- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Термозахист чудово справляється із своєю функцією. А флюїд не жирнито волосся що дуже важливо. Взагалі чудовий набір на подарунок близьким)
- Нестеров С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил на подарок. Всё хорошо
- Достоинства:
- Товар классный
- Недостатки:
- АльнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Термозахист добре захищає волосся, флюїд гарно зволожує кінчики. Приємний аромат який довго тримається на волоссі. Рекомендую.
Недоліків не побачіла)- Достоинства:
- Добре захищає та зволожує волосся
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяла набір подрузі на подарунок) Дуже гарне святкове пакування! Користуюсь термозахистом та флюїдом постійно,якість волосся значно покращилась,блискуче,шовковисте. Засоби мають приємний аромат та вистачає на довго.
- OlenaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто ТОП, завжди користувалась термозахистом та флюідом від джоко, тому не могла пропустити новорічну лінійку! еффект як завжди вау + ще й навіює атмосферу нового року
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Аромат ТОП, сушу волосся завжди з термозахистом, цей сподобався дууже. Після сушки в кінці використовувала флюїд, волосся як після салону. Рекомендую від щирого серця.
- Достоинства:
- Блискуче волосся
- Недостатки:
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарний набір, красива упаковка, класні дієві засоби. Флюїдом користуюсь давно, дуже мені подобається
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спрей-термозахист допоміг захистити моє волосся від пошкоджень під час укладання, а кератиновий флюїд зробив його м’яким і блискучим. Після використання волосся виглядає доглянутим, гладким та здоровим. Ідеальний варіант для подарунка, щоб порадувати близьких якісним доглядом у святковий сезон!
- Достоинства:
- Чудово підійде на подарунок
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарненький набір, а засоби просто неймовірні, комбо просто супер. Спробувавши флюїд раз - вже не зупинитися, а термозахист незамінний у буденному догляді!
- Достоинства:
- Дуже гарне пакування
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже крутий подарунковий набір, термозахист гарно захищає волосся від ламкості, а флюїд робить їх мʼякими та шовковистими. Також в набір входить милий мішечок, так що рекомендую!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір на подарунок
Засоби уже тестувала, мені сподобались, тому замовила у форматі набору
Ще й мішечок бавовняний у комплекті)