Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Фильтр Katadyn Hiker Pro Filter Transparent (8019670)

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный

Цей фільтр найкращий з усіх, який я коли-небудь використовував для очищення води в природних умовах. Його легко переносити, фільтрує швидко, води вистачає для довгих походів

Достоинства:
    Чудовий фільтр
  • Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный

Вода після цього фільтру смачна, без якихось неприємних запахів. Фільтрація швидка, ресурс картриджа нормальний, воду заливати зручно. З пляшки може пити дві людини, бо є змінний перехідник. У також у комплекті є сумка, але мені вона не потрібна

Достоинства:
    Смачна та чиста вода, комплектація, зручність, насос
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Едуард К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный

Поки не користувався, але подібний фільтр маю вдома і він добре зарекомендував себе за багато років.

Достоинства:
    Швидка доставка. Добрі характеристики за демократичну для цієї фірми ціну. Легкий і компактний.
    Недостатки:
    не помітив
  • Катерина Я***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный

Якщо вам потрібен ідеальний подарунок людині, яка часто ходить в походи, або в якої немає під рукою нормальної води - то це саме він!
    Велика ємність у наповненому вигляді, і компактна у порожньому. У комплекті набір перехідників для пляшок та сумка. Фільтр з насосом! Здається в такій ціновій категорії це рідкість. Вода швидко очищається та смачна. Просто ідеальна річ. Раджу всім!

Достоинства:
    Фільтр з насосом, швидке очищення води, компактний розмір, ціна