Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Бальзам Joko Blend Deep Care 250 мл (4823109403888)

Оценка пользователей 4.78/5
  • Віра Л***

Замовляла бальзам для донечки 11 років, дуже задоволені, волосся ніжне, гладеньке, блискуче, легко розчісується, не плутається.

• Дарина

Чудово зволожує, робить волосся м'яким і шовковистим, без обтяження. Приємний аромат і легка текстура — ідеальний вибір для щоденного догляду!

• Юля Ш***

Беру цей бальзам не вперше, мабуть
    це вже третя бутилочка, і шампунь беру цієї лінійки, безсульфатний. Я дуже задоволена станом мого волосся воно стало шовковистим та блискучим.

• Марина

Легко наноситься, не обтяжує волосся і робить його м’яким та гладеньким. Після використання волосся легко розчісується!

• Альбина

Мій улюблений бальзам для волосся. Нормалізує роботу сальних залоз, волосся мʼяке, блискуче, має здоровий вигляд. Однозначно рекомендую до використання

Недостатки:
    Не помітила
  • Оксана С***

круто зволожує волосся, воно стало менш ломким, перестало плутатись, перші два дні прям супер гладеньке
    використовую разом з шампунем

Достоинства:
    круто зволожує, волосся стає більш слухняним
  • Александра Б***

Бальзам робить волосся гладеньким та м'ягким. Легко розчісувати. Рекомендую.

Достоинства:
    Приємна ціна/якість
  • Юля Ш***

Купувала шампунь та бальзам цієї серії ,залишилась приємно вражена, волосся живе та блискуче, після бальзаму гарно розчісується.

• Натуркач О***

Ok

• Катя П***

что ок? Чего тройка?

• Виктор Б***
    Продавец: Rozetka

Часто покупаю жене различные подарки в этом магазине. В этот раз выбрал данный бальзам для покупки. Жене понравилось качество, сказала, что будет покупать регулярно. Думаю такой вариант действительно заслуживает внимания. Тут и цена доступная, и качество на самом высоком уровне. В общем взять на заметку будет полезно всем девушкам и их мужьям. Буду сделать за обновлениями товаров.

• Алина Н***
    Продавец: Rozetka

Мне бальзам подошёл , у меня нормальные волосы , но постоянно ровняю утюжком , поэтому использую бальзамы и маски. Этот хороший по составу и волосы после него приятные, удобный флакон!

Достоинства:
    Хороший состав, гладкие волосы