Отзывы покупателей о Зубная щетка Jordan Total Clean Medium 4 шт (7038516140418)
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
нормальные щетки. соответствуют средней жесткости.
- Достоинства:
- цена
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чесно кажучи,попередня покупка таких же щіток мені сподобалась,а ці трішки жорсткі,хоча на пакуванні вказано середня,але вона далеко не така,а скоріше жорстка .
- Достоинства:
- ......
- Недостатки:
- Жорстка
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Можливо зміна у відчуттях щодо жорсткості щетинок у зубної щітки пов'язана з індивідуальною чутливістю, та нам прикро, що цей досвід користування не є для вас таким же приємним як попередній. Ми візьмемо ваш коментар до уваги.
- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальные щетки
- Достоинства:
- Соотношение цена/качество
- Недостатки:
- Чистящую часть хотелось бы немного шире
- Марквашев С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для мене жорсткості,але не погані.
- Достоинства:
- Гарні
- Недостатки:
- Жортковаті
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний сімейний комплект, зручно тримати в руці, три місяці відпрацьовує без проблем.
- Достоинства:
- Співвідношення якість - ціна на користь якості.
- Недостатки:
- Не виявив.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні мануальні щітки, стосовно жорсткості - кожен має право зробити свій висновок, базований на власних враженнях.
- Достоинства:
- Невелика ціна за гарну якість.
- Недостатки:
- Не виявив.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Традиційна зубна щітка без претензій на оригінальність, але у цьому ціновому діапазоні - найкраща.
- Достоинства:
- Співвідношення якість / ціна на користь якості.
- Недостатки:
- Не виявив
- Владимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щетина плотная и жестковатая. Средство для очищения языка слабое. Плохо очищает язык.
- Недостатки:
- Жёсткая, плохо чистит язык
- ЭльнурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошие щетки, очень понравились. Чищу ими брекеты.
- Достоинства:
- Цена, колличество в упаковке, качество
- Недостатки:
- Не нашел
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалось! Рекомендуємо також спробувати лінійку зубних паст ТМ Jordan!