Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Лифтинг-маска для лица Joko Blend Copper Peptide с пептидом меди 15 г (4823109411364)

• Катерина Д***

Маска Joko Blend з пептидом міді дуже класна! Відчуваю, що шкіра стала більш підтягнутою і свіжою. Після неї обличчя ніби сяє, і шкіра м’якша. Легко наноситься і швидко діє. Дуже сподобалась!

Достоинства:
    Підтягує і розгладжує шкіру. Робить обличчя свіжим і сяючим. Добре зволожує. Має легку текстуру, швидко вбирається. Дає швидкий помітний ефект.
    Недостатки:
  • Олена Г***

Гарна масочка, люблю такі жирненькі, глиняні і вже готові, щоб можна було просто нанести. Сподобалась текстура і приємний ефект. Обличчя виглядає свіжішим, наче аж трохи зняло набряк після сну.

Достоинства:
    приємна текстура, не стягує
  • Емілія

Консистенція маски дійсно вразила ,приємний запах , легка текстура, шкіра після масочки гладенька

• Елена

Дуже класна масочка. Консистенція суфле прям тане на шкірі. В процесі витримки надає легкий холодок. Після маски шкіра гладенька і ніби наповнена енергією. Буду купувати ще.

Достоинства:
    Гарний ефект
    Недостатки:
    Незручне пакування
  • Юля Ш***

Дуже сподобалась масочка, кремова текстура, легко наноситься, зволожує гарно, лице після неї сяє.

Достоинства:
    Чудова маска
  • Тетяна

Мені дуже сподобалась. Шкіра після використання виглядає здоровою і підтягнутою...

• Анна

Маска приємно охолоджує обличчя, знімає набряк, не сушить шкіру. Рекомендую!