Отзывы покупателей о Календарь настенный А2 BuroMax Flowers and birds "Квіти і пташки" 2026 200 г/м2 13 листов на пружине (BM.210650)
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидке опрацювання замовлення і естетичний календар
Вітаємо, дуже вдячні за відгук. Приємного користування
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже-дуже подобається цей календар. Я вже писала відгук. Хочу висловити побажання щодо випуску подібного календаря на наступний рік. Обов'язково надрукуйте! Милуюся цими ілюстраціями кожного дня!
- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
Вітаємо, дякуюємо за такий позитивний відгук. Обовязково випустимо на наступний рік
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Календар гарний, але відсутня сторінка одного місяця «Травень» відсутній (
Вітаємо
Нам шкода що так сталось. Будь ласка - зверніться до чат-боту Розетки для оформлення повернення/заміни. Або надайте контактну інформацію - відправимо Вам інший
- НінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний календар, ілюстрації високої якості, рекомендую навіть на подарунок подругами чи мамі/ бабусі...
- Достоинства:
- Надзвичайно гарна річ
- Недостатки:
Ніно, добрий день. Нам дуже приємно отримувати такі відгуки! Дякуємо замовлення та за високу оцінку.
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Календарь необыкновенно красивый,сочные краски,большой,функциональный
- Достоинства:
- Постоянно хочется его пролистывать
- Недостатки:
Ірино, добрий день. Нам дуже приємно отримувати такі відгуки! Дякуємо замовлення та за високу оцінку.
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний календар, цікаві, яскраві, незвичайні ілюстрації
- Достоинства:
- Гарний, зручний
- Недостатки:
Марино, добрий день. Нам дуже приємно отримувати такі відгуки! Дякуємо замовлення та за високу оцінку.
- Інга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень красивый календарь
Інго, добрий день. Нам дуже приємно отримувати такі відгуки! Дякуємо замовлення та за високу оцінку.
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
шикарний календар, добре видно цифри
Юліє, добрий день. Щиро дякуємо за вибір та високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
календар дуже гарний
- Достоинства:
- календар дуже гарний
- Недостатки:
Ірино, добрий день. Дякуємо за зворотний зв’язок та високу оцінку.
- Юлія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Календар просто супер!Брала в подарунок мамі, вона в захваті!
- Достоинства:
- - якісний друк;
- цікаві "багаті" натюрморти;
- приємні кольори;
- матовий папір; - Недостатки:
Юліє, вітаємо. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Для нас це дуже важливо. Користуйтеся із задоволенням!
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала на подарунок. Отримувачка у захваті від оформлення календаря.
Дякую команді Розетки за вчасне і якісне обслуговування.- Достоинства:
- Гарний товар, що запропонований до новорічних свят.
- Недостатки:
Олено, добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бімба
- Достоинства:
- Великий
- Недостатки:
Андрію, добрий день! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я замовила цей календар для своєї 87-річноі матусі, а мені прислали зовсім інший!! Чорно-білий, трохи еротичний, з красивими дівчатами!!)))) Це мені зовсім не підходить! Я ретельно вибирала, хотіла догодити дуже старенькій мамі яскравими і красивими натюрмортами, але не склалося…
- Достоинства:
- Гарна якість, стильний
- Недостатки:
- Не те, що замовляла
- Андрій Т***
Давайте мінятись, а то мені прийшло те, що замовляв.
Олено, добрий день. Перепрошуємо за цю прикру помилку та завдані незручності. Для швидкого розв'язання питання щодо обміну товару або повернення коштів, будь ласка, зверніться до чат-бота Rozetka. Він допоможе оформити заявку в найкоротші терміни.
- Ольга І***Продавец: Rozetka
Класний календар. Великий, гарний та яскравими.
Ольго, добрий день. Дякуємо за ваш вибір та високу оцінку!
- Володимир П***Продавец: Rozetka
два рази замовля матері календар з квітами а 2 рази прислали оголених дівчат! незрозуміло як працює ваш сервіс
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- прислали не тей
Володимире,добрий день. Перепрошуємо за цю прикру помилку та завдані незручності. Для швидкого розв'язання питання щодо обміну товару або повернення коштів, будь ласка, зверніться до чат-бота Rozetka. Він допоможе оформити заявку в найкоротші терміни