Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Флеш память USB Kingston DataTraveler Exodia S 128GB USB 3.2 Gen 1 Black/Turquoise (DTXS/128GB)

Оценка пользователей 3.74/5
  • Антон Г***
  • Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black

Флешка працює, за схожу ціну, можливо придбати більш швидкісні аналоги.
    На скріншотах - тест швідкості, під різними файловими системами.
    Флешки з однієї партії - мають різні характеристики.

Достоинства:
    Недостатки:
    Час покаже.
  • Наталія Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black

На флешку після покупки ввечері були записані дані, сумарно десь 25-30% від її об'єму пам'яті. На ранок при спробі далі використовувати пристрій виявила, що він вже не працює, комп пише, що пристрій несправний, операції з ним неможливі. Буду звертатися в сервісний центр по гарантії - може, хоч гроші повернуть. Нікому не раджу.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не робочий пристрій низької якості

Добрий день!

Шановна Наталiя! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашого флеш-накопичувача. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.

Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.

Така несправнiсть найчастiше вiдбувається через вiдключення накопичувача вiд системи без попереднього виконання процедури безпечного вiдключення.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black

Мне многого от флешки не нужно было, только чтоб изредка скидывать файлы. Свою функцию выполняет.

• Артём Т***

Купил 128gb, а при подключении показывает общий объём 32gb

Спасибо, что выбрали продукт нашей компании.

Уважаемый Артём! Спасибо, что нашли время и оставили нам отзыв. Позвольте принести вам свои извинения за ту проблему, с которой вы столкнулись. Произошло некоторое недопонимание.

32 ГБ - чаще всего такое случается, когда флешку используют как установочную: многие программы, создающие загрузочные флешки, удаляют оригинальную разметку и создают свой раздел нужного им объема (чаще всего - как раз 32 ГБ). Восстанавливать в таком случае ничего не нужно - достаточно в "Управлении дисками" удалить такой раздел и создать новый на весь объем флешки.

• Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black

Дуже задоволена швидкою доставкою і хорошою роботою флешки. Дуже вам дякую

• Вячеслав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black

Вполне хороший вариант. Пока всё работает. Утилита утверждает что битых кластеров нет. Объем 124(117). Остались ходовые испытания.

Достоинства:
    Удобная. Работает. Совместима с тв
    Недостатки:
    Нет, хотя хотелось бы дешевле
  • Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black

Добре виконує свою функцію повсякдень.

Достоинства:
    Якісні матеріали та збірка. Швидка доставка. Доступна ціна по знижці.
    Недостатки:
    Немає.
  • Вячеслав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black

Мне понравился товар. Объем норм, скорость норм. Битых кластеров нет. Подходит к смарт ТВ (sharp).

Достоинства:
    Совместимость со смарт ТВ
    Недостатки:
    Пока нет
  • Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black

Шикарна флешка ! Повністю виконує свою функцію.

Достоинства:
    Приємно працювати з нею
    Недостатки:
    Відсутні
  • Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black

Для переноса небольших объемов данных, подойдёт

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Скорость записи
    • Виталий

Добавьте пожалуйста видео распаковки:

ссылка

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black

Флешка шикарна! Мало того що винлядає круто! Та ще й з нею працювати приємно!

Достоинства:
    Працювати приємно, класно виглядає, зручна, легка.
    Недостатки:
    Трохи повільна але це не дуже страшно
  • feram
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black

Не успел даже записать установочную Виндовс, флешка ушла в защиту.
    Теперь при подключении она показывает память 9кб :)

Достоинства:
    Обьем
    Недостатки:
    Флешка ушла в защиту .

Добрый день!

Уважаемый Feram! Приносим свои извинения за ваш негативный опыт использования нашего флеш-накопителя. Мы понимаем ваше негодование: крайне обидно, когда выходит из строя любимый гаджет.

Обратитесь, пожалуйста, в сервис по гарантии.

Такая неисправность чаще всего происходит вследствие отключения накопителя от системы без предварительного выполнения процедуры безопасного отключения.

• татьяна м***

не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    дуже тяжко грузиться.

