- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: Универсальный
Мені не сподобались. Дуже важко засунути в чоботи, бо вони м'які і гнуться. Краще доплатити 10 грн., та купити якісніші.
- Достоинства:
- Теплі.
- Недостатки:
- Не тримають форму.
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: Универсальный
Смердять, запах схожий на рибу, але далеко не рибою одною смерділо. Відразу вирішив простірнути (а ось допоможе) Не допомогло, стало смердіти набагато більше, запах стояв на всю ванну кімнату, рукі смерділо так само. Вирішив провітрити устілки (довго вісіли на дворі, більше 20 днів).
Заніс, понюхав, запаху практично не було, ледь помітний, майже не відчувався, схожий на резину.
Вирішив спробувати промити в звичайній теплій воді з під крану і був в шоці, Запах риби повернувся, смерділо майже як і відразу.
Я навіть боюсь уявити як будуть смердіти ноги після дня носіння.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- СМЕРДЯТЬ
- Иван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: Универсальный
Шерсть від силікону повідставала при першому дотику, навіть не ходив ніразу. Викинув.
- ЖаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: Универсальный
Устілки мають запах рибних консервів... Лежать на балконі вивітрюються
- Достоинства:
- Мають бути теплі, хутро густе, недорогі, можна обрізати по розміру. Не мають кантику, що натитає
- Недостатки:
- Воняють
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: Универсальный
Устілки, теплі та якісні
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: Универсальный
Устілки м'які, теплі.
- Достоинства:
- Універсальний розмір
- Недостатки:
- Мають незначний запах. Потребують провітрення
Так як устілки вироблені з натуральної вовни, мають її запах)
- Ирина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: Универсальный
Облізають і мають неприємний запах
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: Универсальный
Верх зроблений з вовни на тканинній основі, низ зі спіненого латексу. Латекс середньої м'якості, надає форми устілці і при цьому амортизує. Устілка гарно тримається на основі, не ковзає, наче трішки прилипає. Устілки теплі. Не знаю як з довговічністю буде, час покаже, але поки все подобається.
- Достоинства:
- теплі, м'які
Дякуємо велике)
- Сергій
Отже, про довговічність. На взутті, що використовувалось повсякденно день через день устілок вистачило на холодний сезон (осінь/зима/весна). Устілки теплі, приємно з ними ходити. За їх ціну оптимальне співвідношення ціна/якість.