Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Календар 2026. Ексклюзив. Чарівна Україна

• Віталій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Календарчик

Найкращий календар. Кожного року купую. Україна чудова.

Достоинства:
    Вся краса України.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Календарчик

Добрий день! Дякуємо за довіру. Раді, що наш календар щороку поруч із Вами. Україна — неймовірна!

• Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Календарчик

Красивий , якісний календар. Так обережно його запакували, нічого не примялось. Дякую.

• Продавец  Календарчик

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок. Радіємо, що Ви задоволені, бажаємо Вам приємного користування.

• Мартинова Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Календарчик

Чудовий суперзрусний календар - гарний папір, красиві фото плюс є попередній та наступний місяці на сторінці, користуюся лише такими вже пару років. Дякую!

Достоинства:
    Красивий, зручний, якісний друк
    • Продавец  Календарчик

Добрий день! Дякуємо за чудовий відгук. Радіємо, що Ви задоволені якістю нашої продукції. Приємного Вам користування і дякуємо за довіру.

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Календарчик

Красивий та якісний календар.

Достоинства:
    Гарний, Якісний.
    • Продавец  Календарчик

Добрий день! Дякуємо, за зворотний зв'язок. Ми щасливі, що Ви задоволені. Приємного Вам користування.

• Владимир Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Календарчик

Чудовий календар.Як раз такий як я купую щороку.Люблю великі перекидні календарі на тему нашої України.
    Дякую.

Достоинства:
    Великий
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Календарчик

Добрий день! Дякуємо за довіру і приємного Вам користування.

• Дмитро П***

Календар 2026. Ексклюзив. Чарівна Україна
    дуже сподобався

• Продавец  Календарчик

Добрий день! Дякуємо за відгук. Ми щасливі, що змогли зробити Ваш день приємнішим.

• Любава З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Календарчик

Маю друга в Японії, який дуже любить Україну. Ми завжди обмінюємося посилками з подарунками під Різдво, і якось я побачила цей календар на поштовому відділенні. Вирішила покласти в посилку в якості сувеніру. Йому настільки сподобалося, що він вже другий рік підряд просить прислати йому цей календар.
    Подобається, що на кожен рік різні фотографії, які не повторюються (купую цей календар втретє!). А ще є інформація англійською, тож це ідеальний варіант на сувенірний подарунок іноземним друзям.
    Дякую продавцю за швидку доставку, гарне паковання і невеличкий бонус у вигляді міні-календариків. Обовʼязково буду замлвляти ще!

Достоинства:
    Чудовий друк, якість паперу
    • Продавец  Календарчик

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і що знову обираєте наші календарі. Нам дуже приємно мати таких постійних покупців, як Ви і нехай всі Ваші наступні замовлення будуть такими ж приємними. Дякуємо за довіру.