Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Зубная нить-флосс Jordan Everyday с фтором и мятой 50 м (7046110052686)

Оценка пользователей 2.67/5
  • Максим Р***

Ця нитка підійшла б якби чистив не намотавши на пальці а вставивши в якийсь тримач.
    На фото я для порівняння показую зубну нитку якою я користувався до Джордан, і вона мене влаштовує хоч і інколи рветься через малі проміжки між зубами.
    В мене були різні зубні нитки я зараз користуюсь декількома включаючи ті що для брекетів.
    Jordan - це найгірше що я купував.

Достоинства:
    Міцна
    Недостатки:
    Тонка, висковзує з пальців, ніби пластмасом зуби чистиш.
  • Богдана З***

Пишут, что толстая, но я ее как раз беру потому что она тонкая. Не травмирует десна и легко между зубами проходит. Нравится, что пропитана чем-то мятным.

• Марк З***

Дуже сподобалась нитка. Товстіша за інші - так, але це не є недоліком. Приємна на дотик.

Достоинства:
    Приємний запах; ціна
    Недостатки:
    не виявлено
  • Андрей Д***

Oral-b кращий флос. Цей так собі.

Недостатки:
    не зовсім те що я очікував
    • Марк З***

А на що Ви очікували?..

• Олег

Jordan, без обид, но нить так себе. Конечно лучше чем нитка для шитья)), пользоваться можно, но не премиум. За эти деньги (по акции) можно брать

Що конкретно "таксєбє"?

• Александр М***

Нить хоть и дешевле конкурентов, если по акции покупать, но лучше доплатить и купить что-то лучше. Сложновато проходит между зубами и неприятно скрипит.

Достоинства:
    цена
    Недостатки:
    толстоватая, неприятное ощущение и скрип при чистке
    • Марк З***

Те, що товста - недолік в описі товару. Товста - це не є недоліком товару.