- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Black
Вибір пав на цю модель із-за швидкої зарядки, але її не виявилося. Перевіряли на декількох пристроях. Не рекомендую!!!
- Достоинства:
- Їх немає
- Недостатки:
- Заявленої швидкої зарядки не виявилося
Доброго дня!
Зарядка повинна видавати 20вт, якщо прилад видає менше, то зверніться будь ласка до сервісного центру для вирішення питання
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Black
Заявлені 20W видає.
Тієї руки в комплекті я не бачив, то для мене було несподівано)
Матеріал приємний на дотик.- Достоинства:
- Матеріал, опис, кріплення у вигляді руки
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Black
Дуже швидко все заряджає, якісний кабель
- Достоинства:
- Швидкість зарядки, відповідає вимогам
- Недостатки:
- Валентина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Blue
Комплект - супер. Заряджає моментально, що дуже важливо при мало тривалому світлі.
Рекомендую!- Достоинства:
- Швидкість
- Недостатки:
- Дмитро Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
В загальному нормальна якість, заряджає реально швидко, але блок добряче нагрівається при цьому, хоча всі пишуть що в них блок не гріється ... Можливо попався брак
- Достоинства:
- Підтримує швидку зарядку.
- Недостатки:
- Блок гріється
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Black
Зауважень немає. Все добре.
- Достоинства:
- Працює добре
- Недостатки:
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Blue
Зарядка тріщить і пищить. Заряджає наче швидко, але ці звуки дуже моторошні, не хочеться користуватися нею за цього
- Достоинства:
- Заряджає швидко
- Недостатки:
- Звук
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Blue
Якісна швидка зарядка, чудово працює!!!
Рекомендую!!!
В захваті від кольору)))- Достоинства:
- Працює без перегріву.
- Недостатки:
- Марина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Black
швидко відправили, товар якісний
- Михаил Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Blue
Швидка зарядка працює.
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Зарядка підійшла, поміилку не видає!
- Достоинства:
- Швидка зарядка, плетений кабель, дизайн
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Black
Блок не гріється, швидка зарядка працює. Величезний плюс, що є чорний колір і кабель плетений!
- Достоинства:
- Чорний колір
- Недостатки:
- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Pink
Зарядка причудова, все працює
рекомендую- Достоинства:
- Тільки плюси
- Недостатки:
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Blue
Вітаю!
Комплект відмінний. Порадувала якість і кольор виробу. Швидка зарядка працює, виглядає стильно
Дякую!- Достоинства:
- Колір, наявність товару, ціна
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Pink
Чудова зарядка
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Black
Супер. Швидка зарядка працює. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Не дуже
- Достоинства:
- Так собі
- Недостатки:
- Немає бистрой зарядки
Доброго дня!
Що саме не підійшло в товарі?
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Blue
Супер,заряджає доволі швидко навіть не очікувала
У комплекті є міні-тримач :)
Сам шнур плетений без дефектів, принт на роз'ємі чіткий, блочок не гріється
Рекомендую- Достоинства:
- Приємний дизайн, якісний шнур
- Недостатки:
- Родіон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Якість сподобалась, пластик красиво виглядає, кабель міцний, зарядка працює
Рекомендую- Достоинства:
- Безкоштовна доставка, плетений кабель, тримач