- Наталия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний,рекомендую!
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримую компліменти сприводу запаху рук після цього крему! До того ж приємно зволожує
- Достоинства:
- Дорогий аромат
- КсеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався цей крем для рук. Аромат такий глибокий, трохи деревний, дуже елегантний. Крем чудово зволожує, швидко вбирається. Має дуже красиве пакування, ідеальний як для себе, так і на подарунок
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий зволожуючий крем для рук. Приємний аромат, не липне. Рекомендую
- Достоинства:
- Аромат
- Недостатки:
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кремчик чудовий. Має приємний запах, класне пакування. Ідеально підійде на новорічний подарунок . Однозначно рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неймовірна серія кремів. Всі з неперевершеними ароматами, чудово зволожує ручки і неймовірне доповнення подарунку для близьких.
Після цих святкових днів я точно підсаджу на них більшу частину своїх друзів) - Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
класний крем, дизайн, якість, ціна, запашка - все просто неперевешено. Задоволена , буду купувати на подарунки
- Достоинства:
- Зволожує, напитує, шкіра як бархат
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Парфумований крем для рук Joko blend - для мене знахідка Так ніжно зволожує шкіру моїх ручок, робить їх мякенькими і ніжними на дотик)) і не залишає ніяких слідів липкості ) А запах парфумів так чуттєво огортає і зігріває зсередини, що здається, що я доторкнулась до чогось казкового, чарівного і новорічного)
- Достоинства:
- Аромат зберігається на ручках тривалий час.
- НатаПродавец: Rozetka
Вау! Рекомендую
- Достоинства:
- Зволожує - руки ніжні та доглянуті, немає відчуття липкості або чогось зайвого. Запах неперевершений та розкішний, довго тримається. Ціна низька, якість висока. Малий розмір, для жіночої сумочки :-)