Отзывы покупателей о Автокресло-бустер KinderKraft i-Boost 2 Pro Pink (00-00305360)
Есть в наличии
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Трошки засмутив відгук про те що бустер твердий, але я так неможу сказати, користуємось більше тижня кожен день, була поїздка в дві години, жодного слова стосовно того що якось незручно сидіти від дитини не було, хоча я питала. Ще малий бонус, на фото донька, зріст 122 см. адаптер для ременя безпеки не знадобився, для 122 см. цілком підходить.
- Достоинства:
- Широке сидіння
- Недостатки:
Доброго дня, Світлана! Щиро дякуємо за вибір на користь Kinderkraft !
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Крісло має гарний вигляд. На цьому переваги закінчились. Сідушка жорстка і дитина не може довго всидіти. Чохол знімається і можна мякушку поміняти. Якщо ніхто не сидить то салазки ізофікса сильно гримлять. Можна пофіксити антискрипучою стрічкою.
- Достоинства:
- Гарний вигляд. Ізофікса тримає. Розбирається і можна доопрацювати недоліки. Ціна якість.
- Недостатки:
- Жорстке. Гримить якщо не сидить дитина.
Доброго дня, Іван! Дякуємо за Ваш коментар! Бустер має жорсткішу основу, проте це зроблено з міркувань безпеки та правильної підтримки дитини під час поїздок. Раді, що Ви відзначили надійність ISOFIX, практичність у догляді та гарне співвідношення ціни та якості.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Таку інструкцію соромно класти в комплект.
Доброго дня, Дмитро! Ми обов’язково врахуємо Ваш відгук і передамо його відповідальним фахівцям для покращення. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими та працювати над підвищенням якості нашої продукції і сервісу.
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Товар цілком відповідає опису. Зручне швидкознімне кріплення. Гарний вигляд. Дитині досить зручно
- Достоинства:
- Актуальний опис. Швидко надіслали
- Недостатки:
- Не виявив
Доброго дня, Павло! Щиро дякуємо за вибір на користь Kinderkraft !
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий товар. Все запаковано, в коробці.
Доброго дня, Олександр! Щиро дякуємо за вибір на користь Kinderkraft !