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановна Татьяна! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

Швидкості запису та читання тут цілком на рівні, звичайному для бюджетних флешок цього цінового діапазону. Для тих, кому потрібна швидкість вище - в асортименті Kingston є безліч моделей, у тому числі і зі швидкістю запису аж до 900 МБ/с.

• Віталік

працює, прикольна

Достоинства:
    дизайн
  • Світлана Ш***

Не работает,оформили возврат

Достоинства:
    Недостатки:
    Не работает

Добрый день!

Уважаемая Свiтлана! Приносим свои извинения за ваш негативный опыт использования нашего флеш-накопителя. Мы понимаем ваше негодование: крайне обидно, когда выходит из строя любимый гаджет.

Большинство неисправностей чаще всего происходит вследствие отключения накопителя от системы без предварительного выполнения процедуры безопасного отключения.

• Світлана Ш***

Достоинства:
    Недостатки:
    Не работает

Добрый день!

Уважаемый Свiтлана! Приносим свои извинения за ваш негативный опыт использования нашего флеш-накопителя. Мы понимаем ваше негодование: крайне обидно, когда выходит из строя любимый гаджет.

Обратитесь, пожалуйста, в сервис по гарантии.

Працює добре

• Олександр I***
  • Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black

Учитывая скидки, купил за 50 грн, жаловаться не на что. Если вам нужно большие видеофайлы, купите портативный SSD, вам же лучше будет.

Достоинства:
    Цена для софта пойдет
    Недостатки:
    Чипы записывают на уровне USB2.0, хоть чтение радует

Спасибо, что выбрали продукт нашей компании.

Уважаемый Максим! Спасибо, что нашли время и оставили нам отзыв. Позвольте принести вам свои извинения за ту проблему, с которой вы столкнулись. Произошло некоторое недопонимание.

Скорости и записи и чтения здесь вполне на уровне, обычном для бюджетных флешек этого ценового диапазона. Для тех же, кому нужна скорость выше - в ассортименте Kingston есть множество моделей, в том числе и со скоростью записи вплоть до 900 МБ/с.

• Руслан

цією флешкою хіба файли по 1.5 гіга по одному передавати. І то повільно буде

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    швидкість ніяка

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Руслан! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

• Назар М***

Клас

Дякую за відгук!

чудово працює

Достоинства:
    бренд, ціна, відсутність ковпачка
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black

Швидко записалися перші пару ГБ, потім швидкість падає. Але норм, якщо не записувати по 10 ГБ за один раз. Швидкість читання відмінна.

Достоинства:
    Ціна, дизайн, швидкість читання
    Недостатки:
    Повільно пише великі файли
  • Вадим Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black

Як для флешки за 199 грн - цілком норм.
    Так, вилкі файли пишуться десь в середньому виходить на швидкості 7 МБ/с, але маю час. Копіює - чудово, тут жодних зауважень не маю.
    Тести додаю.
    Устанавлюявати Windows чи інший софт - чудово підходить. Записувати на неї файли по 1-2 ГБ теж чудово підходить.
    В принципі - я задоволений.

Достоинства:
    Недостатки:
    Та наче нема
  • Віталій

працює задовільно

Достоинства:
    бренд, ціна, відсутність ковпачка
  • Арсеній В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black

Для встановлення вінди - те що треба.
    Подобається що ковпачок поворотний.
    По швидкостях, 70 МБ/с читання біля 12 МБ/с на запис.

• Покупець
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black

Така сама проблема як у покупця вище - швидкість близько 300 кіло байт і іноді підскакує до 50 мегабайт. Про буфер обміну, як тут вказав представник продавця, не потрібно розповідати - інші флешки інших виробників показують прекрасну роботу на тому самому ноутбуці

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Покупець! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

На наведеному Вами скріншоті система прогнозує, що 6.62 ГБ будуть записані за приблизно 5 хвилин, тобто система бачить середню швидкість запису біля 22 МБ/с, яка навіть більша за швидкість звичайних флешок цього цінового діапазону.

Для тих, кому потрібна швидкість ще вище - в асортименті Kingston є безліч моделей, у тому числі і зі швидкістю запису аж до 900 МБ/с.

• Дмитрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black

Скорость скачет от 50 мегабайт до 300 килобайт, хотя правильнее сказать наоборот - всю дорогу файлы копируются со скоростью 300-500 килобайт в сек, и изредко подпрыгивает до 50 мегабайт в секунду. 8 гиговый фильм копировался более получаса.
    Полнейший хлам, крайне не рекомендую!

Достоинства:
    Недостатки:
    скорость ужастная, хуже юсб 2.0.

Спасибо, что выбрали продукт нашей компании.

Уважаемый Дмитрий! Спасибо, что нашли время и оставили нам отзыв. Позвольте принести вам свои извинения за ту проблему, с которой вы столкнулись. Произошло некоторое недопонимание.

Колебания скорости передачи данных - это нормальное взаимодействие буферов операционной системы и флеш-накопителя. При маленьком буфере эти колебания происходят часто и усредняются при выводе графика, при буфере большого объема - становятся заметны.

• Арсеній В***

У мене при підключенні до USB 3.2 пише майже рівно 10 МБ/с фільми. А от дрібні файли - так, повільнувато.

• Дмитрий П***

последний раз в жизни купил хлам от кингстона, это хлам полнейший, ни о каком буфере разговора нет! Вы в своём уме? Скорость в 300 килобайт в секунду, это ужас! Флешка 2000х годов имеет скорость выше! Ещё раз, если вы ищите флешку - купите что то другое, даже usb2.0 будет более выгодным вложением!

• Сергій С***

Всё хорошо

• Святослав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ. Цвет: Black

Отлично работает!

• Степан

акуратна. працює добре.

Достоинства:
    зовнішній вигляд
  • Роман
    Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black

Це просто найгірший накопичувач, який в мене був. Придбав емоційно очікуючи інший товар в точці видачі Розетки для запису фільмів в 4к одним файлом. В результаті файл 70 Гб записується 4-5 годин. Спочатку розганяється до 50 МБ/с, потім падає до 300 кбіт/с і так постійно. Щоб зберігати велику кількість файлів - напевно ок, але якщо плануєте записувати файли по кілька ГБ - це не найкращий варіант.

Достоинства:
    Недостатки:
    Швидкість запису

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Роман! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

• Эдуард М***
    Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ. Цвет: Black

Ужасная флешка, даже фильм с нее невозможно посмотреть, обходите стороной эти флешки, поберегите нервы

Достоинства:
    Недостатки:
    Полнейший хлам

Спасибо, что выбрали продукт нашей компании.

Уважаемый Эдуард! Спасибо, что нашли время и оставили нам отзыв. Позвольте принести вам свои извинения за ту проблему, с которой вы столкнулись. Произошло некоторое недопонимание.

Если есть сложности с просмотром фильмов с этой флешки - стоит проверить устройство, к которому она подключена: 256 ГБ, особенно если они отформатированы в NTFS, поддерживают далеко не все телевизоры.

• Дима Д***
    Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ. Цвет: Black

Купив в магазині Розетка цю флешку, швидкість пікова 50 мб\с середня 3 мб\с, сама жахлива флешка що я купував за всі роки, USB 3.2 може і пітримує але толку якщо швидкості не має. до речі не гріється

Достоинства:
    не має
    Недостатки:
    швидкість

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Дима! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

• Олександр М***
    Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black

Купив в магазині Rozetka біля каси. Повне і тотальне розчарування, бо від USB 3.2 тут тільки назва USB - 3.2 - Маркетинговий хід і видумка дизайнера, якому приснилось намалювати 3.2 Gen 1 на упаковке.

Реальний запис (великий файл) 5-6мб/с, інколи 7мб/с. Читання краще, але зовсім не вражає. Думав в мене щось з віндою, запустив на linux mint - теж саме. Там же й зробив бенчмарк.

Загалом, дешевий контроллер і низька швидкість запису на рівні usb 2.0. Від Kingston такого не очікував. Відчуття ніби купив підробку. Не здивуюсь, якщо й 128GB тут нема, бо з такою швидкістю заповнити флешку буде вкрай важко. Не рекомендую. Нікому за жодних обставин.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Низька швидкість запису

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Олександр! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.