- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой-зеленый
Бутилочка зроблена якісно. Користуємося більше 7 місяців. Нарікань немає
Представник постачальникаИрина,
- Катерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-розовый
Гарна пляшка,не протікає а це було для мене головним. Користуємось більше тижня ,все добре.
- Достоинства:
- Не протікає
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаКатерина,
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой-зеленый
Завжди купуємо дітям такі пляшки і вони ніколи не підводили - не ламалися, навіть коли падали на асфальт і довго служили. Цього разу кришка від пляшки розламалася вже через три тижні, що дуже неприємно здивувало. Сподіваюсь, що це виключення із правила і надалі такого не буде.
- Достоинства:
- Брендова пляшка, завжди їх купуємо
- Недостатки:
- Знизилася якість
Представник постачальникаДобрий день, Володимир.
Ми вдячні за Ваш відгук та зауваження щодо пляшки для води K25-401-2. Ми завжди прагнемо до поліпшення наших продуктів, і Ваші коментарі дуже важливі для нас.
Бажаємо Вам вдалих покупок та приємного користування товарами ТМ Kite.
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой-зеленый
Чудова пляшка, носить син до школи, не протікає. Легко закривати/відкривати
Раджу- Достоинства:
- Легко фіксується, не протікає
- Недостатки:
- Не виявлені
Представник постачальникаВікторія,
- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой-зеленый
Купляла дитині в школу, потрібен був саме такий обʼєм, якісна,гарна, зручна. Не протікає.
- Достоинства:
- Все)
Представник постачальникаОксана,
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой-зеленый
Товар надійшов швидко, все добре. Зручна в користуванні пляшка.
Представник постачальникаЮлія,
- Лілія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-розовый
Хороша пляшка гарної якості
- Достоинства:
- Хороша застібка
Представник постачальникаЛілія,
- Дарія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-зеленый
Замовила 14 серпня, отримала 20 серпня. Тиждень чекала на пляшку і зрештою отримала: з глибокою подряпиною. Цілковите неподобство!
- Недостатки:
- Дуже довга відправка. Пляшка приїхала з дефектом.
Представник постачальникаДобрий день, Дарія!
Дякуємо за замовлення товарів ТМ Kite. Прикро, що до Вас потрапив товар з ознаками дефекту. Зверніться будь ласка в службу підтримки компанії РОЗЕТКА для вирішення цього питання.
Сподіваємость наступні покупки будуть вдалими та приноситимуть задоволення!
Представник постачальникаДобрий день, Дарія! Дякуємо за замовлення товарів ТМ Kite.
Прикро, що до Вас потрапив товар з ознаками дефектів. Зверніться будь ласка в службу підтримки компанії РОЗЕТКА для вирішення цього питання.
Сподіваємость, всі наступні покупки будуть вдалими та приноситимуть задоволення!
- Крістіна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой-зеленый
Прислали не той товар і пляшка вже в перший день протікала. Забирала з розетки не я і тому не звернули увагу що то не kite. Зрозуміла що прислали не те тільки коли нашила воду і вона почала протікати, а в мене вже було в дітей штук 5 kite пляшок і жодна не протікала.
Звичайно наша неуважність теж виною, але треба перевіряти що надсилаєте.- Достоинства:
- Не той товар надіслали
- Недостатки:
- Не той товар надіслали
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки компанії РОЗЕТКА
за посиланням: ссылка
- Єлізавета І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетово-персиковый
Беру цю модель вдруге. Легка, якісна, оптимальний розмір для школи, не проливається
Представник постачальникаЄлізавета,