймовірний аромат. Відчуваю, що вже після декількох використань вона стала більш ніжною та гладенькою, тому розумію, що цей засіб однозначно перейде у розділ тих, які потрібно завжди мати в запасі.

Достоинства:
    Неймовірний запах, який тримається на тілі, приємна консистенція, надає шкірі зволоження
  • Вікторія

Після зимового періоду дуже суха шкіра, а цей баттер просто знахідка та спасіння для мене. Швидко вбирається та зволожує шкіру. Також в досить зручному пакуванні.

• Наталія

Люблю баттери цієї фірми, від них суха шкіра сяє і така гладенька. А у цього баттера ще й шикарний аромат як у дорогих парфумів. Дуже сподобався запах.

Достоинства:
    Чудово насичує суху шкіру і шикарний аромат
  • Юдкина А***

Аромат дуже ніжний,не нав'язливий.Структура крутезна,тане на шкірі.

Достоинства:
    Ніжний аромат,чудова структура.