Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Шампунь Kesh King Anti-Hairfall Shampoo 200 мл (8901248240277)

Оценка пользователей 4.35/5
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Доброго дня. Хочу залишити відгук про даний продукт, а взагалі про всю лінійку, з власного досвіду, брала комплексом і знаєте по закінченю скажу що ефект помітний, все таки аюрведичні засоби потребують часу для того щоб зрозуміти їх дію, дуже задоволена. Також потрібно робити невеликий перерив між користуванями або на постійній основі чередувати з шампунем який підходить вам. Рекомендую в комплексі приймати вітаміни, біотин , кальцій, магній, вітамін д, але краще звісно проконсультуватися зі своїм лікарем ао зати аналізи щоб розуміти які саме потрібні для вас вітаміни, щоб не було надлишку то тож не добре.
    Повторю покупку однозначно.

Достоинства:
    Дієвий!
    Недостатки:
    відсутні

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Для насдуже важлива думка наших клієнтів.

• Ната
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Чудовий продукт, ще раз впевнилася! Користуємося з чоловіком разом, підійшов обом. Дякую Розетка за швидку доставку.

Достоинства:
    Волосся виглядає здоровим і зміцненим!
    Недостатки:
    відсутні

Дякуємо за відгук, ваша думка для нас дуже важлива.

• Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Супер. Не сказати навіть, наскільки я рада, що відкрила для себе дану лінію засобів для відновлення мого тонкого, досить пошкодженого волосся. Багато трав у складі та приємність при використанні повертає впевненість, що не все вже втрачено - насправді.
    Розетці велике дякую за гарно організований сервіс та особливу повагу до покупця!

Достоинства:
    Якість. Натуральній склад. Висока дієвість засобу. Сервіс.
    Недостатки:
    Немає.

Дякуємо за увагу до нашої продукції! Мирного неба, бережіть себе!

• Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Шампунь шикарный. Сегодня первый раз попробовала и была удивлена эффектом. Мне впервые не пришлось использовать бальзам. Волосы мягкие и шелковистые. После целого дня пребывания на улице при очень ветреной погоде с распущенными волосами, они даже не спутались. Конечно все мы разные, возможно кому-то не подходит то, что подошло мне. Для меня это удивительная находка.

Дякуємо за увагу до нашої продукції. Дуже приємно читати такі відгуки, мирного неба.

• Сергій С***

Хороший шампунь, дякую!

• Марія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Дуже класний травянмй шампунь, холодить шкіпу голови і дуже ароматний. Волосся мяке та шовковисте.

Достоинства:
    Класно миє від дуже маленьклї кількості

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Шампунь неймовірний, моєму волоссю підійшов ідеално, більше року користуюсь , змінюючи періодично на цибулевий .

Достоинства:
    Чудовий засіб
    Недостатки:
    відсутні

• София В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

С приводу що не випадає волосся чи росте нове, поки що сказати нічого не можу, користуюсь лише місяць, а що шампунь продає об'єм і волосся починає жирніти через 3 дні , для мене це круто

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Я скептично ставлюся до індійської продукції, оскільки вже маю негативний досвід з її використання. До цього шампуню теж спершу поставилася доволі скептично: налякав колір, доволі нехарактерний та помірно рідкий. Однак згодом продукт повністю себе виправдав: волосся приємно пахне, шампунь добре піниться навіть при малій кількості, волосся менше стало випадати.
    Для досягнення такого ефекту потрібен час: не день,і не тиждень. Поступово волосся відновиться. А у комбінації з кондиціонером буде шовковим,як після салону.

Достоинства:
    Якісний продукт за приємну ціну
    Недостатки:
    Від великої кількості волосся масне,а шкіра трохи свербить

Доброго дня, шановний клієнт, Ваш відгук для нас дуже важливий, дякуємо що обираєте нашу продукцію. Порада, добре дуже вспінюйте і змивайте засіб. Можна це робити також за допомогою гребінця масажного для шкіри голови, це допоможе всьому шапуню добре попрацювати з вашим волосям і пінитися і відповідно не залишитися частина шапуню в рідкій формі, що може призводити до поганого вимивання а потім свербіжу, але знову ж таки все індивідуально.

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Про його властивості все вірно. Дякую!

