Отзывы покупателей о Сыворотка от акне Jole Anti Acne Azelaic acid Serum с азелаиновой кислотой 10% 30 мл (4820243881206)
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий засіб! Азелаїнова кислота знімає запалення, висипів стало врази менше. Якість
- Достоинства:
- Допомагає при акне
- Михайло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доволі гарна речовина, не сушить, запалення прибирає, зменшує кількість висипання, тому загалом можу рекомендувати.
- Достоинства:
- Не сушить, прибирає висипання з часом
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійшла для чутливої шкіри, не щипає, не роздратовує. Побачила результати десь через -20 днів, добре прискорює життя запалення і гарно(але не різко) прибирає пігментацію, дуже задоволена
- Достоинства:
- Підходить для чутливої шкіри
- Недостатки:
- Не помітила
- Викторія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала сину 16 років. За 2 місяці користування зменшилась кількість висипів втроє. При чому що ми два роки не могли ради дати. Дерматолог призначала лікування(середня ступінь акне), але не допомагало.
Випадково побачила цей засіб.
Тепер придбаємо ще з цієї серії "пост акне" сподіваюсь на результат.- Достоинства:
- Дійсно дієвий
- Недостатки:
- Дозатор неякісний
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не відповідає фото, пластикова біла помпа. Товар виглядає на 2-ку.
- Достоинства:
- Не виявила
- Недостатки:
- Упаковка
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені не зайшла ця сироватка. От вона мені ніяка, ні краще, ні гірше
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає результату
- Мария Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сыворотка мне понравилась ,покупаю 2 раз .
Но….пришла поврежденная упаковка .обидно …- Достоинства:
- Сам продукт .
- Недостатки:
- Упаковка
- Діана Л***
Я б оформила акт, що пошкоджене, при отриманні і не забирала. Це ж доставка, можуть і побити. Буває.
Вітаємо, Марія.
Нам шкода, що так сталося.
Влітку через спеку сироватка може підтікати . Тобто упаковка не пошкоджена.
Сироваткою можна користуватись.
- Мария Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне понравилось,цена хорошая )
- Александра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сыворотка отличная, убирает следы посиакне и подсушивает прыщики
- ЮляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже люблю. Повністю акне звичайно не прибрала, але гарно знімає запалення та пришвидшує загоєння прищів. Раджу спробувати
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нічого не змінилося, от зовсім нічого не зробив, тільки може підсушити, не більше. Використала весь і справді нічого, скоріш за все мої шкірі він зовсім не підходить
- Достоинства:
- Не стало гірше ніж було
- Недостатки:
- Нічого не робить
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я конечно люблю эту фирму, но теперь не так как раньше. Обычно беру тоники и сыворотки, поддерживаю украинского производителя. Нравится тонер с салициловой кислотой, сыворотки с активами от акне и пост акне, неплохие крема у брэнда. Всегда были какие-то нюансы в использовании, пипетка не набирала средство, легко и быстро ломалась крышка тюбика, но этот раз превзошел мои ожидания. Сама сыворотка прекрасная для моей чувствительной комбинированной кожи, беру уже второй раз. Проблема следующая. При первых разах использования не придала значению, чувствовались мелкие кусочки в самом средстве, решила, что возможно что-то не до конца растворилось или перемешалось в ингредиентах. Но на 4 раз наконец-то дошло, что что-то не так, особенно когда попался очень большой кусок чего-то. При смывании средства оказалось, что это пластик. Возможно ошибка на производстве, но это очень огорчило. Пришлось выкинуть почти полную баночку. Надеюсь, другим ценителям повезет больше. Впредь буду очень хорошо задумываться перед покупкой чего-либо от брэнда Jole.
А вообще сыворотка помогает постепенно убирать постакне и хорошо снимает мне воспаления за ночь.- Достоинства:
- Цена и качество
- Недостатки:
- Скорее всего ошибка на производстве
- Аліна
Мені також траплялись незрозумілі маленькі білі частинки..
- Ксенія К***
Теж така ситуація, але з 15%, можливо через мороз що був тоді щось розділилося у суміші.
- вербова с***
Білі крупинки то є азелаїнова кислота
- ІлонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені допомагає прибирати почервоніння. Користуюсь на ніч, тому що липка. Нічим зверху не закриваю.
- Александра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хороший бренд, помогает бороться с дефектами кожи
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після місяця використання цієї сироватки лишаю відгук. Дуже сподобалась, вона звичайно не позбавляється повністю всіх висипань на шкірі, але добре працює з запаленнями, загоює та заспокоює шкіру. В мене дуже чутлива шкіра, але ця сироватка сприймається дуже добре та ніжно.
- Достоинства:
- Відчутний результат з першого використання
- Недостатки:
- Швидко закінчується
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова сироватка! У мене супер жирна шкіра часті запалення, буває висип. Сироватка допомагає полегшити цей стан. Звісно тут потрібен комплексний підхід з коррекцією харчування, але свою роботу сироватка виконує, моя шкіра почувається значно краще. Взагалі я задоволена всією продукцією Jole яку брала.
- Достоинства:
- Працює!
- Дар'я Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сиворотка - неймовірна!!! Мені підійшло( постакне) . Рекомендую використовувати її з тонером від цієї фірми ( тонер теж проти постакне ( біла упвковка)).
- Достоинства:
- Зменшує недоліки ( чорні цятки, прищі)
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
отличная
- Достоинства:
- Снимает воспаления быстро, приятная в нанесении, не липка
- ЖаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко зніпає запалення, маю проблему з підшкірними болючими прищами, наношу азелаїнку і через пару днів майже від них нічого не лишається
Дуже крута штука ! - ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сироватка круто знімає запалення на обличчі
Наношу на все обличчя і нічим її не закриваю
За пару днів від прищів нічого не лишається
Раджу спробувати - Дарья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично снимает воспаления. Наношу точечно, мне так помогает
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно знімає запалення. 2-3 дні і від прища немає нічого, використовую локально
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кожа смешанная, часто высыпает, поры расширены, по этому многое перепробовала. Взяла ее в доролнение к рекомендации дерматолога. Сыворотка приятно отличается от аптечных средств с азелаинкой, не хочется ее сразу смыть)
- ЛилияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Советую
- Достоинства:
- Быстро Преображает кожу после пост -акне
- ВикаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная сыворотка для снятия воспалений
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Как стала пользоваться, стало меньше покраснений, когда вижу что скоро появится прыщик, мажу это место и он не вылазит. Если на все лицо наношу то чуть липкость и минут через 10 проходит.
- Евгения У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Особого эффекта не увидела. Немного подсушила воспаления
- Достоинства:
- Немного подсушила воспаления
- Недостатки:
- Эффект очень слабый
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сыворотка кремовая, без запаха, для жирной кожи можно без крема. У меня чувствительная кожа, но на сыворотку реакции не было. Иногда щиплет под глазами.