Отзывы покупателей о Набор новогодний для ухода за волосами Joko Blend Keratin Therapy Спрей-термозащита 200 мл + Флюид Кератиновый шелк 50 мл (4823109411067)

• Вікторія

Термозахист чудово справляється із своєю функцією. А флюїд не жирнито волосся що дуже важливо. Взагалі чудовий набір на подарунок близьким)

• Нестеров С***

Купил на подарок. Всё хорошо

Достоинства:
    Товар классный
    Недостатки:
  • Альна

Термозахист добре захищає волосся, флюїд гарно зволожує кінчики. Приємний аромат який довго тримається на волоссі. Рекомендую.
    Недоліків не побачіла)

Достоинства:
    Добре захищає та зволожує волосся
  • Юлія

Взяла набір подрузі на подарунок) Дуже гарне святкове пакування! Користуюсь термозахистом та флюїдом постійно,якість волосся значно покращилась,блискуче,шовковисте. Засоби мають приємний аромат та вистачає на довго.

• Olena

Просто ТОП, завжди користувалась термозахистом та флюідом від джоко, тому не могла пропустити новорічну лінійку! еффект як завжди вау + ще й навіює атмосферу нового року

• Марія

Аромат ТОП, сушу волосся завжди з термозахистом, цей сподобався дууже. Після сушки в кінці використовувала флюїд, волосся як після салону. Рекомендую від щирого серця.

Достоинства:
    Блискуче волосся
    Недостатки:
  • Яна

Шикарний набір, красива упаковка, класні дієві засоби. Флюїдом користуюсь давно, дуже мені подобається

• Наталія З***

Спрей-термозахист допоміг захистити моє волосся від пошкоджень під час укладання, а кератиновий флюїд зробив його м’яким і блискучим. Після використання волосся виглядає доглянутим, гладким та здоровим. Ідеальний варіант для подарунка, щоб порадувати близьких якісним доглядом у святковий сезон!

Достоинства:
    Чудово підійде на подарунок
  • Марія Н***

Дуже гарненький набір, а засоби просто неймовірні, комбо просто супер. Спробувавши флюїд раз - вже не зупинитися, а термозахист незамінний у буденному догляді!

Достоинства:
    Дуже гарне пакування
  • Олександра

Дуже крутий подарунковий набір, термозахист гарно захищає волосся від ламкості, а флюїд робить їх мʼякими та шовковистими. Також в набір входить милий мішечок, так що рекомендую!

• Марина

Чудовий набір на подарунок
    Засоби уже тестувала, мені сподобались, тому замовила у форматі набору
    Ще й мішечок бавовняний у комплекті)