Отзывы покупателей о Двусторонний коврик Kinderkraft Matty 2 (KPMATT200000000) (5902533923212)
- Дарья Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Красивий яскравий килимок, але вже через півтора місяці використання почало піддуватись і шматками облазити покриття. Дитину тепер не залишиш на килимку, щоб випадково не зʼїв шматок. Неприємно, що килимка не вистачило і на два місяці.
- Достоинства:
- Красивий
- Недостатки:
- Зовсім недовговічний, через півтора місяці почало облазити покриття.
Доброго дня, Дарья ! Перепрошуємо за незручності ! Зверніться, будь ласка, до продавця даного килимка, стосовно гарантії. Нагадуємо, що всі товари TM Kinderkraft придбані у офіційних продавців, мають гарантію 24 місяці.
- Юлия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Почала вздуватись верхня плівка, потім лопнула і довелось викинути щоб дитина не відірвала і не проковтнула.
Доброго дня, Юлія. Якщо не було механічних пошкоджень зверніться, будь ласка, до продавця даного килимка для вирішення ситуації, що до гарантійного випадку.
Нагадуємо, що всі товари TM Kinderkraft придбані у офіційних продавців мають гарантію 24 місяці.
- Кавратка Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний килимок! 2 боки виробу дають можливість скористатися в різний вік. Поки тільки починає показати, то сторона спокійна біло-сіра, аби не розпилювати увагу та не перевтомлювати дитя. М'якеньй, край оброблений тісьмою, не втрачає форми, легко миється
- Достоинства:
- Цупкий, м'якенький, гарна обробка краю, є сторона без яскравого малюнку для малечі
Доброго дня, Людмила! Щиро дякуємо за вибір на користь KinderKraft !
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спочатку товар сподобався, але через 1,5 місяці користування почала відходити в деяких місцях плівка (фото додам), хоча дитина навіть ще не повзає.
Я бачила у своїх знайомих аналогічні килими після 3ох років користування і такого не було, хоча такі килими зараз коштують дешевше за цей.
Тому я вважаю що ціна-якість не відповідає.- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Неякісна плівка
Доброго дня, Яна ! Перепрошуємо за незручності, та нагадуємо що всі товари TM Kinderkraft мають гарантію 24 місяці, Ви завжди можете звернутись до нас через продавця з гарантійним випадком.
- Стасюк А***Продавец: Rozetka
Купували не тут, користуємось вже майже рік, якість гарна, ні чого не вздулось і покриття у відмінному стані, яскравий малюнок, дитині подобається на ньому гратись.
Покупкою задоволені, однозначно рекомендую!- Достоинства:
- Теплий, можна використовувати не лише вдома
- Недостатки:
- Не виявили
Доброго дня, Алена! Щиро дякуємо за Ваш коментар!
- ДмитроПродавец: Rozetka
Купували килимок весною, коли ще було трохи прохолодно, тому він дуже виручав, оскільки на кухні підлога була трохи прохолодна, а дитина хоче разом з батьками приймати участь у приготуванні їжі))), килимок гарної якості, м'який, легко миється, дитині і нам дуже подобається.
- Достоинства:
- Гарна якість, легко миється, гарна термоізоляція.
- Недостатки:
Доброго дня, Дмитре ! Щиро дякуємо за вибір на користь KinderKraft !