- Ксенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Каша смачна!
- Достоинства:
- Дитина задоволена
- Недостатки:
- Мало і дорого)
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Дуже приємно знати, що кашка сподобалась вашій дитині – це найкраща оцінка для нас!
Хочемо зазначити, що об’єм 150 г – це стандартна та оптимальна вага дитячої каші для малюків від 6 місяців. Зазвичай її вистачає на 7-10 порцій, залежно від апетиту дитини та способу приготування.
Такий об’єм зручний для першого прикорму: його легко використовувати, зберігати та поєднувати з іншими продуктами. А ще – менше шансів, що кашка набридне або втратить свіжість.
Окремо хочемо відзначити ідеальний склад каші: вона містить лише натуральні інгредієнти, без додавання пальмової олії, барвників чи консервантів – усе для безпечного і смачного початку знайомства з прикормом.
Щодо ціни – на жаль, ми не формуємо її самостійно. Вартість визначається виробником і залежить від курсу долара або євро, витрат на транспортування та інших факторів.
Завжди раді допомогти та відповісти на всі ваші запитання!
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Люкс
Представник постачальникаВітаємо, радіємо, коли ви задоволені!
- Дарья З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Приємна на смак.
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук!
- Ірина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Малюк їсть з задоволенням)
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук! Ростіть здоровими!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Хороша каша.
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені!
- АннаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Очень вкусная и полезная кашка. Готовится без комочков. Моя малышка от нее в восторге. Всем ее рекомендую!
- Достоинства:
- Полезная, вкусная.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук! Нам неймовірно приємно, що ви лишилися задоволені!
- Христина Т***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дуже задоволена якістю каші, хороший склад і смак. Дитина смакує з радістю)
- Достоинства:
- Смачна
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук! Ростіть здоровими!