Отзывы покупателей о Грелка силиконовая Киевгума 360 мл мятная (A55010000081179)
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маленька. Компактна. Приємна на дотик. Гарно закривається отвір.
- Достоинства:
- Якісна і недорога.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Висока якість
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша грілка.
Трошки має запах специфічний.
Однак він поступово вивітрюється.
Попри маленький обʼєм для немовля вона все ж заважка, щоб прям на нього класти.
Та це вирішується кількістю набраної води. - АнтонинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мила
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за гарний товар!
- Достоинства:
- Добра якість, не має неприємного запаху, приємна на дотик, не протікає, доступна ціна
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
лагідна для дитини, вміщається у дорослу кишеню
- Достоинства:
- компактна
- Недостатки:
- час покаже
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надійна якісна грілка перевірку морозами пройшла на відмінно неприємний запах резини відсутній
- Достоинства:
- Якісний виріб запах відсутній
- Недостатки:
- Не виявив
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Грілка допомогла моїм котикам та моїм рукам зігрівати я у холодні дні.
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Грілка гарна , а ось пробки зламались через три дні обидві!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неякісні пробки
- Наталья Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Силіконова мякенька приємна на дотик. Кришечка добре відкривається. Сподобалась.
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові міні грілочки.. за такі кошти чудове поєднання якості і ціни
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро вдячні за Ваш відгук. Ми прагнемо забезпечити високу якість продукції й сервісу, тому кожен коментар для нас має значення. Раді, що Ви обрали саме "КИЇВГУМУ".
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В користуванні була декілька разів. Кип'ятком не заливаламь, ковпачок не падав. Вже тріснув ковпачок. Викинуті гроші.
- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
- Не якісний ковпачок, тріснув
- Світозар Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Є таке - береш річ в руки і зразу зрозуміло, що річ якісна. Це про цю грілку в тому ж числі: достатньо масивні стінки, приємний на дотик і вигляд матеріал, чудовий колір - таке подобається і дорослим і малим. Допомагала дитині в період коліків. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість, вигляд, функціональність.
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вона така мила! Приємна на дотик, не має запаху.
Доволі товстенька, ми не наливаємо повну.- Достоинства:
- гарна якість
- Тая Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошая!!! Рекомендую!!!
Когда есть маленький ребёнок - она просто необходима - Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже допомагає , швидко доставили , дуже вдячні)
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
супер якість
- Віктор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
внукам підійшло,коліки зменшили...
- Достоинства:
- не воняє,не дуже слизька
- Недостатки:
- поки не помічено...
- Яна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Грілка гарно допомагає коли у малечі коліки але є недолік грілка затовста для місячного немовля .
- Достоинства:
- Гарно допомогає від коліків
- Недостатки:
- Затовста
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не купляйте це, тим паче для дітей. Тріснула пробка. Ну це відстой для такої ціни!!! Китайська слугувала довше!
- Достоинства:
- та не має
- Недостатки:
- небезпечна для дітей
Представник постачальникаДоброго дня, Катерино.
Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже прикро, що ви отримали негативний досвід від використання продукції ТОВ "КИЇВГУМА". Наше підприємство працює відповідно до європейського стандарту ISO 9001, а виробництво грілок повністю відповідає вимогам міжнародного стандарту EN ISO 13485.
Для вирішення ситуації і заміни виробу, будь ласка, зверніться в службу підтримки Розетка.
- Юрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже погана грілка, вистачило на дві години.
Залили воду 90° протримала лише 2 години, через дві години температура води в грілці впала до 24° що надзвичайно мало, і майже не гріє! Питання до виробника, це так має бути, чи це брак?- Достоинства:
- Силікон
- Недостатки:
- Тримає тепло лише 2 години
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій. Нам дуже прикро, що ви отримали негативний досвід використання нашого виробу. Час збереження тепла грілкою залежить від багатьох чинників, зокрема, і від температури середовища, в якому використовується грілка. Окрім того, найкращий спосіб забезпечити збереження тепла грілкою, обгорнути її рушником (це також забезпечить додатковий комфорт використання виробу).
Також, звертаємо вашу увагу, що час тримання тепла грілкою збільшується разом із об’ємом.
- MILANA T***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вирішила взяти дитині при коліках і просто підігрівати речі, чудова річ для всієї родини. Вартує своєї ціни.
- Достоинства:
- Дуже приємна на дотик, якісна, компактна.
- Людмила З***Продавец: Rozetka
Грілочка дуже мила, ніжна та приємна на дотик, гарно тримає тепло. Брала в м'ятному кольорі саме перед новим роком. Грілочка-ялиночка:) Малеча весь вечір не випускала з рук. Дякую виробникові за таку чудову грілочку.
- Достоинства:
- Приємна на дотик, гарно тримає тепло