Отзывы покупателей о Маска гидрогелевая Joko Blend Cornflower Glow 200 г (4823109401242)
- Дарина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 200 г
Взяла мамі на подарунок і не прогадала. Одразу все зробили по інструкції, вийшло замішати з першого разу. Шкіра після неї дуже мʼяка та зволожена. А головне, що мамина чутлива шкіра чудово відреагувала на маску. Хочу спробувати ще інші цього ж бренду.
- Достоинства:
- Приємний аромат, підійшов для чутливої шкіри
- Недостатки:
- Не знайшла
- Гук М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 200 г
Чудова маска!
Круто працює на зволоження, на лиці відчуття свіжості і чистоти, загалом класна рутина - Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 200 г
Раніше пробувала альгінатні маски цього бренду, залишилась задоволена. Вирішила ще спробувати гідрогелеву. По-перше, аромат неймовірний) По-друге, в масці справжні пелюстки волошки, виглядає маска дуже інстаграмно на обличчі. Ну і по-третє, і це найголовніше, шкіра після маски така м'якенька та ніжна, я б навіть сказала омолоджена. Зволожує маска помітно та робить шкіру рівного тону. Рекомендую!
- Достоинства:
- приємно користуватись, видимий результат
- Виктория Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 200 г
дуже красива маска. я нанесла її на обличчя, а вона така приємна. і ці справжні пелюстки волошки)) ніде такого не бачила і це правда дуже круто
- Ангелина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 20 г
Масочка мені зашла, після неї обличчя гладеньке і свіже. Після її нанесення прикольний вигляд - висилькові пелюсточки ціленькі в желе. Рекомндую хоча б спробувати. Упаковочки (20 г.) вистачає на два рази.
- СофьяПродавец: Rozetka. Вес: 200 г
Отличная увлажняющая маска, после нее лицо мягкое, имеет накопительный эффект. Легко снимается, не оставляет липкости.
- Достоинства:
- Все
- ОляПродавец: Rozetka. Вес: 20 г
маска шикарная, способствует интенсивному и бережному очищению кожи, лицо гладенькое после использования. хватает на несколько раз.
- Достоинства:
- качество, цена
- Недостатки:
- нету