Отзывы покупателей о Кокосовый скраб для тела Joko Blend Spring Love 200 г (4823109404274)
- Виктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моя дружина не може жити без цих скрабів, мабуть вже всі перепробувала. А хто я такий щоб не виконувати забаганок. Щаслива вона - щасливий я!)
- Достоинства:
- Запах, ніжна шкіра після
- Недостатки:
- Малий об'єм
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Люблю скраби від цього бренду, раніше брала кавові. Але цей теж дуже сподобався. Скрабує добре, пахне смачно. Шкіра після використання ніжна і гладенька
- Валерія П***Продавец: Rozetka
Цей скраб як баунті. Натуральна кокосова стружка, пахне кокосом, дуже м'яко скрабує, шкіра залишається гладенькою та приємною на дотик, наче напитана оліями
- Достоинства:
- Ніжний, м'яке скрабування
- Анна В***Продавец: Rozetka
Приятно пахнет кокосом. Очень нежное скрабирование, но чистит и увлажняет хорошо.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для мене кокосові скраби це просто знахідка. Подруга порадувала спробувати саме ці скраби марки Joko Blend і я в них закохалась. Для моєї чутливої шкіри це найніжніше скрабування. Купила одразу два.
- Достоинства:
- Аромат та ефект ніжного скрабування
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру вже не перший раз, дуже подобається аромат та результат. Шкира післ використання очищенна, мяка та зволожена
- Ищенко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався
Гарно пахне, абразивні часточки не пошкоджують шкіру, добре зволожує- Недостатки:
- Валерія П***Продавец: Rozetka
Найніжніший скраб в моєму житті) І він як справжнє баунті! Дуже ніжно очищає шкіру, але при цьому не сухий, має олії у складі, шкіра теж стає гладенькою. У мене буває алергія на хімічні складі, але тут нічого такого не було, склад повністю натуральний
- Достоинства:
- Аромат, ніжне скрабування
- Лилия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шкіра після нього зволожена, відчувається що насичений олією. Але мені скраб не зручний у використанні, як на мене дуже великі частинки, розмір як у звичайної кокосової стружки, більше розсипається ніж потрапляє на шкіру.
- Достоинства:
- Насичений маслами
- Недостатки:
- Розмір скрабуючих частинок
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не дуже зрозуміла, на вигляд просто подріблені рештки, дії ніякої
Бренд Joko BlendАліна, доброго дня!
Даний скраб призначений для чутливої шкіри. Він ніжно скрабує. Якщо ви хочете більш скрабуючий ефект - спробуйте кавовий скраб.