Суміш одна з найкращих, не викликала жодних реакцій стул як на грудному. Нажаль зникла з продажу. Коли планується?
Вітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені!
Завжди піклуємося про ваших малят і пропонуємо тільки перевірене нами особисто!
У зв’язку зі збільшеним попитом на продукцію Kendamil виникли затримки у поставках.
Виробник прикладає максимальні зусилля, щоб вирішити це питання у найближчий час.
Завжди раді допомогти та дати відповідь.
Были на смеси кендамил классик, с неё перешли на кендамил на козьем. Начали самостоятельно какать, животик не вздувался, единственное был кал тёмно-зелёного цвета. Я смесью довольна, но не довольна ценой.
Вітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок! Радіємо, що ви задоволені!
Хотіли б зазначити, що на стул малюка можуть впливати безліч факторів:
1. бактерії у кишковій мікрофлорі;
2. алергічні реакції;
3. особливість роботи поки що незрілої травної системи;
4. різкий перехід на годування сумішшю;
5. швидка зміна суміші тощо.
На думку педіатрів, якщо дитину нічого не бентежить, вона активна та в настрої, колір стулу та кількість випорожнень можуть бути довільними.
У будь-якому випадку, радимо проконсультуватися з вашим педіатром.
З приводу ціни хочем зазначити, що при ввозі в Україну ми маємо сплатити податки (ПДВ), оплатити логістику тощо. Тому ми зі своєї сторони робимо усе, щоб ціни були максимально прийнятними для батьків.
Завжди з вами.
Мені подобається ця суміш , раніше годувала Кабрітой , то багато зригувала донька .. прям дуже.. від цієї суміші такого не має . Закрепів немає . Нам підходить
Вітаємо, дякуємо за ваш відгук! Ростіть здоровими!
Хорошая смесь …
С первых дней малыша , начали искать смесь которая будет ему подходить ….
NAN. ——- Нет !!!!! ( запоры , колики , рвота )
humana—— на ней посидел 2 недели ( и началось тоже самое что и с NAN )
Жена нашла эту смесь, ей понравилось что она на козлином молоке ….Вообщем , не запоров , не рвет … малыш сам с удовольствием тянется и просит еду .( по составу , цвету , запаху и так далее .. эта смесь дает мне уверенность на 99% что она лучше чем остальные бренды .
Конечно цена … ну тут ничего не поделаешь .. надо так надо
Вітаємо!
Завжди піклуємося про ваших малят і пропонуємо тільки перевірене нами особисто!
Харчування Kendamil, дійсно, має унікальний склад. Ростіть здоровими та щасливими!
Порівняно з органічною сумішшю ця краще. У дитини хоча б нема запору (як було при прийомі органічної суміші).
Вітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені!
Маємо безліч позитивних відгуків наших покупців про суміші Organic.
Хотіли б зазначити, що ці суміші різні. Щодо реакції організму дитинки – все дуже індивідуально.
Ми зі своєї сторони завжди піклуємося про батьків і дітей та пропонуємо те, що перевірено нами особисто!
Завжди раді дати відповідь.
Очень странное впечатление от смеси. Так хотела быть на ней, казалось, что производитель самый достойный из тех, что есть на рынке в свободном доступе. Но происходит что-то странное. Ребенок на ней какает раз в 2 дня еще и темно-темно-зелёным. Коликов при этом нет, но они моим детям вообще не присущи. Сравнивать особо не с чем, так как на ИВ ребенок впервые. Ребенок при этом ведет себя активно, как обычно. До этого, кстати, пробовали молочную смесь Kendamil organic и было тоже самое ️
Вітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок!
Перш за все, хочеться запитати вас як давно ви перейшли на штучне вигодовування?
Чи вживали до цього якісь інші суміші і як м’яко здійснився перехід на суміш?
Також хочеться звернути увагу, що на стул малюка можуть впливати безліч факторів:
бактерії у кишковій мікрофлорі;
алергічні реакції;
особливість роботи поки що незрілої травної системи;
різкий перехід на годування сумішшю;
швидка зміна суміші тощо.
У будь-якому випадку, радимо проконсультуватися з вашим педіатром.
Завжди з вами.
Доброго вечора, чи продовжуєте давати цю суміш , чи наладися туалет ?