Отзывы покупателей о Успокаивающая маска для лица Joko Blend Essence с розовой глиной 15 г (4823109411371)
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска Joko Blend з рожевою глиною дуже заспокоює шкіру. Відчуваю, що після неї обличчя стає м’якшим, очищеним і свіжим. Легка у використанні і добре знімає подразнення. Дуже сподобалась!
- Достоинства:
- Маска добре заспокоює шкіру, знімає почервоніння і подразнення. Очищає і освіжає обличчя. Легка у нанесенні і швидко діє. Підходить для чутливої шкіри.
- Недостатки:
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємна масочка, при нанесенні не стягує шкіру, розтягнула її на два рази. Після змивання шкіра свіжа, наче світліша і підтягнутіша. Візьму ще
- Достоинства:
- гарна текстура, легкий приємний аромат
- Недостатки:
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалась ця маска. В неї приємна текстура- суфле. Гарно наноситься та розподіляється. Має приємний запах. Під час витримки має ефект холодку та стягнутості. Після змиття шкіра ніби підтягнута більш пружна.
- Достоинства:
- Текстура. Ефект пружності.
- Юля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Така гарна масочка, консенстенція як йогурт, гарно і легко наноситься, зволожує та заспокоює шкіру. Мені дуже підійшла
- Достоинства:
- Супер
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вона така няшна, в реалі набагато краща ніж на фото. Дуже зручна у використанні, використовую після мезороллера. Рекомендую!