Отзывы покупателей о Кардридер Kingston MobileLite Plus microSD (MLPM)

Код:  219724207
  • Павло

Працює, перевірив новими та старими картами

Достоинства:
    Компактний простий дизайн
    Недостатки:
    Я не виявив як такі
  • Арсеній В***

Користувався з картками Go Plus цього ж виробника, бо в рідері ноутбука швидкість була в районі 40 МБ/с. Тому купив рідер, і ... швидкість показало такою ж.
    Виявилось справа в порті ноутбуку, бо підключив до ПК - і швидкість космос, 200 читання, 100 запис. І це на картці 64 ГБ.

Достоинства:
    Ціна, компактний
    Недостатки:
    Трохи жорсткувато вставляється картка
  • Михайло Д***

Все працює як треба, без нарікань.

Достоинства:
    Не ріже швидкість читання/запису, працює стабільно.
    Недостатки:
    Нагрівається, коли довго працює.
  • Дмитрий Я***

Скорости чтения/записи на карте Sandisk Extreme 256GB 180/130 МБ/с. Тут без претензий. Но достиг этого только с четвёртого раза. Первые три раза не удавалось получить стабильную работу из-за постоянных отвалов соединения с компьютером. Перетыкал в разные порты, перезагружал комп, вынимал-вставлял несколько раз карту. Пока не дошло, что карта плотно не фиксируется в слоте, возникают перекосы. Потребовалось несколько попыток, чтобы выявить оптимальное положение карты в слоте и нормально переписать 17ГБ файл на карту. Такая себе лотерея, которая может привести к выходу из строя в несколько раз более дорогой карты памяти. В картридере Transcend эта же карта читалась без каких-либо проблем

Достоинства:
    Поддержка стандарта UHS-II, высокие скорости чтения записи, компактный
    Недостатки:
    Отвалы соединения, если карта памяти неровно вставлена в картридер

Добрый день!
      Спасибо, что выбрали продукт нашей компании.

Уважаемый Дмитрий! Спасибо, что нашли время и оставили нам отзыв. Позвольте принести вам свои извинения за ту проблему, с которой вы столкнулись. Произошло некоторое недопонимание.

Карту в картридер нужно вставлять до упора, тогда никаких перекосов не будет.

• Дмитрий Я***

Я так и делал. Есть некоторый опыт пользования картридерами

• Арсеній В***

Ну, вставляється вона щільно, але я пробував з декількома Kingston Go Plus, проблем не було.

• Владислав

приєднуюсь до решти коментаторів
    корпус почав сипатися та покриватися тріщинами, хоча просто лежав на столі або був в порту ЮСБ десктопу
    на фото виділив де тріщина, коли там отвалиться пластик - пристроєм вже не можна буде користуватися

я би хотів, щоб виробник замінив пристрій

Достоинства:
    добре працює
    Недостатки:
    корпус з крихкого пластику, посипався на третій місяць

Добрий день!

Шановний Владислав! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашого картрiдера. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.

Напишіть, будь ласка, на [email protected] - ми постараємося розібратися найближчим часом.

• Владислав

написав в понеділок 07.11
      досі відповіді немає..((

• Тк Г***

Та же ситуация. Вопрос к представителю бренда: это гарантийный случай если пластик сам разваливается со временем?

• Роман Р***

Якісна штука

Достоинства:
    Якісний
  • Анатолий Ц***

По роботі питань нема , але якість не дуже . З ключами і різним мотлохом не носив використовував охайно .

Доброго дня!
      Дякую, що обрали продукт нашої компанії.

Будь ласка, надішліть більш детальне фото на [email protected] - зазвичай пластик там достатньо щільний, щоб такі пошкождення виникои самі по собі.

• Валентин К***

Теж використовував обережно і пластик розсипається і руках!

• Анатолій Ц***

Відповідь технічної підтримки : Я не висував гарантійних претензій , просто навіть при обережному користуванні розвалюється . Якість виробу погана

• Виктор Т***

Хорошая флешка получается, еще бы закрывалась с обеих сторон колпачками. Использую именно как флешку, а не кардридер. Пластик только хрупковат показался- взял два кардридера, на одном кусочек откололся, хотя может дефект какой. Мелочь, на работу не влияет. Сам USB коннектор чуть похуже, чем у модели на полноразмерную SD карту. Но время покажет, что лучше.

• Олег

Рекомендую цей кардридер

Достоинства:
    Швидкість передачі даних, якість, мінімальні габарити та маса, гарантія 2 роки, підтримка новітніх стандартів USB і протоколів обміну, сумісність з багатьма ОС і попередніми картами пам'яті.
    Недостатки:
    Для мене немає
  • Александр З***

Отличный кардридер! На MicroSD-карту Kingston 256GB Canvas Go! Plus быстро копирует файлы, ну и бренд внушает уважение, это качественная вещь а не одноразовая глючная ноунейм-безделушка.

• Сергій

Рекомендую!

Достоинства:
    Якісний, зручний
  • Іван П***

Компактный, удобный, шустрый, быстро доставили, такие дела

• Евгений С***

Качественный, надёжный.

Достоинства:
    Хорошее качество, приемлемая цена.
    Недостатки:
    Нет.
  • Сергей Б***

Гарна цяцька, працює 10-11 мб, упирається швидкість самогомікро сд. Але за 7 хв 5.5 гб перекидає. Працював лише раз, буду тестувати далі

Достоинства:
    Покищо в межах потреб
    Недостатки:
    Поки що не виявив
  • Микола О***

З картою пам'яті Goodram 32 GB microSDHC UHS-II U3 IRDM Pro SD adapter (IRP-M9BA-0320R11) на ПК з USB 3.0 (або як тепер їх називають USB 3.1 Gen 1 або USB 3.2 Gen 1*1) зі швидкістю 5 Гбіт/с видає повну швидкість (максимально можлива для такого "старенького" порту 300 Мбайт/с). Тому швидкість кардрідера обмежена швидкістю самої карти пам'яті MicroSD UHS-II.

Достоинства:
    Швидкість
    • Володимир Х***

Нерозумне порівняння))) Ви зрозуміли що написали?
      Картрідер не винен в тому, що карта пам‘яті не видає потрібну швидкість, що Ви самі й написали)) Де логіка?

• Витали

А почему 1 звездочку поставили тогда? Ридер отличный за свои деньги

• User U***

Придбав у іншому місці. З USB3 розкриває можливості флеш-карти на повну. Тестування швидкості впирається у можливості карти. Цей варіант підійде тим у кого немає вбудованого картрідера.
    Трохи завеликий у порівнянні з вдалим попередником на USB2, немає петельки для носіння, наприклад на ключах.

Достоинства:
    Швидкість, новий інтерфейс.
    Недостатки:
    Завеликий, немає можливості носіння на мотузці.
  • Макс

С картами 128гб UHS-I U3 работает нормально без глюков?

Достоинства:
    Еще не купил
  • Валентин К***
    Продавец: Rozetka

Використовував обережно

Достоинства:
    Швидкість
    Недостатки:
    Розсипається пластик

Доброго дня!
      Дякую, що обрали продукт нашої компанії.

• Александр К***
    Продавец: Rozetka

Очень выручил, когда все поняли, что скинуть отснятый материал с Mavic Mini на Mac Pro в лесу! нечем.
    Действительно выдает 163 МБ/с.

Достоинства:
    Поддержка MicroSD, стандарт UHS 2