• Надія Д***

Шампунь хороший. Мені підійшов

Достоинства:
    Якість, ціна, аромат рослинний
    Недостатки:
    Не було

• Лідія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Шампунь дуже хороший,має приємний запах,після миття не потрібно застосовувати бальзам,і волосся після нього шовковисте.Я приємно вражена.

Достоинства:
    Шампунь я використовую в комлексі з олійкою цієї ж марки,за декілька разів використання у мене припинилося випадіння волосся.
    Недостатки:

Дякуємо за увагу до нашої продукції. Спробуйте разом з олією від ТМ Kesh King . Мирного неба.

• света к***

Сподобався

Достоинства:
    Добре пінить, гарно вимиває, для мене пахне травами сильно але запах залишається приємний
    Недостатки:
    Не помітила

• Лихошва Т***

Вызвал перхоть
    Пахнет приятно , очищает хорошо

Достоинства:
    Аромат
    Недостатки:
    Перхоть
  • Светлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Не підійшов шампунь. Стало сильно випадати волосся і воно втратило блиск. Запах дуже насичений, хвойний, на любітєля. Волосся вимиває добре.

Достоинства:
    Вимиває волосся
    Недостатки:
    Не підійшов.

Доброго дня, мирного неба, приємно ,що ви приділили увагу до нашої продукції, засмучує те що вам не підійшов шампунь, але все звісно індивідуально, у ТМ Кеш Кінг є шампунь по відновленю, рекомендую скористатися і також кандиціонер з олією в комплексі, у всіх клієнтів гарні відгуки, дякую за увагу, гарного дня.

• Дмитрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

То что он зеленый какой-то как краска и блестки кие-то,похоже что растениями там только пахнет)Ну а так обычный шампунь.

Доброго дня, шановний клієнте, дуже прикро що вам не сподобався даний продукт, але все індивідуально, спробуйте інший варіант. Щодо складу, він вказаний на етикетці, можете проаналізувати, є чи ні там рослині компоненти, але дієвість шампуню перевіряється не одноразовим миттям голови, а хоча б пару тижнів покористуватися потрібно, в комплексі з правильним доглядом за волоссям та шкірою голови ( масаж, скрабування, очищення, кондіціонер, зволожуюча та живильна олія для шкіри голови, термозахист якщо сушите феном)

• Людмила
    Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Дуже схоже на суміш синтетичних і хімічних складових - колір ядовито-неприродньо-зелений; запах суцільної хімії, а не рослин; рідкий і сильно піниться від великого вмісту поверхнево активних речовин. Але це на розсуд кожному.
    Вразила доставка - абсолютно відкрита посудина ні як, ні в що не запакована. Хто що хоче, те й зможе робити по дорозі до покупця - відливати/доливати/перемішувати. ЖАХ.
    Повне відчуття фальсифікату, який розливають десь у сараї.

Достоинства:
    Недостатки:
    Фальсифікат.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

Доброго дня, шановний клієнт. Дякуємо вам за відгук і за те, що поділилися своїми враженнями.

Хочемо повідомити, що наразі виробником дійсно впроваджуються зміни щодо пакування продукції, зокрема пломбування кришки. Частина партій, у тому числі та, яку ви отримали, ще представлена в попередньому форматі без додаткового захисту.

Зі свого боку запевняємо, що ми є офіційним імпортером цієї продукції, і її оригінальність підтверджена. Всі товари постачаються безпосередньо від виробника та відповідають встановленим стандартам якості.

Щодо кольору, запаху та консистенції — ці характеристики обумовлені складом продукту та його формулою, розробленою виробником. Сприйняття цих властивостей може бути індивідуальним і залежить від особистих уподобань.

Дякуємо за ваше зауваження щодо пакування — ми обов’язково врахуємо його в подальшій роботі.

• Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Шампунь не підійшов. Волосся взагалі не промилося і зліпилося в окремі пасма, хоча піниться гарно. Пошук якісної продукції продовжується.

Достоинства:

Доброго дня, дуже шкода що вам не підійшло, пропонуємо спробувати шампунь для відновлення від ТМ Kesh King, так як шапмуні проти випадіння це все дуже індивідуально, та бажаємо знайти свій якісний шампунь. Гарного дня.

• Diana

Тому що треба його добре вимивати з волося, там навідь так і вказано!! Ви не промили волосся,от і отримали! Всі шампуні добое смивати потрібно!