Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Отзывы покупателей о Антицеллюлитный крем Joko Blend Интенсивный с охлаждающим эффектом 200 мл (4823109407282)

• Татьяна С***

Дуже класний крем! Ефект на шкірі помітно вже після першого використання, шкіра після нього класна Також, ще кращій ефект при використанні цього крему при антицелюлітному масажі!

• Валентина Т***

Хороший товар, буду замовляти ще.

Достоинства:
    Освіжаючий, дієвий
  • Марія Н***

Крем взагалі топчик, кожен день мажусь, а ще використовую бинти і скраб, результат після вже декількох використань помітний

• Олена

Дійсно дієвий засіб. Використовувала весь комплекс (скраб обгортання крем). Зменшилися об'єми та видимі ознаки целюліту, а шкіра набула гладенького і сяючого вигляду.

Достоинства:
    Дієвий крем
  • Марія Н***

Крем має легку текстуру, швидко вбирається і не залишає липкості. Охолоджуючий ефект відчувається відразу, він освіжає і тонізує шкіру. При регулярному використанні шкіра стає більш пружною, зменшуються ознаки целюліту. Крем також добре зволожує, роблячи шкіру м’якою та гладенькою.

• Вікторія П***

Приємний аромат. Подобається холодок на шкірі під час використання - літом саме то! Користуюсь вже 3 раз, дуже добре працює з набряками.

• юлия С***

Дуже легка текстура крема , швидко поглинається і не лишає липкого ефекту, лише прохолода . Ніжки виглядають як після салонного догляду, більш підтягнутими , значно зменшує целюліт. Однозначно рекомендую спробувати.

Достоинства:
    Легкий, швидко зволожує, не липкий!
  • Михалевич О***

Я вже довгий час шукала ефективний засіб для боротьби з целюлітом, і нарешті знайшла його - антицелюлітний крем від Joko Blend! Він чудово зволожує шкіру, має приємний аромат і, головне, дійсно допомагає зменшити видимість целюліту. Після використання крему, моя шкіра стала більш гладкою і еластичною. Я в захваті від результату і рекомендую всім, хто бореться з целюлітом, спробувати цей чудовий засіб!

• Єлизавета Д***

Використовую разом зі скрабом цієї ж лінійки і вже бачу результат. Целюліт в районі стегон став менш виражений, а шкіра на животі набуває підтягнутого та гладенького вигляду. Крем легко розподіляється по шкірі та не залишає жирності.

Достоинства:
    Дієвий проти в'ялої шкіри та целюліту.
    Недостатки:
    Потрібно обережно наносити, щоб крем не потрапляв на слизові оболонки, бо в складі є ментол.
  • Ищенко Е***

Купила всю лінійку цього засобу, і зовсім не шкодую. Помітний результат за короткий термін!

• Анастасія Н***

Чудово виконує свою функцію. Після двох тижнів використання помітний ефект-шкіра стає підтягнутою, подобається охолоджуючий ефект. Крем економічний у використанні та чудово поглинається. Цінова політика хороша для такого продукту. Рекомендую