Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Кокосовый скраб для тела Joko Blend Spring Love 200 г (4823109404274)

Оценка пользователей 4.29/5
  • Виктор Г***

Моя дружина не може жити без цих скрабів, мабуть вже всі перепробувала. А хто я такий щоб не виконувати забаганок. Щаслива вона - щасливий я!)

Достоинства:
    Запах, ніжна шкіра після
    Недостатки:
    Малий об'єм
  • Вікторія Б***

Люблю скраби від цього бренду, раніше брала кавові. Але цей теж дуже сподобався. Скрабує добре, пахне смачно. Шкіра після використання ніжна і гладенька

• Валерія П***
    Продавец: Rozetka

Цей скраб як баунті. Натуральна кокосова стружка, пахне кокосом, дуже м'яко скрабує, шкіра залишається гладенькою та приємною на дотик, наче напитана оліями

Достоинства:
    Ніжний, м'яке скрабування
  • Анна В***
    Продавец: Rozetka

Приятно пахнет кокосом. Очень нежное скрабирование, но чистит и увлажняет хорошо.

• Марина

Для мене кокосові скраби це просто знахідка. Подруга порадувала спробувати саме ці скраби марки Joko Blend і я в них закохалась. Для моєї чутливої шкіри це найніжніше скрабування. Купила одразу два.

Достоинства:
    Аромат та ефект ніжного скрабування
  • Ольга

Беру вже не перший раз, дуже подобається аромат та результат. Шкира післ використання очищенна, мяка та зволожена

• Ищенко Е***

Дуже сподобався
    Гарно пахне, абразивні часточки не пошкоджують шкіру, добре зволожує

• Валерія П***
    Продавец: Rozetka

Найніжніший скраб в моєму житті) І він як справжнє баунті! Дуже ніжно очищає шкіру, але при цьому не сухий, має олії у складі, шкіра теж стає гладенькою. У мене буває алергія на хімічні складі, але тут нічого такого не було, склад повністю натуральний

Достоинства:
    Аромат, ніжне скрабування
  • Лилия П***

Шкіра після нього зволожена, відчувається що насичений олією. Але мені скраб не зручний у використанні, як на мене дуже великі частинки, розмір як у звичайної кокосової стружки, більше розсипається ніж потрапляє на шкіру.

Достоинства:
    Насичений маслами
    Недостатки:
    Розмір скрабуючих частинок
  • Алина

Не дуже зрозуміла, на вигляд просто подріблені рештки, дії ніякої

Бренд Joko Blend

Аліна, доброго дня!
      Даний скраб призначений для чутливої шкіри. Він ніжно скрабує. Якщо ви хочете більш скрабуючий ефект - спробуйте кавовий скраб.