- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
маю проблему після хімії, волосся тонке і ламке, тому дуже рада що знайшла таку класну маску за свої гроші. Добре зволожує кінчики та надає їм здорового вигляду.
- Достоинства:
- чудовий склад, ефективна, добре зволожує сухе волосся
- Юля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска чудова, приємний запах, гарно зволожує , після декількох використань волосся стало живим та блискучим.
- Достоинства:
- Працює на 100%
- Дарина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користувалась бальзамом цього бренду і вирішила замовити маску. Маска має ніби вершкову текстуру, приємний аромат, волосся після використання дуже м"яке та блискуче. Хочу спробувати і інші їхні засоби.
- Достоинства:
- чудова та дієва маска
- Недостатки:
- не знайшла
- ЯнаПродавец: Rozetka
Маска фирмы Joko Blend понравилась. Из-за постоянного использования фена и утюжка мои волосы очень сухие, особенно кончики. После нескольких применений этой маски волосы стали более живые.
- Анастасия И***Продавец: Rozetka
Suprime Moist від Joko Blend поки це мій фаворит, мої найкращі рекомендації, я купувала собі, але вирішила подарити мати, а собі замовила ще одну. Ми з нею володарі блонду і тому волосся самі розумієте в якому стані, виробник запевняє що маска з коллагеном, ну мабуть, еффект від неї просто ВАУ, я використовую одразу після миття голови шампунем Joko Blend, на декілька швилин, чудово відновлює!
- Лычко Т***Продавец: Rozetka
Действительно увлажняет, но важно выдерживать не более 10 минут, потому что волосы моментально впитывают лишнее и потом быстрее пачкаются. В остальном - замечательный продукт с кучей натуральных масел в составе.
- Достоинства:
- Хороший состав, эффект питания выражен
- Недостатки:
- Если не перебарщивать, то их не будет
- Владимир Д***Продавец: Rozetka
Для відновлення вона не підійде, а що до повсякденного нанесення саме те)) Зволожує, але не відновлює)