- Валерія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Виглядає дуже класно, зроблена якісно. Можливість легко готувати різноманітні страви з мінімальним використанням масла. Дуже задоволена
- Достоинства:
- Дуже задоволена
- Представник бренду
Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що ви задоволені своїм придбанням.
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 32
Сковорода проста в очищенні, що робить процес кулінарії ще приємнішим. Обожнюю готувати на ній жарену картоплю зі скоринкою.
- Достоинства:
- Хороше покриття, зручна ручка, не важка
- Алексей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Месяц пользования, всем довольны. Большая и удобная. Жаль не идет крышка в комплекте.
- Достоинства:
- Покрытие
- Аліса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 32
Ціна відповідає якості. Готувати одне задоволення. Чудова сковорідка, з хорошим покриттям.
- Достоинства:
- Відмінне покриття. Після 2 місячного використання не подряпалось
- Діана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 32
Подарили эту сковородку. Пользуюсь сковородкой уже полгода, покрытие как новое, царапин нету. Стала самой любимой.
- Достоинства:
- Большая, удобная,прекрасное антипригарное покрытие
- Недостатки:
- Жаль нет крышки
- Представник бренду
- Станислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 32
В общем пока очень радует сковорода, по прошествии времени будет видно. Достаточно тяжёлая, готовить одно удовольствие.
- Достоинства:
- Отличная сковородка с толстым дном.
- Недостатки:
- Пока недостатков не выявлено
- Представник бренду
- Руслан И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 32
Месяц пользования, всё очень нравится. Качественное антипригарное покрытие, еда не пригорает, легка в обслуживании – хорошо моется.
- Достоинства:
- Покрытие. Легко моется
- Представник бренду
Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку. Щиро вдячні за те, що поділилися своїми враженнями.
- Валерій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 32
Сковорода супер. Користуюсь нею кожен день. Нарікань нема. Нічого не пристає і гарно просмажує мої страви.
- Достоинства:
- Зручна і вмістка
- Недостатки:
- Немає кришки в комплекті
- Представник бренду
Ми безмежно вдячні за вашу покупку та високу оцінку!
- Светлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
в пользовании 2 недели, очень довольны. Ничего не пригорает, легко моется. Рекомендуем!
- Достоинства:
- отличное покрытие, увесистая
- Недостатки:
- не обнаружила
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Отличная сковорода! Хорошее покрытие, моется очень легко. При жарке не пригорает, главное - не перегреть, но это касается всех сковородок. Очень рекомендую!
- Достоинства:
- В меру тяжелая, отлично справляется со своими задачами
- Світлана П***Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Розмір ідеально підходить для приготування страв для невеликої сім'ї. З мінімальною кількістю олії страви не пригорають.
- Достоинства:
- Смажить добре
- Недостатки:
- Шкода кришка не йде в комплекті за таку вартість
- Представник бренду
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук і за те, що ви поділилися своїми враженнями!
- РусланПродавец: Rozetka. Диаметр: 24
І так, продовжу свій відгук. Сковорода куплена в січні 2019, пройшло майже півтора року. Не можу сказати, що багато готували, але покриття на дні сковороди стало злазити, доведеться викинути і шукати щось нове :(
- Достоинства:
- влаштовувала
- Ігор
Що обрали?
- Максим Я***Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Дуже якісна сковорідка. Легка а там матеріал дуже надійний. Німецька вони знають як треба робити. Дуже задоволена дружина. Всім раджу дуже якісна сковорідка
- Достоинства:
- Легка та якісна
- Недостатки:
- Не знайшов
- Мария С***Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Хороша якісна сковорідка. Німці вміють робити. Не величка, але мені така й треба була. Смажила поки лише яєшню, але все вийшло ідеально без додавання масла. Не важка, зручно тримати в руці.
- Достоинства:
- Розмір, не важка, не пригорає, німецька якість
- Марія Л***Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Чудова німецька сковородка, виготовлена з високоякісних матеріалів. Вона швидко нагрівається і добре тримає температурк. Поки що нічого не підгоріло на ній. Головне мити її, коли вже охолоне, бо так псується якість.
- Станислав Г***Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
всё как и заявлено производителем. Легко моется .еда не пригарает. давно пользуемся
- Достоинства:
- Цена.Качество.
- Недостатки:
- Не обнаружил