Отзывы покупателей о Крем для лица Joko Blend Lift Control с Комплексом пептидов и Комбучей 50 мл (4823109410510)
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем дуже гарний. Буду замовлять
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем гіпер-чудовий. Має трішки желейну структуру, моментально поглинається шкірою обличчя і не залишає після себе якісь неприємні відчуття важності, липкості і т.д. Шкіра не сохне, немає прищів і подразнень. Дуже економний зарахунок структури. Пахне просто бомба. Вік 30+, тип шкіри звичайний, мікс.
- Достоинства:
- Назадно ідеальний щоб бути правдою)
- Недостатки:
- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей крем — знахідка для шкіри 30+. Має легку текстуру, добре зволожує і трохи підтягує. Вранці шкіра свіжа й гладка, навіть макіяж лягає краще. Однозначно вартий уваги!
- Достоинства:
- не забиває пори
- Недостатки:
- Юля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вау кремчик! Користуюсь вже майже місяць, чудової легкої текстури, швидко вбирається, обличчя зволожене та підтягнуте, сяє від задоволення.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це любов! Ніжний, гарно вбирається, приємний аромат, ретельно зволожує шкіру. Просто знахідка. Спочатку почала користуватися сироваткою цієї лінійки. Вона мені дуже сподобалась і вирішила ще кремчик взяти. І ці два продукти в тандемі працюють на 10/10.
- Достоинства:
- Зволожує, гарно вбирається.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний крем. Ніжний, гарно зволожує і добре всмоктується не залишає шкіру жирною. Має приємний запах. Використовую на ніч, але можно і вдень під макіяж. Однозначно рекомендую